首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Desktop mail programs. B、Internet providers. C、Mail servers. D、Social networks. D事实细节题。短文最后提到,电子邮件软件不能左右网络服务提供商,而网络服务提供商也不能干涉电
A、Desktop mail programs. B、Internet providers. C、Mail servers. D、Social networks. D事实细节题。短文最后提到,电子邮件软件不能左右网络服务提供商,而网络服务提供商也不能干涉电
admin
2013-10-22
66
问题
It looks like a great time for e-mail but a lousy time for e-mail applications. These days, many home users never bother to download their e-mail, and the only threat Web mail sites face comes from other sites.(26)In its favor, Web mail offers a simpler setup: You need to know only a user name and a password, without any mysterious mail-server addresses. Once your account is active, you can use it from any Web-connected computer. Web-based mail systems also make it easy to keep a permanent address regardless of your Internet provider. Doing the same with desktop e-mail usually requires paying extra money for a domain name and spending extra time on mail settings.(28)By contrast, desktop mail programs let you read and compose mail without an Internet connection and don’t wrap advertisements around your mail. But their most important advantage is their separation of software and service. Because you can use more than one program with one mail service, you can choose an application with the features you like. And because you can also use one mail program with more than one mail service, desktop applications make your mail itself portable; you can back up your messages and take them with you after closing an account. If desktop mail software programmers had kept pace with Web mail developers, the two camps could have a fairly even fight. Unfortunately,(27)mail software developers can’t make Internet providers upgrade their mail services, and Internet providers can’t make mail-software developers modify their efforts. Unless that situation somehow changes, Web mail will continue to face few challenges outside of the social networks.
26. Which is a disadvantage of e-mail applications?
27. Which is most likely the biggest competitor of Web mail?
28. What can we learn from this passage?
选项
A、Desktop mail programs.
B、Internet providers.
C、Mail servers.
D、Social networks.
答案
D
解析
事实细节题。短文最后提到,电子邮件软件不能左右网络服务提供商,而网络服务提供商也不能干涉电子邮件软件的发展,所以在这种情形不发生变化的情况下,除了社交网站,网页邮件几乎受不到什么威胁。由此可知,社交型网站是网页邮件最大的竞争者。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bIS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ClimateChangeMayMakeInsect-BorneDiseasesHardertoControlClimatechangecaninfluencehowinfectiousdiseasesaffect
A、Visitthehotel.B、Workintheclothingstore.C、Continueherjobsearchforawhile.D、Makeextramoneywhiletakingclasses.
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
A、Heusuallytalksquietly.B、Heusuallyassignshomework.C、Hedidn’tcometoclasstoday.D、Hecametoclasslatetoday.B女士认为
A、15minutes.B、20minutes.C、10minutesD、25minutes.AW:Atwhattimewillthegamestart?M:At8o’clock,andnowmywatchs
Researchersdisagreewhetherthe"useitorloseit"philosophyholdsforcognitive(认知的)aging,butthereissomeevidencethat
A、Torecallsomeone’snameandtitle.B、Toarrangethenextmeeting.C、Torecordthemeetingoneisattending.D、Topromoteunde
Researchersusedtobelievethatasenseofrealcaringaboutotherscameaspeoplegrowintoadulthood.Butnowstudiesarefin
A、Anartmuseum.B、Abeautifulpark.C、Acollegecampus.D、Anarchitecturalexhibition.C细节题。选项表明对话内容与谈论场景话题有关系,提到的场景有博物馆,公园,校园,
WhenRobertoFelizcametotheUSAfromtheDominicanRepublic,heknewonlyafewwordsofEnglish.Educationsoonbecamea【S1】
随机试题
县级以上城市人民政府城市规划行政主管部门负责本行政区域内建设项目选址和布局的规划管理工作。城市规划行政主管部门在这项工作中,下列说法哪项是不准确?()
[背景资料]某市准备建设一座图书馆工程,建筑面积为8000m2,预计投资约1200万元,建设工期为12个月,工程采用公开招标方式确定承包商。建设单位为节约开支,决定自行招标,并向当地的建设行政主管部门提出招标申请,得到批准,建设单位依照法定程序进行公开
欺诈客户行为包括()。
王某某在集市上收购烟叶,因此王某某为烟叶税的纳税人。()
下列各项中,免征车船税的是()。
示范和领操的形式有_______、_______、_______、_______。
或许有人会认为人口多是环境资源压力的主要来源,可以说30年前我国开始实行计划生育的时候的确是这样,但是现在情况已经发生了改变。当前造成我国资源环境主要压力的已经不再是人口曾长,而是传统的经济增长方式。从现在看来,我们已经有足够的能力和办法来协调人口发展与资
藏羚羊是中国国家一级保护动物,主要分布在西藏、青海、新疆西部80多万平方公里的高寒荒漠地区,其中80%的区域在西藏羌塘境内。自20世纪80年代开始,由于受国际藏羚绒制品消费和非法贸易利益的驱使,青藏高原上的藏羚羊遭受了盗猎分子的大肆猎杀,种群数量急剧下降。
以下不属于英美法系特点的是:
Marywasinalatherwhensheheardthatshewouldbetransferredtoanotherdepartment.Theunderlinedpartmeans______.
最新回复
(
0
)