首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
A house is the most expensive thing most people will ever buy. Very few people have enough money of their own to buy a house, so
A house is the most expensive thing most people will ever buy. Very few people have enough money of their own to buy a house, so
admin
2015-01-08
52
问题
A house is the most expensive thing most people will ever buy. Very few people have enough money of their own to buy a house, so they have to borrow money from a bank. Borrowing money from a bank to buy a house is called "take a mortgage". The bank usually lends money or gives a mortgage for twenty-five years. Houses are so expensive that many people nowadays have to borrow as much as $50,000. In other words, they will have a $50,000 mortgage.
How can you get a mortgage? When you find a house you like, you go to a bank. The bank will research you financial history and decide if they think you are a good risk. They will want to know what kind of job you have, what kind of salary you make and how long you have had the job. They will also want to know how much money you have. In addition, the banks will require a down payment. Depending on which state you live in, the bank may require as much as 30% of the price of the house as a down payment. The bank will then lend you the rest of the money to buy the house. Many people are never able to buy a house because they can not save enough money for the down payment.
The most suitable title for this passage would be______.
选项
A、How to Save Money on the House
B、How to Borrow Money from a Bank
C、How to Take a Mortgage
D、How to Buy a House
答案
C
解析
文章第一段由购房展开,引出了在当前房价高的形势下,人们购房所采用的方式——抵押贷款。并于第二段展开说明如何进行抵押贷款。故其主旨在于说明如何抵押贷款。所以文章标题可能是“如何获得抵押贷款”,故C项正确。D项如何购房的标题太大了,超出了文章所覆盖的范围。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bPgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
Thebigsnowlastedfivedays.Peopletrappedinthestationwerebadlyin__________offoodandwater.
Ihadanexperiencesomeyearsagowhichtaughtmesomethingaboutthewaysinwhichpeoplemakeabadsituationworsebyblaming
refertothefollowingannouncement.Medicalresearchhasshownthatmothersarerightwhentheytellchildrentoeattheirvege
refertothefollowingannouncement.Medicalresearchhasshownthatmothersarerightwhentheytellchildrentoeattheirvege
—Howabout_________intheriverwithus?—Sorry,Ican’t.Myparentsoftentellme__________that.
IbegantogrowupthatwinternightwhenmyparentsandIwerereturningfrommyaunt’shouse,andmymothersaidthatwemight
Mrs.Janesgavemusiclessonsataschool.Shehadagoodvoiceandenjoyedsinging,exceptthatsomeofherhightonessounded
Mrs.Janesgavemusiclessonsataschool.Shehadagoodvoiceandenjoyedsinging,exceptthatsomeofherhightonessounded
-----Whatwasthepartylike?------Wonderful.It’syears______Ienjoyedmyselfsomuch.
随机试题
—I’mverytired.—Wereallyshouldstop______andgotobed.
A.病人期待明确的诊断,并得到良好的医护对待B.医生指导病人用药以及治疗中的注意事项,部分合作,但医生还是主角C.医患关系平等,共同分享信息,讨论治疗方案D.医生完全按照患者的要求行事E.医患关系严重紧张共同参与型医患关系表现为
某大学教师王女土明晨将行冠脉搭桥术,今晚影响其睡眠的首要因素最可能是
某药物在胃中易被破坏,而且对胃有刺激作用,需包衣的种类为
男性患者,72岁,有慢性支气管炎、阻塞性肺气肿病史20年。胸闷、气短加重1周,血气检查:pH7.29,PaCO278mmHg,PaO258mmHg,HCO3-32mmol/L,BE5mmol/L。据此结果该患者酸碱失衡的类型最可能是
需要预测某宗房地产2002年的价格,已知该类房地产1997~2001年的价格及其逐年上涨速度如表3-8-2中第二列和第三列所示则()。
阅读下列材料,回答问题。某小学要进行一次全校性的书法比赛,希望给同学们提供一次充分展示自己的机会。这次活动是为了激发学生的积极性,发展学生的能力,在学生中形成集体荣誉感和奋发向上的精神。此活动深受广大师生的欢迎,各位老师和学生都给予了充分重视,积
自然界中,物种间的相互依赖给相关物种带来许多好处,但是当其中一个物种受到灾害影响时也会影响相关物种。因此,依赖昆虫授粉的植物可能会因为授粉昆虫被杀虫剂杀伤而数量减少,面临灭亡。这段话主要说明()。
除了ISDN和CableModem外,ADSL也是一种宽带接入方式。它采用不对称的传输模式,其数据下载速度比数据上传速度要______得多。
A、Gettingalongwellwithcolleagues.B、Payingattentiontoeverydetail.C、Planningeverythinginadvance.D、Knowingtheneeds
最新回复
(
0
)