首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento(萨克拉曼多).As the news spread, a great tide of
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento(萨克拉曼多).As the news spread, a great tide of
admin
2021-01-22
41
问题
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento(萨克拉曼多).As the news spread, a great tide of gold hungry men flowed into California.They came from all parts of the United States in tens of thousands.There were even gold seekers from Europe.Some of the people move across the country by cart, traveling almost half a year and meeting many hardships and dangers.Other sailed all the way around South Africa, finally reached the California shore.Since the first discovery was of tiny pieces of gold at the bottom of a stream, many of them searched the waters of rivers for the precious bits of yellow metal.Others made channels to draw off flowing water in order to examine it carefully for bits of gold.They worked with almost full determination and fierce competition(竞争).
Life was hard and rough in the days of the California gold rush.A few of the adventurers became rich, but most of them were bitterly disappointed.After having removed from their homes and after traveling the long, dangerous road to California, they found little or nothing.Some returned home.But many remained in California to work and to settle as ordinary citizens without the riches they had dreamed of.
A great many people remained in California because_________.
选项
A、they found what they had expected
B、life there was full of competitions
C、they had no better choices
D、they still dreamed of the riches
答案
C
解析
由题干中的关键词a great many people remained in California锁定信息在第二段。阅读该段可知,淘金者的生活很艰苦,只有少数几个淘金者发家致富了,大多人背井离乡,不远万里来到加州淘金,最终却没淘到或淘到很少的金子。有些人回家了,更多的人则留了下来继续过普通人的生活。因为并没有得到梦想中的财富,他们只有靠努力工作来养家糊口。A项“他们找到了他们期望的东西”和D项“他们还梦想着找到金子”与文章内容相悖;B项 “那里的生活充满竞争”是迫使人们离开的原因。C项“他们没有更好的选择”接近原文,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/asSK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Peopleacquireknowledge,skills,(11),values,orattitudesthrougheducation.Educationhelpspeoplebecome(12)membersofs
A、He’sbusy.B、He’sfine.C、He’sfifty.D、He’sadoctor.DWhat’s…?表示询问信息。本题询问父亲的工作,因此选项D为正确答案。
A、Ilikeitverymuch.B、That’sagoodidea.C、Thankyou.D、You’rewelcome.AHowdoyoulike…?你觉得……怎么样?本题询问对工作的意见,因此选项A为正确答案。类似的
A、Shewastired.B、Shewaslate.C、Shewassick.D、Shewashappy.D判断题。该题询问看法。从女士的回答来看,她上班第一天很快乐。原因是Everythingisnew“一切都很新鲜”;关键
WhatlineofproductsisAmwayengagedin?Howmanypositionsdoesthecompanyofferintheadvertisement?
ForBECVantage,candidatesarerequiredtoproducetwopiecesofwriting:Aninternalcompanycommunication;thismeansapi
WelcometoCoteborgUniversityCoteborgUniversityisoneofSweden’slargestandmostpopularuniversities.Wearevery
A、At9:15.B、At9:35.C、At9:50.D、At9:20.B本题考查的是细节判断能力。问题问的是火车几点开,对话中“thetrainwouldn’tleaveuntil9:35.”为关键句,在此注意“not…until
A、It’sFriday.B、Itmatchesmewell.C、Iboughtitinthedepartmentstore.D、Sorry,Idon’tknow.D本题问的是“你知道这个多少钱吗?”A、B、C三项都答非所
A、Somedraftpapers.B、Paperswithsomeinformation.C、Dictionaries.D、Referencebooks.A女士问“MayIbringsomepapertowritedra
随机试题
既能活血行气,又能解郁清心的药物是
2018年4月19日,甲公司向乙公司签发了一张出票后2个月付款、金额为20万元的商业汇票,该汇票载明丙公司为付款人,丁公司在汇票上签章作了保证,但未记载被保证人名称。乙公司取得汇票后背书转让给戊公司,但未记载背书日期,戊公司于2015年5月15日向丙公司提
Mostpersonnelmanagersagreethatjobinterviewsareoneoftheleastobjectiverecruitmentmethods.Buttheadvantagesoftest
Everyautumnfarmers______thesoiltodestroytheweeds.
下列哪种激素是神经激素
招标人应根据相关工程的工期定额合理计算工程,压缩的工期天数不得超过定额工期的(),超过者,应在招标文件中明示增加赶工费用。
公共物品的生产决策与私人物品的生产决策一样由市场经济的运行规则决定。()
下面谱例出自刘谖的交响诗《土楼回响》,它采用的素材是()。
下列选项中,有利于班级管理的是()。
在VFP中,创建的新类可以被保存在类库文件中,其扩展名为()。
最新回复
(
0
)