首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are advantages in 1997, if you want to look for them. The air is cleaner, and there seem to be fewer colds. The crime rate
There are advantages in 1997, if you want to look for them. The air is cleaner, and there seem to be fewer colds. The crime rate
admin
2014-09-27
83
问题
There are advantages in 1997, if you want to look for them. The air is cleaner, and there seem to be fewer colds. The crime rate has dropped. With the police car too expensive, policemen are back on their beats. More important, the streets are full. Legs are king, and people walk everywhere far into the night. There is mutual protection in crowds.
If the weather isn’t too cold, people sit out front. If it is hot, the open air is the only air-conditioning they get. At least, the street lights still burn. Indoors, few people can afford to keep lights burning after supper.
As for the winter—well, it is inconvenient to be cold, with most of what furnace fuel is allowed hoarded for the dawn. But sweaters are popular indoor wear. Showers are not an everyday luxury.
It is sore in the suburbs, which were born with the auto, lived with the auto, and are dying with the auto. Suburbanites from associations that assign turns to the procurement and distribution of food. Pushcarts creak from house to house along the posh suburban roads, and every bad snowstorm is a disaster. It isn’t easy to hoard enough food to last till the roads are open.
What energy is left must be conserved for agriculture. The great car factories make trucks and farm machinery almost exclusively. The American population isn’t going up much any more, but the food supply must be kept high even though the prices and difficulty of distribution force each American to eat less. Food is needed for export to pay for some trickles of oil and for other resources.
The rest of the world is not as lucky as we are. They’re starving out there because earth’s population has continued to rise. The population on earth is 5. 5 billion—up by 1. 5 billion since 1997—and outside the United States and Europe, not more than one in five has enough to eat at any given time. There is a high infant mortality rate.
It’s more than just starvation, though. There are those who manage to survive on barely enough to keep the body working, and that proves to be not enough for the brain. It is estimated that nearly two billion people in the world are permanently braindamaged by undernutrition, and the number is growing.
At least the big armies are gone. Only the United States and the Soviet Union can maintain a few tanks, planes, and ships—which they dare not move for fear of biting into limited fuel reserves.
Machines must be replaced by human muscle and beasts of burden. People are working longer hours, and with lighting restricted, television only three hours a night, new books few and printed in small editions—what is there to do with leisure? Work, sleep, and eating are the great trinity of 1997, and only the first two are guaranteed.
Which of the following statements is NOT true according to the passage? ______
选项
A、Energy will be more expensive and in short supply.
B、Most people will be on their legs.
C、The air will be cleaner in 1997.
D、There will be more cars than ever in 1997.
答案
D
解析
第三段第一句话说到要把炉子的燃料省着到早上用,所以可以推知燃料是很昂贵,所以[A]项是正确的;从第一段倒数第二句话可知[B]项也是正确的;从第一段第二句话中可知[C]项也是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/b6Rd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Eachcompanyhasmany"publics’whoshouldbeablenotonlyrecognizeitsname【21】______tocorrectlyidentifyitsindustrya
【61】Notlongago,weAmericanshadaprettygoodideaofwhatfamilymeant.Buttoday,withpeoplelivingtogetherinsomanyd
Wheredoesthemoneyforpublicschoolscomefrom?
Scientistsbelievethatpeople"dressedup"longbeforetheymadeahabitofwearingclothes.Primitivemandressedhimselfinf
Agreatdealofattentionisbeingpaidtodaytothesocalleddigitaldivide—thedivisionoftheworldintotheinfo(informatio
Agreatdealofattentionisbeingpaidtodaytothesocalleddigitaldivide—thedivisionoftheworldintotheinfo(informatio
Althoughtherehadbeenvarioussmallcamerasdeveloped,itwasnotuntilGeorgeEastmanintroducedtheKodakin1888thatthem
sixty-three细节题。根据“sixty-threepercentdon’thaveenoughtimefortheirspousesorpartners.”可知正确答案。
1952本题考查考生对于具体信息的听辨能力。原句为“BorninLosAngelesin1952,Mr.Rittsgrewupinaprosperousfamilythatownedafurniturebusiness.”
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
随机试题
用药经济性的目的是
在高层居住建筑中内走道长度超过多少米时成装设应急照明?(2005,113)
在风险对策中,风险自留()。
证券公司申请融资融券业务资格,应当具备的条件中,正确的是()。I.经营证券经纪业务已满3年Ⅱ.公司及其董事、监事、高级管理人员最近1年内未因违法违规经营受到行政处罚和刑事处罚,且不存在因涉嫌违法违规正被中国证监会立案调查或者正处于整改期间Ⅲ.
公共支出,也称财政支出或政府支出,是政府为履行其职能而购买相应商品和劳务从而支出的一切费用的总和。政府进行货币资金支出的活动,其行为依据是()。
嵌入式系统是一类特殊的计算机系统。下列产品中不属于嵌入式系统的是()。
YellowFeverItisclearthattomanypeopleintheUStheideaofagroupofforeignmusiciansundertakingaconcerttourof
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassumptionwhichhaspassedfromoneworktoanother;b
Althoughclichés(陈词滥调)aboutthe"vulnerability"ofwomenintheeconomyhavebeendisprovedbyhardBureauofLaborStatistics
TVLinkedtoLowerMarksA)Theeffectoftelevisiononchildrenhasbeendebatedeversincethefirstsetswereturnedon.Nowt
最新回复
(
0
)