首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To measure the movement of waves in the ocean. B、To determine whether the Earth’s temperature is going up. C、To study the beha
A、To measure the movement of waves in the ocean. B、To determine whether the Earth’s temperature is going up. C、To study the beha
admin
2019-04-23
35
问题
A team of scientists recently began a project to measure the effects of loud noises on sea animals. If the sounds don’t harm the animals, then the researchers can go ahead with a plan to transmit sound waves through the Pacific Ocean to take earth’s temperature. Sound travels faster through warm water than cold water. (1) By analyzing the speed of sound through the ocean over, the scientists will be able to determine if our planet is warming up. The experiment was nearly cancelled more than a year ago because environmental groups fear that the sound will harm the sea animals. So, scientists are conducting tests on the animals first. The researchers lowered a loud speaker that emit low frequency sound about 1 000 meters beneath the ocean. Scientists at the site transmit sound waves into the ocean. (2) Radio transmitters attached to some of the sea animals help the researchers keep track of the animals’ movements. If sea animals are distressed by the sounds, they would swim away from the speakers. So far, there aren’t any signs that the animals are being harmed. (3) Researchers at the site noticed that large numbers of sea animals swim near the speaker whether it was turned on or off, but it is still too soon to know for sure, the scientists admit. The test will continue. “If all goes well,” they say, “we can begin measuring temperature changes on our planet.”
1. What is the purpose of analyzing the speed of sound through the Pacific Ocean?
2. For what purpose were radio transmitters used?
3. What was the reaction of the sea animals to the sound tests?
选项
A、To measure the movement of waves in the ocean.
B、To determine whether the Earth’s temperature is going up.
C、To study the behavior of some sea animals.
D、To measure the depths of the ocean.
答案
B
解析
事实细节题。 根据“By analyzing the speed of sound through the ocean over, the scientists will be able to determine if our planet is warming up.”可知通过分析声音通过海洋的速度,科学家能够发现地球是否变暖。故选项 B 符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aPZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thefatheralonemakestheimportantdecision.B、Themotheralonemakestheimportantdecision.C、Childrenoldenoughareallo
A、Duringthesummermonths.B、Duringthespringmonths.C、Duringthewintermonths.D、Duringtheautumnmonths.C短文提到,美国职业篮球赛冬季在
Directions:Inrecentyears,travelhasbecomeacommontopicinourdailylife.However,itcausessomeproblemsbecauseofthe
A、Onthetable.B、Behindhisback.C、Underhisbottom.D、Onhislap.B题目询问参赛时,建议选手把手放在哪里。本题关键是要听到“你的手被束缚在背后”,即B。
A、Hungary,MalaysiaandthePhilippines.B、Hungary,RomaniaandthePhilippines.C、Spain,RomaniaandthePhilippines.D、Hungary
A、Fashiondesigner.B、Architect.C、Cityplanner.D、Engineer.B短文开头处提到,在有孩子前,她是一名为政府工作的建筑师。因此答案为B。A“时尚设计师”和C“城市规划者”原文没有提及;D“工程师”是
Theplanetisgettinglusher,andweareresponsible.Carbondioxidegeneratedbyhumanactivityisstimulatingphotosynthesis(
BathingSuitsandSwimmingHabitsHaveChangedaLotOvertheYearsA)Haveyoupickedoutyourswimsuitforsummeryet?Someki
Accordingtoasurvey,whichwasbasedontheresponsesofover188,000students,today’straditional-agecollegefreshmenare"
A、Makesuretheirbedroomdoorsareopen.B、Makesuretheirbedroomdoorsareclosed.C、Makesuretheirwindowsareshut.D、Make
随机试题
()应当采用代销方式发行。Ⅰ.上市公司非公开发行股票未采用自行销售方式的Ⅱ.上市公司公开发行股票未采用自行销售方式的Ⅲ.上市公司向原股东配售股份的Ⅳ.上市公司增发股份的
汉语中“我去买东西”属于述谓结构中的()
饮食致病的原因有:()
下列实验检查中,最能反映贫血程度的是
某体育场将举行大型公众娱乐活动,该活动应当组织具有专业消防知识和技能的人员在活动举办前()h进行一次防火巡查。
某小区前面有一个大广场,许多人跳广场舞,因音乐声音大,影响小区居民休息,导致小区居民与跳舞者发生冲突。作为社区民警,要解决此类问题,应该如何去做?()
大抵是对那些过分关心的回帖有些不堪承受的好笑,她于是在自己的一首诗后的跟帖做了一个不___________的答复:文字只是一种姿态,不要把作者和其笔下的人物作___________的链接。填入画横线部分最恰当的一项是()。
2008年1-6月,城镇居民8类人均消费性支出占人均消费性总支出的比重超过10%的有:2007年1-6月,农村居民8类消费性支出中,第三高的是:
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlymet
Iwishyou’dwrite______forustoreadit.
最新回复
(
0
)