首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When older people can no longer remember names at a cocktail party, they tend to think that their brainpower is declining. But a
When older people can no longer remember names at a cocktail party, they tend to think that their brainpower is declining. But a
admin
2017-12-08
43
问题
When older people can no longer remember names at a cocktail party, they tend to think that their brainpower is declining. But a growing number of studies suggest that this assumption is often wrong. Instead, the research finds, the aging brain is simply taking in more data and trying to examine carefully a lot of information, often to its long-term benefit.
Some brains do deteriorate with age. But for most aging adults, researchers say, much of what occurs is a gradually widening focus of attention that makes it more difficult to get hold of just one fact. Although that can be frustrating, it is often useful.
"It may be that distractibility is not, in fact, a bad thing" said Shelley E Carson, a psychology researcher at Harvard "It may increase the amount of information available to the conscious mind"
For example, in studies where subjects are asked to read passages that are interrupted with unexpected words or phrases, adults 60 and older work much more slowly than college students. Although the students plow through the texts at a consistent speed regardless of what the out-of-place words mean, older people slow down even more when the words are related to the topic at hand. That indicates that they are not just stumbling (结结巴巴地念) over the extra information, but are taking it in and processing it.
When both groups were later asked questions for which the out-of-place words might be answers, the older adults responded much better than the students.
"For the young people, it’s as if the distraction never happened," said a researcher of the review, Lynn Hasher, a professor of psychology at the University of Toronto. "But for older adults, because they’ve retained all this extra data, they’re now suddenly the better problem solvers. They can transfer the information they’ve soaked up from one situation to another."
Such tendencies can yield big advantages in the real world, where it is not always clear what information is important, or will become important. For instance, a seemingly irrelevant point or suggestion in a memo can take on new meaning if the original plan changes.
What do we learn about the older people and college students in the experiment?
选项
A、College students skipped the unexpected words.
B、Older people should improve their reading speed.
C、College students did a better job than the older people.
D、Older people fully understood the meaning of the passage.
答案
A
解析
根据第4段第2句可知,在该实验中,大学生在读文章时,不理会那些格格不人的词汇的意思,而是保持正常的速度读完文章,A中skipped the unexpected words与文中的regardless of what the out-of-place words mean意思相同,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aNa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Juicemaybetasty,butit’snotreallythatnourishing.Whileorangejuiceisan【B1】_____sourceofvitaminC,itdoesn’tconta
Top10WaystoImproveYourCommunicationSkillsA)Effectivecommunicationisoneofthemostimportantlifeskillswecanlearn
Today’slectureisonthesubjectofPronunciationAchievementFactors.Asanintroductionweshouldaskourselvesthreeque
A、Transmithappyfeelingstoothers.B、Reachouttopeoplewhoneedhelp.C、Paymoreattentiontolonelypeople.D、Interactwith
A、It’sColumbus’pureluck.B、Itprovesthattheearthisnotround.C、ItenrichedtheAmericanpeople.D、It’soneofthebigges
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
A、BreakingbigrocksintolittleonesB、Feedinghisfamily.C、Buildingacathedral.D、Doingconstructionworks.B短文提到,第2个人的回答是“养
A、Replaceitsout-datedequipment.B、Improvethewelfareofaffectedworkers.C、Followgovernmentregulationsstrictly.D、Provid
Worriedaboutprescriptiondrugs?Howtoweighyourrisk?[A]WhenthepainrelieverVioxxwaswithdrawnfromtheworldwidemark
Theacademics,atMiamiUniversityofOhio,fillinquestionnairesanonymously,evaluatingtheirbosses’effectiveness,withroo
随机试题
按照公文种类,《国务院办公厅关于做好政府公报工作的通知》属于()
这辆在高速公路上临时停放的故障车,警告标志应该设置在车后多远处?
锯齿波触发电路中调节恒流源对电容器的充电电流,可以调节()。
A.辅阻遏蛋白B.操纵基因C.CAPD.阻遏蛋白E.启动子参与乳糖操纵子正性调控的蛋白因子是
女性28岁,发育正常,婚后夫妇同居,3年未孕。诊断为原发不孕。原发不孕是指
投资活动的发起人或(),通常称为投资主体或投资者。
有甲、乙两个水池,其中甲水池中一直有水注人。如果分别安排8台抽水机去抽空甲和乙水池。则分别需要16小时和4小时,如给甲水池加5台,则可以提前10小时抽空。若共安排20台抽水机,则为了保证两个水池能同时抽空,在甲水池工作的抽水机应该比乙水池多多少台?()
计算
在网络管理协议SNMP参考模型中,采用的是管理者-代理模型,每个代理节点都有一个【 】用于保存代理能收集的信息。
Whentheoriesformerlyconsideredtobe(i)____intheirscientificobjectivityarefoundinsteadtoreflectaconsistentobserv
最新回复
(
0
)