首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Jellyfish 【B1】______They look like jelly, but of course they aren’t. And they certainly aren’t fish. So, what exactly are th
Jellyfish 【B1】______They look like jelly, but of course they aren’t. And they certainly aren’t fish. So, what exactly are th
admin
2019-04-07
58
问题
Jellyfish
【B1】______They look like jelly, but of course they aren’t. And they certainly aren’t fish. So, what exactly are these strange creatures?
【B2】______Jellyfish consist of over 95% water. They have no head, brain, heart, eyes, ears or bones! They have a kind of body, called a "bell". The bell is the big round part that looks like jelly. Inside it are nerves, which are all jellyfish needs to move to sense light.
【B3】______When jellyfish find their food, these tentacles can shoot out poison to kill it. Underneath the bell is a mouth.
【B4】______There are over 2, 000 species, and new ones are still being found. They vary greatly in appearance and size, from ones as small as a coin to ones with bells over 2 meters across and tentacles 60 meters long.
【B5】______The box jellyfish, which lives in the seas off Northern Australia and Indonesia, is so poisonous that it can kill a human being in just a few minutes. Not only that, its poison is so painful that it usually causes people to drown before they can swim back to the shore. It’s not surprising that it has the title of "the most dangerous creature in the world" ! But don’t worry. Most jellyfish are harmless. And the dangerous ones are usually found deep in the ocean, living their mysterious lives far away from humans.
Fill in each blank with one of the following statements, two of which are useless. Put the letters A, B, C, D, E, F or G in each blank according to the theme development.
A. Jellyfish also vary in how dangerous they are.
B. Jellyfish aren’t named very well.
C. Mammals are warm-blooded and breathe air through lungs.
D. What do they have?
E. Jellyfish, which have been in the Earth’s oceans for over 600 million years(before dinosaurs), are not all the same.
F. Another important part is the tentacles, the long strings hanging from the bell.
G. Have you ever wondered what the largest fish in the sea is?
【B3】
选项
答案
F
解析
该空之后讲述了水母是如何利用tentacles(触须)来捕食的,只有F项提到tentacles,该项指出“水母身体另外一个重要的部分是触须……”,起到承上启下的作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/axjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
American’sLeisureActivitiesLeisureactivities【T1】______.Bothmenandwomenreportedthat【T2】______.Visitingfriendsand
Astechnologiesevolve,theworldisbecomingsmallerandsmaller.Duringtheprocessofglobalization,somedistinctculturesh
SuperstitionOldsuperstitionslingerevenintoday’smodemworld.OnepersoninfourinBritainis,apparently,superstitio
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.alth
(1)Lifemoveson—eveninTucson.Theflowersandcandlesarebeingdismantled.Thefreshgolfcoursesarefilledwithwintervis
Itwasn’tsomuchhisappearanceIliked________hispersonality.
Meilingreturnedfromabroadatotallydifferentperson.Theitalicizedpartfunctionsasa(n)________inthesentence.
A.selflessB.builtC.complexD.butE.executeF.sustainedG.cheatedH.issues
BOOKREVIEWMarkWertman’sTrueConfessionsofa
BOOKREVIEWMarkWertman’sTrueConfessionsofa
随机试题
劳动技术教育即组织学生参加生产劳动。
背景材料我国某企业与荷兰某精密仪器生产厂就购买仪器问题进行谈判。谈判一开始荷方代表立场强硬,提出了令我方无法接受的价格,并说明还有许多国家的有关企业欲购买他们的产品。随后荷方代表又滥施压力,咄咄逼人,经常使用过激的语言。问题:由材料提供的信息可知,
( )指标属价值性指标。
资本配置的基本步骤包括()。
下列项目可以差额计算缴纳增值税的有()。
某企业为了促进员工进行创新,在内部形成了一整套技术创新体系,并形成与企业战略、技术、规模及人员素质相适应的技术创新组织结构模式。该企业允许自己的员工在一定时间内离开本岗位工作,从事自己感兴趣的创新活动,并且可以利用企业的现有条件,如资金、设备等。根据以上
物业管理企业在居住小区的装修管理中,应根据建设部的()制定本小区的装修管理规定。
阅读以下文字。完成下列问题。全面推行“三证合一”登记制度改革,是贯彻党的十八大和十八届二中、三中、四中全会精神,落实国务院决策部署,深化商事登记制度改革的重要举措。对于提高国家治理体系和治理能力现代化水平,使市场在资源配置中起决定性作用和更好发挥
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
A、Bad.B、Justsoso.C、Great.D、Unconvenient.C本题考查重要细节。根据句(6—1)和句(6—2)可知,采访者问Westin最近表现如何,Lisa回答说Westin最近的服务非常棒,因此[C]为正确答案。
最新回复
(
0
)