首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’ll enable them to enjoy the best medical care. B、It’ll allow them to receive free medical treatment. C、It’ll protect them f
A、It’ll enable them to enjoy the best medical care. B、It’ll allow them to receive free medical treatment. C、It’ll protect them f
admin
2013-11-25
60
问题
Obtaining good health insurance is a real necessity while you are studying overseas.[23]It protects you from minor and major medical expenses that can wipe out not only your savings but your dreams of an education abroad. There are often two different types of health insurance you can consider buying: international travel insurance and student insurance in the country where you will be going.
An international travel insurance policy is usually purchased in your home country before you go abroad. It generally covers a wide variety of medical services, and you are often given a list of doctors in the area where you will travel who may even speak your native language.[24]The drawback might be that you may not get your money back immediately. In other words, you may have to pay all your medical expenses and then later submit your receipts to the insurance company.
On the other hand, getting student health insurance in the country where you will study might allow you to only pay a certain percentage of the medical cost at the time of service and[25]thus, you don’t have to have sufficient cash to pay the entire bill at once.
Whatever you decide, obtaining some form of health insurance is something you should consider before you go overseas. You shouldn’t wait until you are sick with major medical bills to pay off.
23. Why does the speaker advice overseas students to buy health insurance?
24. What is the drawback of students’ buying international travel insurance?
25. What does the speaker say about students’ getting health insurance in the country where they will study?
选项
A、It’ll enable them to enjoy the best medical care.
B、It’ll allow them to receive free medical treatment.
C、It’ll protect them from possible financial crises.
D、It’ll prevent the doctors from overcharging them.
答案
C
解析
本题属于因果关系题。短文开头提到,在国外留学时买份好的医疗保险之所以必要,是因为它可以节省大大小小的医疗费用,结合四个选项,只有C项与此意思一致,故选C。其他三项文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/auS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Asaphysicianwhotravelsquitealot,Ispendalotoftimeonplaneslisteningforthatdreaded"Isthereadoctoronboard?"
Wegenerallyviewthefamilyasbeingoneofourmoststableinstitutions;yet,ourfamilysystemhas【B1】______anumberofchang
Wegenerallyviewthefamilyasbeingoneofourmoststableinstitutions;yet,ourfamilysystemhas【B1】______anumberofchang
A、Becausepeopledon’tknowhowtobehaveinsocialsituations.B、Becausemostpeopleareshybynature.C、Becausenobodywilll
Throughouthistory,manhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmustdie,butpeoplenowlivelongerthantheyusedto
A、Hemustmeethisteacher.B、Hemustattendaclass.C、Hemustgooutwithhisgirlfriend.D、Hemuststayatschooltofinishh
Inanexperimentpublishedlastmonth,researchersfromtheUniversityofIllinoisrecruitedschoolchildren,ages9and10anda
OurFutureinSpace:ItHasAlreadyBegun!Weareallspacetravelers.Butwe’vestayedclosetohomeuntilnow.Oneday,we
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
A、Shethinksthemanshouldhavepaidmuchattentiontothesociety.B、Shethinksthemanhasshownmuchconcernaboutcommonpe
随机试题
A.马腺疫B.病毒性动脉炎C.阿留申病D.犬瘟热水貂出现鼻炎、结膜炎、支气管肺炎等症状,消化不良性腹泻、便血,鼻、唇、脚掌出现疱疹;慢性型常以黏膜卡他性炎症、神经症状和足掌、鼻翼角化过程为特征,又称貂瘟,此病是()。
南海市龙乡区人民检察院依法以挪用公款将赵保卫、张延法二人刑事拘留,后经过调查又决定将其逮捕。在逮捕期间,检察院又批准对张延法和赵保卫进行取保候审。调查结束后,龙乡区人民检察院以赵保卫、张延法犯贪污罪向龙乡区人民法院提起公诉。龙乡区人民法院经审查退回检察院补
关于行政处罚和行政许可行为,下列哪一说法是正确的?
对于竖向均布荷载作用下的钢筋混凝土悬臂梁,下列说法正确的是( )。
某车间的质量改进团队对A系列产品的不合格品项目进行改进时做以下工作:通过统计分析,现在找出了A,为主要不合格产品项目,对此进行因果分析,小组可以用()方法绘制因果图。
2007年某公募基金会总收入1000万元人民币,根据现行政策,该基金会2008年用于从事章程规定的公益事业支出最低额应为()万元人民币。
当文本框中的内容发生改变时所触发的事件是( )。
Thedoctor’s______isthatshe’llsoonbeasgoodasnewifshetakesinsulinandwatchesherdiet.
Whenconcernedparentsprotesttheexcessivesexorviolenceontelevision,theyoftenseekcontroloftelevisionfromsomeouts
A、It’sarelativelysmalltown.B、Thepeoplelivingthereareveryrich.C、Housesarescarcethere.D、It’sclosetoLondon.D
最新回复
(
0
)