首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
White-hot Training in the Society 1.目前社会上的各种培训趋于白热化 2.阐明这种现象产生的原因 3.说明这种现象带来的影响
White-hot Training in the Society 1.目前社会上的各种培训趋于白热化 2.阐明这种现象产生的原因 3.说明这种现象带来的影响
admin
2015-03-08
70
问题
White-hot Training in the Society
1.目前社会上的各种培训趋于白热化
2.阐明这种现象产生的原因
3.说明这种现象带来的影响
选项
答案
White-hot Training in the Society A recent survey indicates that an increasingly large number of people attend various training enthusiastically. And there has been a heated argument about whether people should attend it. Different people hold different views due to their financial conditions and personal inclinations. Many people attend various training willingly for the sake of a high mark on the academic records or getting different certificates. As for me, I am in favor of going against training. For one thing, the aim of training is to help people pass all kinds of examinations and it mainly focuses on the teaching of examination skills, and it never trains people to think creatively and even restricts their efforts in getting command of the knowledge. For another, people spend so much time participating in various training that they cannot find enough time for the new or creative job. Moreover, the tuition fees of the training are usually high, thus laying great financial burden on people. From the above analysis, attending training will do people no good, and it is time-consuming as well as costly. Therefore, more and more people should be aware of the disadvantages of various training.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/arh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Gender-NeutralLanguage[A]Thepracticeofassigningmasculinegendertoneutraltermscomesfromthefactthateverylanguager
[A]Filmschoolsandfilmdirectingschoolsprovideaspiringfilmstudentswithasolidunderstandingofthemanyfacetsofthef
[A]Filmschoolsandfilmdirectingschoolsprovideaspiringfilmstudentswithasolidunderstandingofthemanyfacetsofthef
A、Akindofexchange.B、Akindofbusiness.C、Acommercializedexchange.D、Aninternationalfriendshipassociation.C细节题。文章中提到互惠
AccordingtothemostrecentAmericanFreshmansurvey,conductedannuallybytheUniversityofCalifornia,LosAngeles,undergra
HowExerciseCouldLeadtoaBetterBrainA)Thevalueofmental-traininggamesmaybespeculative,asDanHurleywritesinhisa
A、Busdrivers’workingconditions.B、Alabordisputeatabuscompany.C、Publictransportation.D、Acorporatetakeover.B综合理解题。女
Justoveradecadeintothe21stcentury,women’sprogresscanbecelebratedacrossarangeoffields.Theyholdthehighestpol
A、Heisgoingtobuysomestamps.B、Heisgoingtomailaletter.C、Heisgoingtopickupapackage.D、Heisgoingtoseethep
随机试题
Itisreportedthatthereisnobetter______formother’smilk.
反映代谢性酸中毒较好的指标是
[1997年第054题]包豪斯的建筑风格,其主要特点是哪两项?
题5~6:某单层单跨无吊车房屋窗间墙,截面尺寸如图2-17所示;采用MU10蒸压粉煤灰砖、M5混合砂浆砌筑,施工质量控制等级为B级;计算高度为6m。墙上支承有跨度8.0m的屋面梁。图中x轴通过窗间墙体的截面中心,y1=179mm,截面惯性矩Ix=0.006
物业管理的招标方式通常采用()。
代理是指代理人以()的名义,在代理权限内与第三人(又称相对人)实施的民事行为。
一家公司在某年年初的工作会议上提出,力争在本年度实现利润2亿元。如果从计划工作的表现形式看,此计划是()。
一个通常为狩猎运动辩护的观点是,狩猎发挥了对野生动物管理的重要功能。如果没有狩猎运动,无数动物可能由于饥饿和疾病而死亡。这个观点导致一个过分草率的结论:狩猎运动产生了一个更健康的动物群体。下列哪一项如果正确,能够有效地反驳这个结论?
Topmarathonrunnerstendtobeleanandlight,starswimmersarelongthighswithhugefeetandgoldmedalweightliftersareso
运动员有意识地、积极地利用头脑中已经形成的运动表象或充分利用想象进行训练的方法称为( )
最新回复
(
0
)