首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
admin
2011-02-25
50
问题
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This class has two segments: upper-upper and lower-upper. Basically, the upper-upper class is the "old rich"—families that have been wealthy for several generations—an aristocracy of birth and wealth. Their names are in the Social Register, a listing of acceptable members of high society. A few are known across the nation, such as the Rockefellers, Roosevelts, and Vanderbilts. Most are not visible to the general public. They live in grand seclusion, drawing their income from the investment of their inherited wealth. In contrast, the lower-upper class is the "new rich". Although they may be wealthier than some of the old rich; the new rich have hustled to make their money like everybody else beneath their class. Thus their prestige is generally lower than that of the old rich, who have not found it necessary to lift a finger to make their money, and who tend to look down upon the new rich.
However its wealth is acquired, the upper class is very, very rich. They have enough money and leisure time to cultivate an interest in the arts and to collect rare books, painting, and sculpture. They generally live in exclusive areas, belong to exclusive social clubs, communicate with each other, and marry their own kind—all of which keeps them so distant from the masses that they have been called the out-of-sight class. More than any other class, they tend to be conscious of being members of a class. They also command an enormous amount of power and influence here and a broad, as they hold many top government positions, run the Council on Foreigh Relations, and control multinational corporations. The actions affect the lives of millions.
All the following statements are true EXCEPT that______.
选项
A、the upper-upper class is of aristocratic origin
B、the "old rich" enjoy higher prestige than the "new rich"
C、the "old rich" isolate themselves and lead a lonely life
D、the upper class owns at least a quarter of the country’s wealth
答案
C
解析
“旧富”与世隔绝,过着孤独的生活。从第二段可知,虽然他们深居简出,但他们并不寂寞。他们有足够的金钱和时间培养艺术爱好和收集稀有书籍、画作和雕塑。他们进出专门的俱乐部并互相交流。选项A,B,D都在第一段被提及。A,上等阶层有贵族血统。B,“旧富”比“新贵”享有更高的声望。D,上等阶层至少拥有全国财富的1/4。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aKZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Doanimalshaverights?Thisishowthequestionisusuallyput.Itsoundslikeauseful,ground-clearingwaytostart.(46)Actu
Doanimalshaverights?Thisishowthequestionisusuallyput.Itsoundslikeauseful,ground-clearingwaytostart.(46)Actu
In1971ateamofexpertspreparedareportentitled"TheLimitsofGrowth,"based(1)_____acomputeranalysisoffutureeconom
Accordingtothepassage,whatmattersmostinletterdeliveryinBritainisthat______TheBritishPostOfficepraisesthecod
Bysaying"...wehavegonealongerdistancethantheLongMarch"inthefirstparagraph,thespeakerintendsto______.Accordi
(46)TheEnglishlanguageisbeingdestroyedbya"deadlyvirusofmanagement-speak"whichhasinfectedthemouthsandmindsofp
Asmanyofthestoriesinthisbookareaboutman-eatingtigers,itisperhaps(1)_____toexplainwhythoseanimals(2)_____ma
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabouttheirpastlives,ratherthanaboutthefuture.Th
随机试题
艾利斯征阳性不可能出现在:
X线胸部正位片上出现肋膈角变钝,提示胸腔积液量不少于
无粘结预应力筋一般为曲线配筋,故应采用()的方式。
下列个人所得需要征收个人所得税的有()
下列关于网上定价发行认购成功者的确认方式的说法中,正确的是( )。
工程项目施工进度管理任务完成的标志是()。
说明解放思想与实事求是的辩证关系以及坚持这一思想路线对社会主义现代化建设的重要意义。
A、11B、0C、一1D、23B
以下描述中,不正确的是()。
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】thereiswater.Somearefoundinlakes,otherfishlivei
最新回复
(
0
)