首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Men. B、Women. C、Young people. D、Old people. D短文中提到,在所有人群中,60岁及以上的老人在生日时的死亡率是最高的,故答案为D)。
A、Men. B、Women. C、Young people. D、Old people. D短文中提到,在所有人群中,60岁及以上的老人在生日时的死亡率是最高的,故答案为D)。
admin
2014-05-30
51
问题
(22)Besides the cards, cake, candles, and gifts, there might be one more unexpected surprise in store for you on your birthday. It’s a higher risk of dying.
A new study suggests that men and women are 14 percent more likely to die on their birthday than any other day of the year.(23)This effect was strongest in people aged 60 and older, who were up to 18 percent more likely to die on their birthday.
In the large study, researchers analyzed data from more than 2. 4 million Swiss people who died between 1969 and 2008. They tried to determine if there was any relationship between when people died and the cause compared to their birthdays.
Both violent causes, such as suicides and falls, as well as strokes and heart diseases were tied to birthdays. In addition, older people are distinctly more vulnerable than younger people.
(24)Men were more likely to have a violent death on their birthday. It was because their chances of suicides increased by nearly 35 percent and their odds of being accident victims rose by almost 44 percent. Deadly falls in men rose by 44 percent on their birthdays. And the more interesting thing is the number of falls started to increase about four days before the celebration took place.
(25)When it came to natural causes of deaths, women were at greater risk of passing away from a stroke on their birthday. It reached almost 22 percent. For both ladies and gentleman, there was a nearly 19 percent increase in dying from heart-related reasons.
22. What is the passage mainly about?
23. Which group of people is most likely to die on their birthday?
24. Why were men more likely to have a violent death on birthday?
25. What natural cause of death made women at a greater risk?
选项
A、Men.
B、Women.
C、Young people.
D、Old people.
答案
D
解析
短文中提到,在所有人群中,60岁及以上的老人在生日时的死亡率是最高的,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/abv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalismandconservation,itwascommontohearpeopleinEu
Weallknowthatemotionsoriginateinthebrain.Butweusuallytalkaboutouremotionscomingfromourhearts.Ifsomeoneyou
A、Keepingoutthecold.B、Keepingouttheheat.C、Avoidingairpollution.D、Preventingthedust.A男士说房子经常用纸来防御寒冷,接着又说了几个例子表明纸可以御
A、Liftingyoursoupbowltoyourmouth.B、Makinganoisewheneating.C、Raisingyourelbowstotheshoulder.D、Puttingyourelbo
GoingonStudyorGoingtoWork?1.有些人决定毕业后读研2.有些人决定找工作3.我的看法
A、Heisaneditorofamagazine.B、Hehelpssolvebusinessproblems.C、Headvertisesforotherpeople.D、Heremindspeopleofth
A、Onthetopshelves.B、Onthebottomshelves.C、Oneasilyaccessibleshelves.D、Onclearlymarkedshelves.C短文中提到利润高的商品所放置的位置都是
A、Bysettinglimitswhentheyshop.B、Byshowingthemhowtopayforlivingexpenses.C、Byplanningabudgetforthem.D、Bycoun
A、Themannerandabilitytograspmainidea.B、Thespeedandefficiencyofreading.C、Thetypeandintentionsofreading.D、The
随机试题
三系细胞减少可见于【】
A、责令停产、停业整顿,并处五千元以上二万元以下的罚款B、处二万元以上十万元以下的罚款C、五年内不受理其申请,并处一万元以上三万元以下的罚款D、责令改正,给予警告,对单位并处三万元以上五万元以下的罚款E、
传统房地产周期理论在政治、经济状况基本稳定或预期稳定的情况下,是无效的。()
净现值率是净现值与()的比值。
()是建筑施工企业投标报价的基础。
下列各项中,属于按照净利润的10%提取的是()。
按照“战略钟”分析体系,下列各项中属于混合战略的是()。
有如下程序:#includeusingnameapacestd;voidfun(int&x,inty){inttemp;temp=x;x=Y;Y=temp;}
A、Sheisratherbossy.B、Shealwayshasherownway.C、Sheisabornleader.D、Sheisnoteasy-going.C本题考查重要细节。根据句(4)可知,特雷西认为她的
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboysfromasyoungasfour,astudyhasfound.Boyscome
最新回复
(
0
)