首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fin
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fin
admin
2019-06-28
45
问题
Men have traveled ever since they first appeared on the earth.
In primitive times they did not travel for pleasure but to find new places where their herds could feed, or to escape from
hostile
neighbors, or to find more favorable climates. They traveled on foot. Their journeys were long, tiring, and often dangerous. They protected themselves with simple weapons, such as wooden sticks or stone clubs, and by lighting fires at night and, above all, by keeping together.
Being intelligent and creative, they soon discovered easier ways of traveling. They rode on the backs of their domesticated animals: they hollowed out tree trunks, and by using bits of wood as paddles, were able to travel across water. Later they traveled, not from necessity, but for the joy and excitement of seeing and experiencing new things. This is still the main reason why we travel today.
Traveling, of course, has now become a highly organized business. There are cars and splendid roads, express trains, huge ships and jet airliners, all of which provide us with comforts and security. This sounds wonderful. But there are difficulties, if you want to go abroad, you need a passport and a visa, tickets, luggage, and a hundred and one other things. If you lose any of them, your journey may be ruined.
Traveling has now become a highly organized business______.
选项
A、so we can travel anywhere without difficulty
B、because we are provided with all kinds of convenient means for traveling
C、because traveling organizations can be found in the countries the world over
D、so travelers have increased rapidly
答案
B
解析
根据文章最后一段前两句“Traveling,of course,has now become a highly organized business.There are cars and splendid roads…”可知,如今旅行能成为一种有组织的事情,是因为有了各种便利的交通工具。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aVDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Almosteveryonehasahobby.Ahobbycanbe【C1】______peopleliketodointheirsparetime.Ahobbycan【C2】______themwithinter
Hundredsofpeoplehaveformedimpressionsofyouthroughthatlittledevice(装置)onyourdesk.Andthey’veneveractually【C1】__
Hundredsofpeoplehaveformedimpressionsofyouthroughthatlittledevice(装置)onyourdesk.Andthey’veneveractually【C1】__
Hundredsofpeoplehaveformedimpressionsofyouthroughthatlittledevice(装置)onyourdesk.Andthey’veneveractually【C1】__
Mostpeopleagreethatthedirect,assertive(过分自信的)Americanpersonalityisavirtue,butitsometimessurprisesforeigners.In
ThechildrenaregettingmoreandmoreexcitedwhenChristmasis______near.
Happinesscanbedescribedasapositivemoodandapleasantstateofmind.Accordingtorecentpolls(民意测试),sixtytoseventype
Itiswellknownthatpreciousmaterials,suchaswaterandpetrol,willbeexhaustedsoonerorlater.
Igotasplittingheadache.Itkeptme______thewholenight.
随机试题
生产调度人员通过_______的方式,将维修项目及要求下达给承修车间及班组。
已知某桥涵地基为碎石土,其平均粒径小于或等于50mm,且最大粒径不超过100mm采用重型动力触探鉴别其密实度,实测锤击数修正后的平均值N63.5=10,则碎石土的密实度等级为()。
CPU包括()。
加强人口与计划生育的法制建设,建立( )的管理机制。
目前我国的行政单位会计采用的会计基础,主要是()。
Theideaofculturalpreservationandtheteachingofhumanitiesare______.However,therehasbeenalong-standinglackofempha
设f(x)连续且
McGrady’sSpectacularArt1.WhenTracyMcGradyishealthy,hisplaycanbesobeautifulthatevenhisown
AfamilydoctorchargedtheNightHomeService(NHS)morethan£500,000insevenyearsfornightvisitsthathispatientsdidno
Gettingagoodnight’ssleephaslongbeenknowntoconsolidatetheday’smemories,movingthemfromshort-termstorageintolon
最新回复
(
0
)