首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Does winning mean everything? Ask kids and the answer is probably "No". Ask adults and the answer is probably "Yes". And it is a
Does winning mean everything? Ask kids and the answer is probably "No". Ask adults and the answer is probably "Yes". And it is a
admin
2012-03-17
57
问题
Does winning mean everything? Ask kids and the answer is probably "No". Ask adults and the answer is probably "Yes". And it is adults who control sports for children that bring terrible experience to many kids.
Twenty million children between eight and sixteen play organized sports outside school. Their experiences are sometimes very bad. Why? Because of the adult, often their parents, who watch the games and pay more attention to the results.
Children’s sports are organized like professional sports. Children play baseball and football. They wear all the equipments that professional athletes wear. They have almost everything that adult players have. And many people come to watch their games, especially the families of the players: their parents, grandparents, brothers and sisters.
Children’s sports games are as professional as adults’. When a child drops a ball, his father might get angry. When a child doesn’t run fast, his mother might shout seriously, "Run faster! Run faster!"
How will the child feel? With an angry father and a serious mother, the sports games are no longer interesting. Unhappy and nervous, the child wants to stop playing. The game is not fun now. But he or she can’t stop, because the competition is not finished.
Why does the author say sometimes children’s experiences of playing sports can be very bad?
选项
A、They can not play the sports in a right way.
B、The sports are quite boring.
C、Their parents expect too much of the results.
D、The sports wear is not good enough.
答案
C
解析
事实细节题。由第二段末句可知,孩子们的体育活动经历有时非常糟糕是因为他们的父母对体育比赛结果过分关注,C)符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/amrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
TheplaywrightDavidHenryHwanghasbeeninhighdemandinrecentyears—notforworkslikehisTonyAward-winningM.Butterfly,
TheplaywrightDavidHenryHwanghasbeeninhighdemandinrecentyears—notforworkslikehisTonyAward-winningM.Butterfly,
A、Shedidwellonthetest.B、Shefoundthetestdifficult.C、Sheneededmoretimetofinishthetest.D、Shecouldanswermosto
Hefounditdifficultto______thefactthattheshipwaslostinaheavystorm.
A、Yes,Ithinkyoucanhelpmeout.B、No,Icannotdoitforyounow.C、Yes,I’dliketotrythatjacket.D、No,Idon’tliketha
Itwassodeepinthenight.Allwasquiet______anoccasionalbabycryintheneighboringbuilding.
Whatisthepurposetoeatsomegarlicaccordingtothepassage?Itcan______.Whatistheimportantthingtorememberifyo
Whenyoucutyourself,youbleed;youmayevenbleedtodeathifnothingisdonetostopyourbleeding,foryourbodycannotliv
ComputerprogrammerDavidJonesearns£35,000ayeardesigningnewcomputergames,yethecannotfindabankpreparedtolethi
Wealwaysaimtoprovideourcustomerswithasmanyproductchoicesaswecan,andwehavebeenhighlysuccessfulindoingso.
随机试题
以下关于商品入库作业中的单货核对环节中,说法错误的是()
男,45岁,心慌、乏力、记忆力不好,曾有癫痫样发作4次,晨起床后晕倒,神志模糊,经静脉输注葡萄糖溶液后症状消失,应考虑为
请根据修订后的《刑事诉讼法》的规定,判断下列关于刑罚执行的说法哪些是错误的?()
规划研究要在国家宏观经济发展战略方针指导下,充分考虑(),提出地区或行业的发展目标和政策。
同时履行抗辩权和后履行抗辩权的适用条件中完全一致的是( )。
ArichAmericanwenttoParisandboughtapicturepaintedbyaFrenchartist.TheAmericanthoughtthepicturetobeveryfine
2021年10月,国务院发布的《2030年前碳达峰行动方案》指出,要重点实施“碳达峰十大行动”。下列属于“碳达峰十大行动”的有几项?()①能源绿色低碳转型行动②交通运输绿色低碳行动③碳汇能力巩固提升行动
下列没有语病的一句是()。
浮点加减运算结果满足()时,应作“机器零”处理。
1/One与上面两题一样,本题答案在第三个话轮中男士第三句话的最后部分:...oneadditionalre-port。这种信息和答案集中在一句话的情况在实考中较为少见,但对考生听音辨音、瞬间记忆的能力要求相当高,可以很好地锻炼考生的听力理解能力。
最新回复
(
0
)