首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Oxford and Cambridge University Boat Clubs have both taken the opportunity to travel to Spain this month to train in less testin
Oxford and Cambridge University Boat Clubs have both taken the opportunity to travel to Spain this month to train in less testin
admin
2013-01-19
53
问题
Oxford and Cambridge University Boat Clubs have both taken the opportunity to travel to Spain this month to train in less testing weather conditions than those which have, quite literally, already blown around the UK in January of 2007.
Each group of athletes has been focused on training to the maximum, working on technique and molding themselves into two potential fighting units per Club for the 2007 Boat Race, sponsored by Xchanging. One set will be in the Blue Boat for each club and one set will race as reserves in Isis, for Oxford, and Goldie, for Cambridge.
In these modern times, the Head Coach for each club has a huge input on selection even though the crew is still named by the President Just twenty years ago the balance was not quite the same.
The year 1987 will always be remembered in the history of this great Race as the year of the" mutiny" at Oxford. It is a tale which has since been retold and reworked in both a book and a movie.
This was the season for which mature Scottish student, Donald Macdonald, was elected President, having all ready won a Blue in 1986. Macdonald re-appointed Daniel Topolski (now a renowned rowing journalist and broadcaster) as Chief Coach.
Part of the 1986/87 squad at Oxford included American Chris Clark, now a coach at an American University , and four fellow US internationals.
Allegedly, a split appeared in the squad between the American quintet, all experienced and leading oarsmen, and those rowers closest to Macdonald. The Scot’s group were happy to follow Topolski’s regime whilst the others were not so sure.
Following a contentious seat racing trial in January of 1987, Topolski decided to move Clark to the bow-side of the beat Clark disagreed. Topolski held firm. As a result Clark and his "group" within the squad decided not to row and sought a takeover.
The squabble was played out extensively in the UK national media and caught the public imagination. Macdonald sought support from the college captains and eventually won a vote of confidence by 28 votes to 11.
Without the Americans, the Oxford crew was immediately considered a lost cause. Cambridge were overwhelming favorites to win.
As it turned out, though, this was a Race which would prove why sport, and particularly The Boat Race, can be so fascinating.
The split seemed to be caused by the disagreement between______.
选项
A、Topolski and Clark
B、Macdonald and Clark
C、Macdonald and Topolski
D、the Scottish students and the American oarsmen
答案
A
解析
文章指出,苏格兰团队很高兴跟随Topolski的团队,但其他团队,也就是Clark团队还不确定。第七段最后一句The Scot’s group were happy to follow Topolski’s regime whilst the others were not so sure“Scot”.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ax2O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Aftercompletingtheirmedical-historyforms,patientsattheHopeClinicforWomeninGraniteCity,111.areaskedanunusualq
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganization,playsanincreasinglyimportantpartinthepreserv
Itisalwaysusefultohavesavingsto______.
Towhatextentaretheunemployedfailingintheirdutytosocietytowork,andhowfarhastheStateanobligationtoensureth
Televisionisoneoftoday’smostpowerfulandwidespreadmeansofmasscommunication.Itdirectlyinfluencesourlivesonboth
Thechildrenglanced______attheboxofcandytheyweretoldnottotouch.
Ideas______fromone’sownexperiencearesometimesmorevaluablethanthosefrombooks.
Theyovercameallthedifficultiesandcompletedtheprojecttwomonthsaheadoftime,______issomethingwehadnotexpected.
_____,hedoesgetirritatedwithhersometimes.
Honestynolongerseemstobethebestpolicywithtellingofliesbecomingacommonpartofourdailylives.Anewresearchby
随机试题
教学的基本环节有哪些?
要求执行控烟计划一年后,80%的青少年能说出三项以上吸烟对健康的危害,这是计划的
氨的转运形式是
A、62~115μmol/LB、53~97μmol/LC、3.1~5.7mmol/LD、0.56~1.70mmol/LE、1.9~3.61mmol/L总胆固醇的参考范围是
根据《处方管理办法》,可以从事调剂工作的人员包括
在某深厚软塑至可塑黏性土场地开挖5m的基坑,拟采用水泥土挡墙支护结构,下列哪些验算是必须的?()[2010年真题]
土地的()由于它的固定性而对市场的价格信号反应缓慢,但仍然是不可忽视的,特是中、长期的供给仍呈弹性。
出版物买方市场的特征有()。
SNMP是目前最常用的网络管理协议,它是哪个标准化组织提出的?()。
Youuseitforeatingandspeaking.Youwearthemtocoveryourbody.
最新回复
(
0
)