首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Before the mid nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking, and salting could
Before the mid nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking, and salting could
admin
2013-04-15
97
问题
Before the mid nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking, and salting could preserve meat for a short time, but the availability of fresh meat, like that of fresh milk, was very limited, there was no way to prevent spoilage. But in 1810 a French inventor named Nicolas Appert developed the cooking and sealing process of canning. And in the i850s an American named Gall Borden developed a means of condensing and preserving milk. Canned goods and condensed milk became more common during the 1860s, but supplies remained low because cans had to be made by hand. By ]880, however, inventors had fashioned stamping and soldering machines that mass produced cans from tinplate. Suddenly all kinds of food could be preserved and bought at all times of the year.
Other trends, and inventions had also helped make it possible for Americans to vary their daily diets. Growing urban populations created demand that encouraged fruit and vegetable farmers to raise more produce. Railroad refrigerator ears enabled growers and meat packers to ship perishables great distances and to preserve them for longer periods. Thus, by the 1890s, northern city dwellers could enjoy southern and western strawberries, grapes, and tomatoes, previously available for a month at most, for up to six months of the year. In addition, increased use of iceboxes enabled families to store perishables. An easy means of producing ice commercially had been invented in the 1870s, and by 1900 the nation had more than two; thousand commercial ice plants, most of which made home deliveries. The icebox became a fixture in most homes and remained so until the mechanized refrigerator replaced it in the 1920s and 1930s.
Almost everyone now had a more diversified diet. Some people continued to eat mainly foods that were heavy in starches or carbohydrates, and not everyone could afford meat. Nevertheless, many families could take advantage of previously unavailable fruits, vegetables, and dairy products to achieve more varied fare.
During the 1860s canned food products were ______.
选项
A、unavailable in rural areas.
B、shipped in refrigerator cars.
C、available in limited quantities.
D、a staple part of the American diet.
答案
C
解析
细节定位题。 线索词1860,canned food products在文中第1段第5句,food products与原文中goods同义,supplies remained low与C项中的内容一致。文章原句意思是罐装食品和炼乳等在1860年已经变得很普遍,很受欢迎,可是由于那些罐子都是手工制作,因此,供应仍然不足。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/amB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whydosomanypeoplelivetoahealthyoldageincertainpartsoftheworld?Whatisthe【B1】______oftheirlonglives?Threet
Whydosomanypeoplelivetoahealthyoldageincertainpartsoftheworld?Whatisthe【B1】______oftheirlonglives?Threet
A、VisitingthecapitalofSaltLakeCity.B、VisitingtheTempleSquare.C、Hikingthroughnationalparks.D、HikingremoteIndian
A、Itstillcanbeused.B、Itwillbreakdown.C、Itshouldbethrownaway.D、Itwillbecomebent.A事实细节题。短文中提到人们可以把这种“万能购物卡”对折起来,
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.Itisnoteasytoexplainwhyoneperson
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
Everdippedintothebiscuittinthendecidedyou’veruinedyourdietsoyoumayaswelleatthelot?Orthoughtthatbecauseyo
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapossible.Bythemiddleofthe21stcentury,capitalist
A、Theylivedasimplerlifethanvillagerstoday.B、Theyknewfewerpeoplethanvillagerstoday.C、Theyfounditdifficulttoen
Therearenobadfoods,onlybaddiets.Sosaymanynutritionists,who【C1】______thedemonization(妖魔化)ofsomefoodsasjunk.O
随机试题
某分项工程实物工程量为1500m3,该分项工程人工产量定额为5m3/工日,计划每天安排两班,每班10人完成该分项工程,则其持续时间为( )天。
保险公司在制定保费时,应根据被保人的情况相应收取保费,对具有不同风险的标的区别对待,收取不同的保费。这是保费计算的()原则。
以下关于个人住房贷款的说法中,正确的有()。
供电企业收取的电,费保证金,一律不缴纳增值税。()
甲、乙两个物业服务企业,在某市分别承担了不同区域的两个居民小区的物业服务,甲物业服务企业由于自身管理制度的完善,为小区创造了优美的环境,得到了业主的一致好评,也为周围的居民带来了良好的环境效益。乙物业服务企业由于自身物业管理不当所带来的脏、乱、差等影响环境
(2015·河北)揭示事物发展趋势和道路的规律是()
若按功能划分,软件测试的方法通常分为【】测试方法和黑盒测试方法。
A、 B、 C、 A
Whydoesthewomanaskthewaitertocome?
ThefirsttimeIleftmymother,Iwasfiveyearsold.ShetoldmeIcouldn’tgoouttoplay【C1】______Ipickedupmytoys.Who
最新回复
(
0
)