首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Volunteering gives you the opportunity to practice important skills used in the workplace. If you’re considering a new career, v
Volunteering gives you the opportunity to practice important skills used in the workplace. If you’re considering a new career, v
admin
2019-05-21
52
问题
Volunteering gives you the opportunity to practice important skills used in the workplace. If you’re considering a new career, volunteering can help you get experience in your area of interest and meet people in the field.
You might feel more comfortable
stretching your wings at work
once you’ve gained these skills in a volunteer position.
Volunteering offers you the chance to try out a new career without making a long-term effort. It is also a great way to gain experience in a new field. You can volunteer directly at an organization that does the kind of work you’re interested in. Your volunteer work might also introduce you to professional organizations that could be of benefit to your career.
Volunteer work is unpaid, but this does not mean the skills you learn are basic. Many volunteering opportunities provide a wide range of training. Volunteering can also help you build upon skills you already have and use them to benefit the greater community. For instance, if you hold a successful sales position, you can further develop and improve your public speaking, communication, and marketing skills.
Volunteering can also offer you a chance to _____.
选项
A、gain experience in a new career
B、become an organization member
C、get professional certificates
D、be accepted by a big firm
答案
A
解析
事实细节题。本题询问志愿服务可以提供给什么样的机会。根据题干的offer you a chance定位到第三段的首句。该句提到,志愿服务能提供尝试新工作的机会。这是在新的领域里获得经验的很好方法。由此可知,A项gain experience in a new career(在新的职业中获得经验)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ajcK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Puttingmoneyinbasicsciencewould______considerablebenefitsforthecountry’shealth,wealthandsecurity.
A--HandleWithCareB--AdmissionByTicketOnlyC--CameraForbiddenD--ChildrenNotAdmittedE--KeepRightF--KeepRightG--Info
HuiyuanServiceApartmentLocatedintheAsianGamesVillage,witha10,000㎡centralgardenandachildren’splayground.Eig
ShesentJimane-mail,______(hope)togotfurtherinformation.
Inadditiontomaterialhelpthegovernmentprovidestechnicaltrainingforruralworkers.
Accordingtothepassage,itisveryunlikelythatanAmericanhospitalisownedby______.Whichofthefollowingstatementsc
Therearemanywaystolearnaboutpeopleofotherlands.OnewayistostudytheclothingotherpeoplewearForthousandso
UsefulInformationaboutBeijingClimateandClothingAugustislate-summerinBeijing,withanaveragetemperatureof26.6
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowritealetterofrecommendationaccordingtothe
Personswhoareoverweightshouldwatchtheirdietcarefullyinordertolosepounds.Thebestwaytodothisistostartaweig
随机试题
患儿男,8个月。发热、咳嗽4天,加重伴气促2天,精神不振,食欲减退。查体:体温37.9℃,呼吸46次/分,咽部充血,双肺可闻及哮鸣音,心率140次/分,肝脏肋下1.0cm,血常规WBC8.2×109/L,L0.72,胸片示两肺可见小点片状阴影,伴肺气肿。
张某,男,40岁,因恶心呕吐、停止排便排气1日入院,表现为口渴、尿少、眼球下陷、脉速、血压为90/60mmHg,请估计其缺水性质和程度()。
A.解表清里,化痰平喘B.清热化痰,宣肺平喘C.扶阳固脱,镇摄肾气D.补肾纳气喘证虚喘脱证的治法宜选用
安装人工心脏起搏器后多长时间就可以下床活动()
对该病例首先考虑为进一步确诊,首先选用
女,40岁。发现颈部肿大6年,近半年来常感心悸,多汗,食量加大,查体:无突眼、甲状腺Ⅱ度肿大、结节状,脉搏116次/分,心、肺、腹无异常发现,其诊断可能是
所有可能积累粉尘的生产车间和储存室,都应()清扫。
下列选项中,关于留置的说法错误的是()。
古人说:“操千曲而后晓声,观千剑而后识器。”从哲学上来看,这里主要强调的是()。
G系数提供各种测验方案下的测验误差估计值,是衡量常模参照性测验质量的
最新回复
(
0
)