首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Soil communities are dependent on plants for organic matter. Plants provide organic matter for soil communities through the deco
Soil communities are dependent on plants for organic matter. Plants provide organic matter for soil communities through the deco
admin
2020-09-28
56
问题
Soil communities are dependent on plants for organic matter. Plants provide organic matter for soil communities through the decomposition of leaf litter, by oozing nutrients from roots, or through other methods of deposition of organic compounds into the soil environments. As a result of these diverse methods by which plants supply resources, unique soil communities form under different plant species and under plant communities that differ in composition. If a nonnative plant species invades an above-ground community of flora and fauna, it can alter links between the native above-ground community and the below-ground soil community. For example, an invading nonnative plant could alter the quantity of leaf litter production, which would alter nutrient contributions to the soil.
Which of the following statements about the connection between above-ground plants and below-ground soil communities can be inferred from the passage?
选项
A、Because of the nature of the link between above-and below-ground communities, many soil communities are deficient in nutrients.
B、The extent to which soil communities are dependent on above-ground plants is extremely variable from one soil community to another.
C、Because different plants supply resources to soil communities in different ways, distinctive soil communities form under different plant communities.
答案
C
解析
C项正确,对应文中第三句。A项文中未提及土壤缺乏营养。B项文中只是表明土壤依赖植物,但是没有提及土壤依赖植物的不同程度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bQVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Thefollowingtwoquestionsarebasedonthefollowingpassage:TheSouthforkSteelCompanyisintrouble.Since1960ithas
Thefossilremainsofthefirstflyingvertebrates,thepterosaurs,haveintriguedpaleontologistslormorethantwocenturies.
MosteconomistsintheUnitedStatesseemcaptivatedbythespellofthefreemarket.Consequently,nothingseemsgoodornormal
ManyUnitedStatescompanieshave,unfortunately,madethesearchforlegalprotectionfromimportcompetitionintoamajorline
Schoolsexpecttextbookstobeavaluablesourceofinformationforstudents.Myresearchsuggests,however,thattextbooksthat
Inmalaria-infestedareas,manychildrentendtosufferseveralboutsofmalariabeforebecomingimmunetothedisease.Clearly,
4.Politician:Fewerpeopleareenteringthelabormarketnowthanpreviously.Iftheeconomygrows,thedemandformotivateda
Morethanayearago,thecityannouncedthatpolicewouldcrackdownonillegallyparkedcarsandthatresourceswouldbediver
Somepeopleassertthatprosecutorsshouldbeallowedtointroduceillegallyobtainedevidenceincriminaltrialsifthejudgea
Whilethereisnoblueprintfortransformingalargelygovernment-controlledeconomyintoafreeone,theexperienceoftheUnit
随机试题
动脉导管未闭听诊杂音位于
WhichofthefollowingoneisamongthefamousnovelistsofthecriticalrealistsintheVictorianPeriod?
病毒性肺炎时常为
腹泻是肠道传染病主要症状,病原菌直接侵入肠黏膜引起炎症性腹泻,除了
下列哪项检查是诊断溶血性贫血的直接证据
治疗心痛,惊悸,骨蒸盗汗,常用治疗心悸,怔忡,暴喑,舌强不语,常用
下列关于准据法的说法正确的是:
()的主要宗旨在于向家长系统宣传指导教育孩子的正确方法。
语气指表现在语句中的声音高低、快慢、强弱、虚实的变化。()
Contrastmaymakesomethingappearmorebeautiful______(比单独看时).
最新回复
(
0
)