首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Internet Will Soon Close The Internet, perhaps the most important technological development of the past 30 years, succeeded
Internet Will Soon Close The Internet, perhaps the most important technological development of the past 30 years, succeeded
admin
2013-01-10
33
问题
Internet Will Soon Close
The Internet, perhaps the most important technological development of the past 30 years, succeeded unexpectedly. It started out in an experimental backwater, nurtured far from the mainstream. It was spawned with no business plan and with no CEO leading the charge. Instead, a group of researchers— nerds, really—had the very un-entre-preneurial idea to develop a set of free and open technical protocols to move data from one place to another. The PC, which I think of as a companion technology to the Internet, likewise groomed as the hobbyhorse of passionate nerds who (at least initially) shared their designs. Both the Internet and the PC were released unfinished, and because they were open technologies, businesses and inventors could use them as a springboard for innovation. New applications were deployed to use them without needing the permission of their vendors.
This kind of openness isn’t found in cars, fridges, TiVos or any other major technology. It’s what helped the Internet and PC succeed over more boring, predictable counterparts— proprietary networks like CompuServe and information appliances like dedicated smart word processors. However, now that PCs and the Internet have become mainstream tools, there’s rising pressure to turn them into the appliances they defeated: to close them, in some cases forbidding outside tinkering altogether, and in others allowing it only under closely monitored and controlled circumstances. The Internet and the PC as wellsprings of innovation are living on borrowed time.
The new closed models that represent the likely future of consumer computing and networking are no minor tweaks. We face wholesale revision of the Internet and PC environment of the past several decades. The change is coming partly because of the need to address security problems peculiar to open technologies, and partly because businesses want more control over the experience that customers have with their products. The trend from open systems toward closed ones threatens the culture of serendipitous tinkering that has given us the Web, instant messaging, peer-to-peer networking, Skype, Wikipedia and a host of other innovations, each of which emerged from left field. It will produce a concentrated set of new gatekeepers, with us and them prisoner to their limited business plans and to regulators who fear things that are new and disruptive.
The advantages of the closing Internet are______.
选项
A、protecting the net safety
B、being easily controlled and monitored
C、collecting product information conveniently
D、all of the above
答案
D
解析
事实细节题。选项[A]、[C]可从第三段第三句内容推出:“把开放性因特网调整为封闭性的一部分原因是我们必须解决开放性技术独有的安全问题,另一部分原因是企业想要更好地掌握用户使用产品的情况”。[B]与第二段倒数第二句意思相符:“进行封闭化管理可只允许在电脑和因特网受到严密监控的情况下进行第三方改动”。因此,[D]是本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ComeSeptember,thecampusesofAmericawillbeswarmingnotjustwithreturningundergraduates,butalsowithemployersseton
SomecallittheSmartShooter,anewrifleforAmericaninfantrytroopsthatistwoweaponsinone,isaccurateupto1,000yar
Heraddressmadeagreatimpression______theaudience.
Presidentwillmakehiscaseforhis$1.6trilliontaxcutplan,deliveringaspeechatacommunitycenterinSt.Louis.Thepro
Notcontentwithitsdoubtfulclaimtoproducecheapfoodforourownpopulation,thefactor,farmingindustryalsoarguesthat"
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganizations,playsanincreasinglyimportantpartinthepreser
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrustcasewiththefederalgovernmentwilldolittletopr
BasictoanyunderstandingofCanadainthe20yearsaftertheSecondWorldWaristhecountry’simpressivepopulationgrowth.F
LGCForensics,onaformerRAFbaseindeepestOxfordshire.(Thislabdealsmainlyinchemicalandbiologicaltraces,andDNA.H
随机试题
Colles筋膜
下图中,“2”表示的是()。
这是一沟绝望的死水,这里断不是美的所在,不如让给丑恶来开垦.看他造出个什么世界。“一沟绝望的死水”指的是什么?
女,33岁,4年前始反复上腹痛,餐前出现,餐后缓解。今晨突然出现剧烈腹痛,来诊。查体:BP80/40mmHg,体温38.9℃,上腹部压痛、反跳痛及肌紧张,肠鸣音减弱,RBC4.2×109/LWBC22×109/L。为进一步确诊首先应作哪项检
粪便隐血试验阳性常提示上消化道出血量达到了
下列关于罗马法的表述,哪些是正确的?()
在CAPM模型中,没有任何一个投资者能够显著地影Ⅱ向市场的定价,市场是一个充分有效的市场,这体现出CAPM模型的()假定。
()适用的对象是交易活跃的房地产,如房地产开发用地、商品住宅、写字楼、商场、标准工业厂房等。
某一年龄的学生群体具有很多共性,但不同个体之间又存在许多差异。为了适应这种情况,在教学中可以采取的相应措施有()。
排他性集团
最新回复
(
0
)