首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To live a more comfortable life. B、To give performances. C、To be a pupil of a famous violinist. D、To enter a famous university
A、To live a more comfortable life. B、To give performances. C、To be a pupil of a famous violinist. D、To enter a famous university
admin
2013-06-02
63
问题
When little Midori was two years old, she often Climbed onto the piano bench and reached for the violin that belonged to (32) her mother, a 38-year-old professional musician.
"Please don’t touch my violin, Midori," her mother scolded. (33) The violin was, after all, worth more than $ 20 000. A professional musician never owns inexpensive musical instruments.
But Midori persisted; she longed to handle the graceful instrument that made beautiful sounds. Finally, on her third birthday, Midori was handed a package: a tiny violin, about half the normal size. That was Midori’s first violin.
Almost from the moment Midori was born, her mother knew she was sensitive to music. For several years mother and daughter practiced together day after day. She-was eager to learn. She loved music from the bottom of her heart. Failure often led to tears ,though she never once turned from the instrument. She just could not stop her love for music. Instead, she persisted until the problem was overcome.
One day Johnson, an American musician, heard Midori playing the violin. He couldn’t believe she was just eight years old. (34) "She must make a tape and I will take it to the United States, "the musician said.
A famous American violin teacher heard the tape. He, too, had difficulty believing his ears. The playing was absolutely astonishing. (35) He immediately accepted her as a pupil and recommended her for a full scholarship. In 1982 ,Midori and her mother moved to Neat York city, leaving behind a comfortable life in Japan.
选项
A、To live a more comfortable life.
B、To give performances.
C、To be a pupil of a famous violinist.
D、To enter a famous university.
答案
C
解析
文中关键句为“He immediately accepted her as a pupil and...leaving behind a comfortable life in Japan.”一位小提琴大师听到了Midofi的磁带,决定收她为徒,并且提供全额奖学金。于是Midofi和妈妈放弃了日本舒适的生活,前往美国。由此可知,Midofi去美国是为了跟随著名小提琴大师学习。故正确答案为C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJ67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Don’tworry,behappyand,accordingtoanewresearch,youwillalsobehealthy.Itisestimatedthatoverthecourseofon
CreaturesoftheThermal(热量的)VentsThethree-personsubmersibleAlvinsankthroughthecold,darkwatersofthePacificOc
Peoplehavedreamedoftravelinginspaceforthousandsofyears.Butitwasnotuntil1957thatitbecamea(36)______.OnOcto
A、Selfsupporting.B、Afull-timejob.C、Educationcompleted.D、Havingachild.D细节辨认题。四个选项的原文在短文中都出现了,本题解题的关键在于听清楚问题“根据2002年的调查
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The【B1】______promisedthatitwouldnothappenagain.Pes
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The【B1】______promisedthatitwouldnothappenagain.Pes
Thepassageindicatesthatleadershipresearch______.Thefavorableeffectofacrucibledependsonwhetheraleader______.
A、Theybumpedintoeachotheroveraswimmingpool.B、Theyavoidedeachotherbyturningindifferentdirections.C、Theynarrowl
Anotherculturalaspectofnonverbalcommunicationisonethatyoumightnotthinkabout:space.Everyperson【B1】______himself
A、Thepartinfilms.B、Thepartonthestage.C、Thepartontelevision.D、Thepartinadvertisement.D
随机试题
幼儿喜欢长相美丽、穿着漂亮的老师,这说明幼儿具有了一定的()
可摘局部义齿的连接体进入倒凹区会引起A.连接作用减弱B.义齿翘动C.义齿就位困难D.义齿下沉E.颊侧对抗力减弱
下列关于天坛说法不正确的有()。
(2000年考试真题)已知宏达公司拟于2000年初用自有资金购置设备一台,需一次性投资100万元。经测算,该设备使用寿命为5年,税法亦允许按5年计提折旧;设备投入运营后每年可新增利润20万元。假定该设备按直线法折旧,预计的净残值率为5%;已知,(P/A,1
曲面z=x2/2+y2在哪个点处的切平面平行于平面2x+2y-z=0,并写出此曲面过该点的法线方程。
网络世界是各种思想意识交织在一起的“万花筒”。我们应该用现今的文化武装自己,把腐朽的文化拒绝在“视窗”之外,下列观点中表述错误的是()。
简述宣告死亡的法律后果。
某船由甲地驶向乙地,逆水而行,若船速每小时8公里,3小时可到达;船速每小时5公里,5.25小时可到达。若船速为每小时6公里,则()小时可到达。
ThreeEnglishdictionariespublishedrecentlyalllayclaimtopossessinga"new"feature.TheBBCEnglishDictionarycontainsb
SIGG’strendyaluminumwaterbottleshavescoredalotoffreeadvertisinginrecentyears.SIGGhasbeen【67】formorethan100y
最新回复
(
0
)