首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The following is a job advertisement. After reading it, you should complete the information by filling in the blanks marked 46 t
The following is a job advertisement. After reading it, you should complete the information by filling in the blanks marked 46 t
admin
2013-01-11
42
问题
The following is a job advertisement. After reading it, you should complete the information by filling in the blanks marked 46 through 50 in no more than 3 words in the table below.
Dear Ms. Rennick:
Professor Saul Wilder, an adviser to your firm, has informed me that your company is looking for someone with excellent communication skills, organizational experience, and leadership background for a management position. I believe that my enclosed resume will show that I have the qualifications (资历) and experience you seek. In addition, I’d like to mention how my work experience as a sales manager last summer makes me a particularly strong candidate for the position.
I would be grateful if you can offer me an opportunity for an interview with you. If you are interested, please contact me at (317) 555-0118 any time before 11:00 a. m., or feel free to leave a message. I look forward to meeting with you to discuss the ways my skills may best serve your company.
Sincerely yours,
Richard Smith
An Application Letter
Applicant: Richard Smith
Position applied for. a 【46】 position
Qualifications required for the position.
1. excellent 【47】
2. organizational experience
3. 【48】 background
Work experience (last summer): as 【49】
Contact number. 【50】
Enclosure: resume
选项
答案
management
解析
细节题。由题干position定位到文章第一句“...is looking for someone...for a management position.”即可知答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/atrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
TheRedLeafCompanyisconsideringputtingintoeffectanewworkweekschedule.Underthisnewschedule,theemployeesworkte
HomeHealthcareNursesTheChildren’sHospitalofPhiladelphiaandtheJosephStokesJr.ResearchInstituteisproudtobea
A、Theyarewalking.B、Theyaredrinking.C、TheyarewatchingTV.D、Theyarestudying.CM:Isthereanythingworthwatchingonth
A、Atsixo’clock.B、It’sgood.C、Inthebedroom.D、Iwashmyface.A
Accordingtothepassage,comparedto3Gmobilephones,thesecond-generationphones______.Wecandrawtheconclusionthat__
Intheeighteenthcentury,writers______hoursincoffeehouses,discussingthenewsoftheday.
A、About3miles.B、YoucantaketheNo.2bus.C、Inhalfanhour.D、It’sverynear.B本题问的是“你能告诉我到邮局怎么走吗?”,A说的是路程有多远,C说的是要用多长时间,D说
Tokyo(东京)isoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionpeopleliveandworkintheTokyoarea,andmanywor
()奥迪()保时捷()梅赛德斯-奔驰()宝马
Heisnot______ofouradmiration.
随机试题
反映话源在电话通信使用上的数量需求,与呼叫的强度和平均占用时长有关的是()
跨国公司利用国际分包可获得的优势有()
某市人民检察院以某甲犯抢劫罪于2005年3月7日向该市人民法院提起公诉,人民法院遂决定于3月27日开庭审理。现某甲如欲委托辩护人,下列哪些人员不得接受委托:
货物采购成本分析方法包括()等。
大气环境现状评价,在评价区内监测点布置按以( )为主兼顾( )的原则。
深入实施科教兴国战略和人才强国战略应努力做到()。
公积金个人住房贷款的利率同自营性个人住房贷款利率相同。()
精神分裂症多起源于()
一般资料:求助者,女性,46岁,本科文化程度,教师。案例介绍:求助者是某中学高三毕业班的班主任,感到工作压力大,近期血压高、失眠。心理咨询师与求助者协商决定采用生物反馈训练,训练方案及程序是:咨询师先向求助者介绍生物反馈的原理、方法、特点和功效,采用肌电
材料一:2006年12月26日,方便面中国分会在北京召开一届八次峰会,研究棕榈油和面粉涨价引起的企业成本增加问题。会议商定高价面(当时价格每包1.5元以上),中价面(当时价格每包1元以上)和低价面(当时价格每包1元以下)涨价的时间和实施步骤。从2007年7
最新回复
(
0
)