首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People don’t often eat English food. B、People don’t like English food. C、People who travel to Britain eat English food in Engl
A、People don’t often eat English food. B、People don’t like English food. C、People who travel to Britain eat English food in Engl
admin
2019-04-23
26
问题
Visitors to Britain are always complaining about English food. But they do not really know what they are talking about because they rarely get a chance to eat it. Most of the restaurants in large towns have foreign owners and serve foreign food. When visitors are invited to eat in an English home, their hosts often feel they must offer them something foreign and exotic.
Those of us who do know English food are aware that at its best it can be really very good. On the other hand it is true to say that it’s sometimes terrible. Part of the problem is that we are not really interested in food—we eat to live, we do not live to eat. So we don’t generally spend the necessary time and effort needed to cook really good meals. We prefer food that is simple and easy to cook, or ready-prepared food which only needs heating up before eating.
You can find the best English foods in small restaurants in the country away from the large cities, where life is slower and people are not in such a hurry. But, of course, most visitors come to London because they are interested in shopping and sightseeing. They do not come because of the food, so why should they complain about it?
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What can we learn from the passage?
17. What do we learn about the speaker’s viewpoint from the passage?
18. What is the conclusion suggested by the speaker?
选项
A、People don’t often eat English food.
B、People don’t like English food.
C、People who travel to Britain eat English food in English home.
D、People who travel to Britain don’t know much about English food.
答案
D
解析
短文中用转折表述提到But they do not really know what they are talking about because they rarelyget a chance to eat it,it指的是English food,选项D)是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aTZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whenyourunyourhandsthroughyourlover’shair,you’reprobablynotthinkingaboutyourplaceinthesocialhierarchy.Givey
A、Babiesbegintolearnat5or6monthsold.B、Babiesbegintolearnwhenthey’reborn.C、Babiesdon’tliketobetaughtbystr
A、Studentsaregoingtotakethefinalexamtoday.B、It’sthelastdayStevecandroptheclasswithafullrefund.C、Studentsh
A、Europe.B、Asia.C、SouthKorea.D、Japan.A题目问现在哪个地区是最大的手机赌博市场。新闻中提到,欧洲是手机赌博的最大市场,故A项正确。
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBo
A、Strangersareusuallyoflittlehelp.B、Oneshouldtakecareoftheirbike.C、Newsreportsmakepeoplefamous.D、Anactofkin
A、Yes.B、No.C、Onlysomearetested.D、Notmentioned.B短文中提到,一些科学家认为这并不真实,只靠我们重复早餐的好处并不能将这些好处变成真的。由此不难推测,文章提到的吃早餐的好处并未被证实。故选B。
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyaroundlargecitieswithfactoriesandheavyautomobil
A、Itbasicallygetsworsegasmileage.B、Itneedstobechargedatnight.C、Itonlychargesthebattery.D、It’shalfgasoline,h
Trafficfumesrenderthescentofflowersbarelyrecognizabletohoneybeesandcouldhaveaseriousimpactontheirabilitytof
随机试题
微机主板上装有________。
属于副肿瘤综合征的是
A.药品信息B.戒毒药品信息C.医疗器械信息D.药品广告可以在提供互联网药品信息服务的网站上发布,但其内容应经药品监督管理部门审查批准的是()。
2008年5月,小杨与结婚不到2年的妻子黄某到法院打离婚官司。当时为了使妻子黄某同意离婚,小杨作出了很大的让步,同意把婚后积蓄的6万元存款都给黄某,随后法院判决两人离婚。由于找不到住房,离婚后两人仍住在一套房子里。2009年1月,两人又登记复婚。复婚后,因
耐油性最好的橡胶是()。
下面关于矢量模型和栅格模型优缺点,正确的是()。
下面各项中,可以反映企业偿债能力的指标是()。
某35kV电气装置工程项目,某机电安装公司通过招投标中标。施工项目经理部为了保证施工项目按期完成,使资源配置尽量达到合理和最大限度地降低成本,就组织人员进行施工进度计划的编制,编制采用的方法是横道图施工进度计划。在施工过程中的部分施工工序和要点如下:
如果下列程序均能实施,则()最有助于注册会计师证实应收账款的计价和分摊认定。
软件生命周期中的活动不包括()。
最新回复
(
0
)