首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
National Mail Service Money Orders The National Mail Service has recently discovered several count
National Mail Service Money Orders The National Mail Service has recently discovered several count
admin
2017-04-10
4
问题
National Mail Service
Money Orders
The National Mail Service has recently discovered several counterfeit money orders. These money orders are suspected to have come from other countries and have been used for purchasing goods online. A number of local online businesses have been victimized by this fraud.
Please note that US money orders can be purchased from the National Mail Service only. No other institution is allowed to produce US money orders. Therefore, it is more likely that money orders from abroad are forged.
Money orders presented at post offices and banks are subject to validation and clearance before payment.To ensure payment for purchased goods, the National Mail Service advises online businesses to check the authenticity of the money orders they receive before shipping merchandise.
The US Federal Police and the mail service have been investigating the matter.
Information regarding the US money order service may be viewed by logging on to www.nationalmailservice.gov. Those who would like to verify money orders or report counterfeit payments may call(405)555-3204.
Why was the notice written?
选项
A、To introduce a form of payment
B、To notify the public about a problem
C、To inform customers about a new service
D、To provide details on shipping fees
答案
B
解析
本题是针对该通知的写作目的进行提问的主旨题,因此应定位至原文前半部分的内容。原文中提到“The National Mail Service has recently discovered several counterfeit money orders.”,即国家邮政服务公司最近发现了一些伪造汇票,后文中对防止公众因伪造的汇票而遭受损失的相关注意事项进行了提示,因此(B)To notify the public about a problem为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/av4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Asfarasthebeneficiaryisconcernedtheletterofcreditwhichisavailableby______istheleastfavorable.
A、Thecostprinciplestatesthatassetsandservicesthatareacquiredshouldberecordedattheircurrentprice.B、Thecostpri
A、Ifthetimeperiodoftheloanisoneyear,thesimpleinterestandcompoundinterestarethesame.B、Ifthetimeperiodofth
Afinancialfutureisacontracttobuyorsellcertainformsofmoneyataspecifiedfuturedate,withthepriceagreedatthe
ProductDemonstrationsWickConferenceCenter,May5Allproductdemonstrationsessionswillbeheld
Thepictureshowssomekindofbakery.Theyaredecidingwhatitemstobuy.Thewomanispointingtosomecakesinthedisplayc
Themosteffectivemeansforshopownerstolearnhowtomaketheirsmoreattractiveisthrough_______fromtheirregularcustom
Thelifeinsuranceindustrysuggestedthattheycouldcontributetoapublicfundtoreturnapartof_____profitstosociety.
RyderWholesaleMedicalSuppliesLtd.To:Mr.FrankConnoirs,SecurityManagerFrom:Mr.Victors,SecuritySupervisorDate:Marc
Thelossofperishablegoodsintransitmeanslostrevenue.However,anumberoftechnologiesandnewsolutionscantakethefea
随机试题
_______是一种常见病、多发病,并且公认为是脑血管病和冠心病的危险因素。
超声造影在心血管的用途,下列哪一项是错误的
杨女士,29岁。已育一子,现停经49天,医生诊断为“宫内早孕”,准备进行“人工流产加放置宫内节育器”术。人流加放置金属节育器后,护士告知受术者无异常情况下,一般带铜节育器口可放置的时间是
[背景资料]某建筑装饰装修工程,业主与承包商签订的施工合同协议条款约定如下:工程概况:该工程现浇混凝土框架结构,建筑面积98000m2,15层,平面呈“L”形,在平面变形处设有一道变形缝,结构工程于2013年7月28日已验收合格。施工范围:首层到15
文具店的圆珠笔每支4元,签字笔每支6元,钢笔每支7元。甲、乙、丙三人带的钱数相等且都不超过100元,三人分别购买一种笔,已知甲买完圆珠笔后还剩15元,乙买完签字笔后还剩21元,丙买完钢笔后还剩17元。如果三人的钱相加,最多能买多少支笔?
根据《中华人民共和国合同法》的规定,在买卖合同中,除法律另有规定或当事人另有约定外,标的物的所有权转移时间为()。
求下列函数项级数的收敛域:
在VBA编程中检测字符串长度的函数名是【】。
Access提供厂两种字段数据类型保存文本和数字组合的数据,这两种类型是:文本和【】。
WhatdoIwant?It’sreallyavery【C1】______question:yetmanyofusarenotsure.【C2】______itdoesn’thavetobeallthatdif
最新回复
(
0
)