首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
I feel kind of bad for my kids. Because of my husband’s job, we have never had time to go to places like the pool or the beach t
I feel kind of bad for my kids. Because of my husband’s job, we have never had time to go to places like the pool or the beach t
admin
2017-03-21
41
问题
I feel kind of bad for my kids. Because of my husband’s job, we have never had time to go to places like the pool or the beach together this summer. I’ve got a lot more comfortable with taking them to other places but taking them both to water still scares me a lot.
At six years old Cameron can hardly swim. Sure, he has got all the confidence in the world but he’s lacking in skills. He loves the water and has confidence; in my book that’s a sign of disaster. Poor little Logan will be four years old and is just now taking his first swimming lessons.
I think that my own inability to swim has made it OK for me not to get the kids swimming.
The best I can do is to keep myself alive until help comes, but I know the basics.
I guess if it meant saving one of the boys I could probably make it.
As the boys can’t swim, I think this will be the summer when they learn. In the past four weeks both of the boys have been taking swimming lessons. Monday through Thursday, I spend an hour or so watching them learn how to avoid drowning.
I have to give them both credit; they have improved ten-fold in the short amount of time. Cameron can actually swim. He doesn’t have the endurance yet and the facts show that he has to work harder than the other kids but he’s getting it. Logan cried for the first few lessons and really wanted nothing to do with swimming. He is not as confident as his older brother but he is getting more comfortable in the water. For a kid who has hardly spent any time in water outside of the bathtub, he is doing an amazing job.
What do we know about the writer’s swimming skills?
选项
A、The writer is a great swimmer.
B、The writer can only swim slowly.
C、The writer doesn’t know anything about swimming.
D、The writer can’t swim very well.
答案
D
解析
推理判断题。根据第三段第一、二句“I think that my own inability to swim has made it OK…but I know the basics.”可推知,作者不是很会游泳。故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Alotofpeoplehavetried,but______havesucceeded.
Aresomepeoplebornclever,andothersbornstupid?Orisintelligence(智力)developedbyourenvironmentandourexperience?Stra
Whotalksmore,then,womenormen?Theseeminglycontradictory(矛盾的)evidenceisshownbythedifferencebetweenwhatIcallpubl
Areyouplanningavacation?Ifyoulikehotandextremelydrysummers,gotoPhoenix,Arizona.Forhottemperaturesbutlotsof
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Theyoungerthechild,themorereadilythemothergivesintohisdemandstoavoid______him.
Wereitnotforthetelevision,we______theeventsthatarehappeninginotherplaces.
"We’remorethanhalfwaynow;it’sonlytwomilesfarthertotheinn,"saidthedriver."I’mgladofthat!"answeredthestra
"We’remorethanhalfwaynow;it’sonlytwomilesfarthertotheinn,"saidthedriver."I’mgladofthat!"answeredthestra
Theirroomwasonthethirdfloor,itswindow______thesportsground.
随机试题
如果一个湖泊受到了污染,鱼类的数量就会因为死亡而减少,鱼体死亡腐烂后又会进一步加重污染,并引起更多鱼类的死亡,这种反馈是()。
神经一骨骼肌接头处的兴奋传递物质是
()的有效结合能使代理人不断修正自己的行为,使其行为与委托人的利益目标相一致。
某电解铝厂位于甲市郊区,已经生产十年,现有工程规模为7万t/a电解铝,主要设备为60kA自焙阳极电解槽160台,产量20000t/a;120kA预焙阳极电解槽120台,产量50000t/a。自焙阳极电解槽含氟烟气采用干法净化回收装置,但由于其设计存在一些问
普通硅酸盐水泥的特点有()。
不适用旅行社质量保证金赔偿的情形有()。
定义:①接近权:指大众即社会的每一个成员都有接近、利用媒介发表意见、观点的自由权利,实际上是通过新闻媒介而实现的表达权。②更正权:指当与己有关的报道出现错误时,当事者拥有要求同一传媒予以更正或登载反驳文章的权利。③知晓权:指公
周作人怀着探求日本风土人情与语言文字趣味的双重热情,从日本民间俗文学入手,进而研究文人的雅文学,_______地深入到日本文化中去。他由此达到的,是对日本文化的相当深入、也相当深刻的把握。这几乎是同时代的许多中国留日知识分子_______的。填入
下列关于模板的表述中,错误的是
Ilovemylittlegirlnolessthananymother,yetwedon’tlivetogether.Iaminprison(监狱).Ican’ttakehertoschool,ort
最新回复
(
0
)