首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Have you ever heard of a flower whose seeds are carried and spread by elephants? The rafflesia, a rare blossom, is very unusual.
Have you ever heard of a flower whose seeds are carried and spread by elephants? The rafflesia, a rare blossom, is very unusual.
admin
2011-06-28
45
问题
Have you ever heard of a flower whose seeds are carried and spread by elephants? The rafflesia, a rare blossom, is very unusual. Found in the rain forests of Sumatra, the rafflesia is the world’s largest flower, measuring three feet in diameter!
This giant flower is a parasite--it needs another plant to live on. It lacks the structures needed to survive alone. The rafflesia has no stem or leaves. It is all flower. It attaches itself to the roots of other plants and sucks their juices. The flower’s favorite home is the root of the vine, which grows above ground.
The rafflesia seems to burst right out of the forest floor. Its blossom weighs fifteen pounds! It has thick, spotted petals that give off a rotten smell. The center is about the size of a household bucket. After a rain, it may hold up to twelve pints of water!
After the rafflesia dies, it becomes a pool of thick liquid in which its seeds float. Elephants wandering through the forest step into the mushy pool, and the seeds glue themselves to their feet. As the animals stomp through the forest, their sticky feet pick up twigs and leaves. The elephants try to rid themselves of the sticky mess, in the same way people try to get bubble gum off their shoes. The elephants rub their feet against the roots of the vine. In no time, seeds left on the vine grow into more monstrous flowers!
To give us an idea of how large the rafflesia is, the author uses ______.
选项
A、the size of an elephant for comparison
B、measurements
C、comparisons to other flowers
D、detailed descriptions of the flower’s stem
答案
B
解析
第一、三段。作者在文中给了具体的数字说明大王花究竟有多木。选项B是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bQlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisTRUE,accordingtotheauthor?Asindicatedinthepassage,beingfreetoactonone’sopi
Accordingtothepassage,whatistheadvantageofabudget?Thewritersuggeststhatitisagoodideatosetasidesomemoney
Therearemanyproblemsinourmodernworld.Oneveryseriousproblemisenergy.Wegetagreat【B1】ofenergyweneedfromcoal
PiotrekKowalski,18,comesfromPolandandwouldlikeapenpalwhoisinterestedindiscussingthecurrentpoliticalsituation
Althoughwestillhavesomeproblemstoface,(byandlargeourworkhasbeensuccessful).
Aspreviously______(state),theseunansweredquestionssuggestareasthatareinneedoffurtherstudy.
Henry’sjobwastoexaminecarswhichcrossedthefrontier(边境)tomakesurethattheywerenotsmuggling(走私)anythingintothec
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Soheinventedaverysimplecamera.Heputitinawindow
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Soheinventedaverysimplecamera.Heputitinawindow
随机试题
人体发生花粉等过敏反应时,由于毛细血管壁的通透性增加,血浆蛋白渗出,会造成局部()。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处。使之呈现一定的规律性:
患者,男性,22岁。右大腿下端肿胀、疼痛伴消瘦、乏力2个月。查体:右膝上端肿胀,皮肤静脉怒张。X线片见右股骨下端骨质破坏,可见Codman三角。最佳治疗方案应选择
公司出资存在哪些问题?丙可否以诉讼方式追究甲的责任?若可以,应按何种方式进行?
下列经济效果评价指标中,反映投资项目盈利能力的指标的是()。
某大学以其所有的一栋商场大楼设定抵押,作为某公司贷款的担保。该商场大楼不属于教育设施。此项抵押符合我国法律的规定。()
水体旅游是人们前往水体及周边区域以寻求愉悦为主要目的的一种具有社会、休闲和消费属性的短期经历。目前已逐渐成为人们休闲时尚与区域旅游开发的重要载体。水体旅游资源是指水域(水体)及相关联的岸地、岛屿、林草、建筑等能对人产生吸引力的自然景观和人文景观。根据上述定
公共政策的强制性经常与()措施相联系,若缺乏这种措施就将失去权威性。
道尔顿制
Michaellookspaleandtiredbecausehehasbeenillfornearlyaweek.
最新回复
(
0
)