首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Americans are careful about how and when they meet one another’s eyes. In their normal conversation, each eye contact lasts only
Americans are careful about how and when they meet one another’s eyes. In their normal conversation, each eye contact lasts only
admin
2011-02-04
61
问题
Americans are careful about how and when they meet one another’s eyes. In their normal conversation, each eye contact lasts only about a second before one or both individuals look away. When two Americans look searchingly into each other’s eyes, emotions are raised and the relationship becomes more intimate ( 亲密的 ). Therefore, they carefully avoid this, except in appropriate circumstances.
Proper street behaviour in the United States requires a nice balance of attention and inattention. You are supposed to look at a passer-by (路人) just enough to show that you’re aware of his presence. If you look too little, you appear haughty (傲慢的) or secretive; too much and you’re inquisitive. Usually what happens is that people eye each other until they are about eight feet apart, at which point both cast down their eyes. In England the polite listener stares at the speaker attentively and blinks (眨眼的) his eyes occasionally as a sign of interest. That eye-blink says nothing to Americans, who expect the listener to nod or to speak softly something-such as "mm-hum. "
When two Americans talk normally, each eye contact lasts only【46】.
Americans are careful about【47】into each other’s eyes.
If a man looks a passer-by too little, he appears【48】.
Americans look at each other until they are【49】in the street.
Americans expect their listeners【50】or to say "mm-hum".
( ) 借方项目 ( ) 复式会计制度
选项
答案
to nod
解析
从文章最后一句可知,美国人期望听者点头,或发些“呣,嗯”之类的声音表示兴趣。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/b8lK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whohelpedhertoteachherstudentsthatday?______,helpedhertoteachherstudentsthatday
Weshoulddress______duringtheentiretrip.AccordingtoStep3,weshouldbepreparedand______.
Youshouldholdadegree,preferableinEnglish,withsupervisoryexperienceintheservice-relatedfiled,ideallyinvolvedinc
Weshouldapplyourenergyto______(find)asolutiontotheproblem.
Ifyou______meaboutitearlier,Iwouldhavebeenmorecarefultodoit.
Howdidchildrenfeeltobewithher?Thechildrenwerealways______tobewithher.
WhatdoAmericansdoonthefirstdayofApril?Theywillfooltheir______.
A、Beforesummervacation.B、Duringsummervacation.C、Aftersummervacation.D、Inclass.AWhendidtheconversationtakeplace?
Onlywhenyouhavefinishedyourhomework______gohome.
Whichphrasebestdefinesa"jury"?WhydidGeorgefeelpleasedaboutthedecision?
随机试题
针对固定资产的所有权或者控制权目标,注册会计师通常实施检查程序,下列相关说法中正确的有()。
LivinginthecentralAustraliandeserthasitsproblems,______obtainingwaterisnottheleast.
关于吸入性肺脓肿,不正确的是
术后早期活动的优点,下列哪种说法不正确()。
A.抑制肾小球滤过B.直接抑制肾小管H+-Na+交换C.直接抑制肾小管I+-Na+交换D.抑制碳酸酐酶活性E.拮抗醛固酮的作用螺内酯(安体舒通)的利尿作用机制是()
配伍变化的处理方法主要有
父母与多对已婚子女共同居住生活的家庭类型属于()。
使主机从外部获取信息的设备称为()。
在一项关于失眠人群的调查中发现,绝大多数失眠者都有深夜打电话聊天的习惯,部分人甚至夜里的一通电话打到四五个小时之久。因此有人得出结论“深夜打电话这种不良习惯是导致失眠的主要原因”。以下哪项对这一结论进行了最严重的削弱?()
设∫f(x)dx=x3+C,则∫x2f(1-x3)dx等于()
最新回复
(
0
)