首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For sometime past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to
For sometime past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to
admin
2009-01-15
52
问题
For sometime past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to "rewards"; and there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early stages, had to be directly related to such basic physiological "drives" as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he got food or drink or some sort of physical comfort, no otherwise.
It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce re suits in the world with no reward except the successful outcome.
Papousek began his studies by using milk in normal way to "reward’ the babies and so teach them to carry out some simple movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had enough to drink would refuse the milk but would still go on making the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children’s responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement "switched on’ a display of lights and indeed that they were capable of learning quite complex turns to bring about this result, for instance, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.
Papousek’s light display was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the lights closely al though they would "smile and bubble when the display came on. Papousek concluded that it was not primarily the sight of the lights which pleased them, it was the success they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and that there exists a fundamental human urge to make sense of the world and bring it under intentional control.
选项
A、will satisfy their curiosity
B、will meet their physical needs
C、are directly related to pleasure
D、will bring them a feeling of success
答案
D
解析
根据作者的观点,婴儿学做:丸“能满足他们的好奇心的事”;B.“满足他们身体需求的事”;C.“是直接关联乐趣的事”,D.“能使他们有成功感的事。”此题若不看下文,就可能会选B。因为作者在第一段提到:只有给孩子们食物、饮料或身体上的安抚,婴儿们才会学着做些动作。但是在第二段作者马上又说,现在清楚了其实并非如此。除非他们能得到成功结果的回报,否则不会学着做什么事情。因此D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Americanarchitectureisatitsbestwhenitisconcernedwithbuildingsthathaveapracticalpurpose.Factories,officebuildi
Wherecanthetallesttreesbefound?
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.FourstudentsfromBurlingtonCollegeofHigherEducationarein
HowlongwillthesalesconferenceinLondonlast?
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andmoreandmoreinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayi
SupposeyouheardthenewsthatyourfriendMikehadjustbeenpromotedtobethemanagerofhisdepartmentinthecompany.Writ
EveryyearformorethanadecadeI’vegonewithsomegoodmalefriendstothemusicfestival.Womenarenotinvited,buttheyd
Wheredoesthisinterviewtakeplace?
WhenwasLincolnborn?
Amyimpressedherteachersbadlybecause______.WhenAmyworkedshewasbadlypaidbecause______.
随机试题
A.刀口在结膜面,与睑缘垂直B.刀口在皮肤面,与睑缘平行C.刀口在皮肤面,与睑缘平行D.刀口在皮肤面,与睑缘垂直E.刀口在结膜面,与睑缘平行外睑腺炎手术切开方向为
A.地衣体B.子座C.菌核D.子实体E.子座及幼虫尸体的复合体雷丸的药用部位是()
以下有关刑法溯及力的说法,不正确的有()
影响岩石孔隙度大小的因素有()。
采用会计核算软件编制记账凭证时,凭证编号由计算机自动产生,不可以由手工输入。()
在不同企业中,工作内容基本相同的岗位但薪酬存在较大差异,其原因可能是()
梁某受聘在某政府机关举办的幼儿园中从事专职食品安全管理工作。根据《中华人民共和国教育法》的规定,对于梁某的管理应当实行()。
材料二:2004年6月18日—20日,衡阳市中考发生了严重的试题泄密事件。据当地媒体报道,教育局考前将卷子运至考点,并与学校的校长签订了责任状,谁泄密就追究谁的责任,衡阳市教育局副局长马建斯对此解释说,全市只有一个考点在考前一天得到试卷,但位置遥
目前,中国已经建立的基层民主自治体系有()
曲面z-ex+2xy=3在点(1,2,0)处的切平面方程为______.
最新回复
(
0
)