首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Ever heard the one about the doctor who gave his patient six months to live? When the man couldn’t pay his bill, the doctor gave
Ever heard the one about the doctor who gave his patient six months to live? When the man couldn’t pay his bill, the doctor gave
admin
2008-12-30
69
问题
Ever heard the one about the doctor who gave his patient six months to live? When the man couldn’t pay his bill, the doctor gave him another six months.
Go ahead, laugh. It’s strong medicine, researchers are learning. Even the physical act is good for you, says William Fry, pioneer in laughter research. It increases blood flow and contracts abdominal (腹部 的) muscles. A hundred loud and deep laughs is equivalent to a very active exercise of ten minutes on a rowing machine, according to Frv.
But the benefits go beyond an exercise. The most astonishing evidence of laughter’s power comes from a 1997 study of 48 heart-attack patients. Half of them watched funny shows for 30 minutes even-day: the rest served as controls. After a year, ten patients in the control group had suffered repeat heart attacks, compared with only two in the group that watched the shows.
Can a good laugh help patients get well? In a landmark experiment at the University of California at Los Angeles, called Rx Laughter, scientists plan to test the effect of laughter in children with serious illnesses, including cancer. Early results suggest that humorous videos help kids handle uncomfortable or painful procedures.
Justin Black, 13 years old, already knows that. He was in considerable pain when he woke up from surgery — until Bill Marx, a volunteer (志愿者) for Rx Laughter, appeared at his bedside. Marx told jokes, made faces and pranced (欣喜地跳跃) around the hospital room. "Having something to laugh at took my mind off the pain," says Justin. "When you’re laughing, you can’t help but feel better."
From what Justin said at the end of the passage we learn that he______.
选项
A、enjoyed the time with the scientists
B、soon recovered from his illness
C、often made fun of Marx
D、almost forgot his pain
答案
D
解析
本题为细节题。本题的问题是“从篇尾Justin的话中我们可以得知什么。”选项A意为“享受与科学家在一起的时光”;选项B意为“很快康复”;选项C意为“经常取笑Marx”。这些内容与原文不符。最后一段的原文是: “Having something to laugh at took mymind off the pain….When you’re laughing,you can’t help but feel better.”,与选项D表达的意思“几乎会忘了痛苦”一致,因此选项D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/axLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
收音机每台售价为90元,成本为60元,厂商为鼓励销售商大量采购,决定凡是订购量超过100台以上的,每多订购1台,售价就降低1分,但最低价为75元.(1)将每台的实际售价p表示成订购量x的函数;(2)将厂方所获得的利润L表示成订购量x的函
Whichoffollowingbestdescribesthemainideaofthepassage?______.Wecaninferfromthepassagethatyellowpassagesint
那个工厂面临的问题ishowtoimprovethequalityofitsproducts.
AccordingtothepassagewhydidthedoctorsinTaiwandeserveourhighestadmirationinformertimes?______.Whichofthefol
Hehadscarcelyhandedmetheletterwhenheaskedmetoreadit.
______youradviceyesterday,Iwouldhavemissedthetrain.
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceivedenthusiasticallyboth
Sunglassescanhelpyoureyesintwoimportantways.Theyimprovethenormallightfilteringabilitiesofyoureyesandtheypro
(英语类学生必做)Sleepisimportanttousbecauseithelpsrestoreorgansandtissuesinourbody.Buthowmuchsleepdoweactuall
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencingone’soutlookforhours,daysorevenweeks.That’s
随机试题
健康教育实施阶段,关注有无额外添加或更改项目活动,属于质量监测的【】
简述社会调查的原则。
配制混合胰岛素时,必须先抽吸速效胰岛素是为了避免
患者,女,34岁。近期带下量多,色赤白相间,质稠有异味,伴腰膝酸软,头晕耳鸣,五心烦热,失眠多梦,舌红,苔黄稍腻,脉细数。该患者可辨证为
根据《营业税暂行条例》的规定,下列关于纳税人营业额的表述正确的有()。
根据《联合国国际货物销售合同公约》的规定,接受的生效时间是()。
拉氏指数把作为权数的各变量值固定在()。
社区社会工作对社会的功能有哪些?()
从一组7个人——J,K,L,M,N,P和Q中恰好选出4个去参加某外交官的退休宴会。对出席人员的选择必须遵循以下条件:要么J被选,要么K被选,但两人不能同时被选;要么N被选,要么P被选,但两人不能同时被选;若N被选时,L肯定被选;
Thereisnoobjection______theplanimmediately.
最新回复
(
0
)