首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because oranges tended to dry out during shipping. B、Because Florida oranges were very small. C、Because there was no great dem
A、Because oranges tended to dry out during shipping. B、Because Florida oranges were very small. C、Because there was no great dem
admin
2014-11-27
51
问题
Decades before the American Revolution of 1776, Jesse Fish, a native New Yorker, retreated to an island off St. Augustine, Florida, to escape unhappy family situation. In a time he became Florida’ s first orange baron and his oranges were in great demand in London throughout the 1770’s. The English found them juicy and sweet and preferred them to other varieties, even though they had thin skins and were hard to peel.
There would probably have been other successful commercial growers before Fish if Florida had not been under Spanish rule for some two hundred years. Columbus first brought seeds for citrus trees to the New World and planted them in the Antilles. But it was most likely Ponce de Leon who introduced oranges to the North American continent when he discovered Florida in 1513. For a time, each Spanish sailor on a ship bound for America was required by law to carry one hundred seeds with him. Later, because seeds tended to dry out, all Spanish ships were required to carry young orange trees. The Spaniards planted citrus trees only for medicinal purpose, however, they saw no need to start commercial groves because oranges were so abundant in Spain.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is the main topic of the passage?
23. Where did Jesse Fish come from?
24. By whom were oranges most probably introduced to Florida?
25. Why did the Spaniards not grow oranges commercially in the New World?
选项
A、Because oranges tended to dry out during shipping.
B、Because Florida oranges were very small.
C、Because there was no great demand for oranges in Europe.
D、Because oranges were plentiful in their home country.
答案
D
解析
事实细节题。根据短文最后一句they saw no need to start commercial groves because oranges were soabundant in Spain可知当时西班牙桔子丰富多产,所以西班牙人在新大陆并没有开始商业种植桔子,只是利用桔子树的药用价值。故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bSv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Youngpeopletendtobecriticaloftheirparentsattimesandblamethemformostofthemisunderstandingsbetweenthem.Ithin
山体滑坡都江堰中兴镇发生山体滑坡——这是2008年四川地震时受灾最严重的地方。山体滑坡覆盖了大约两平方公里,摧毁了至少11所房子。到目前为止,已有200多名居民被疏散。山体滑坡几个小时后,巡逻队员到达现场时,一切都已经是一片汪洋。目击者描述石头和
SteppingAwayFromOnlineGames1.现在有许多大学生沉溺于网络游戏2.这一现象给大学生带来的影响3.建议大家远离这种消遣方式
Humansaresocialanimals,andmostofustreasureourrelationshipswithfamilyandfriends.An【B1】_____lineofresearchsugges
A、Degreesineconomics.B、Addedeffort.C、Medicalschools.D、Lawschools.A综合推断题。短文中提到.经济学学位非常受欢迎,因为它能让毕业生获得高薪且不需像医学院或法学院的学生那样付出
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,someevenuseful.Didyouknowthattheaveragestud
A、Tohelpstudentspreparetoenterhigherinstitutions.B、Tohelptheoutstandingstudentsgoabroad.C、Toprovideworkopportu
A、Itistoolateforthewomantogototheconceit.B、Thewomanmustwaitfortwohourstobuyaticket.C、Peoplehavealready
Averylargenumberofpeople【B1】______whenquiteyoungtoaddanythingtoalimitedstockofjudgments.Afteracertainage,sa
A、Nearlyfiftypercentareforeigners.B、AboutfifteenpercentarefromAfrica.C、AlargemajorityarefromLatinAmerica.D、As
随机试题
李某购买了一支“英雄”牌高级钢笔,而且该钢笔中还包含一项实用新型专利,那么,李某享有()。
对于CMOS门电路,多余输入端不允许【】
患者,女,27岁。停经50天,阴道少量流血1天。晨5时突发下腹剧痛,伴恶心、呕吐及一过性晕厥。面色苍白,血压70/40mmHg,脉搏120次/分。妇科检查:阴道通畅,有少量血液,宫颈举痛明显,阴道后穹饱满,盆腔触诊不满意,该患者可能是
图7-51所示电路中,ui=10sinωtV,二极管VD2因损坏而断开,这时输出电压的波形和输出电压的平均值为()。
撤回要约的通知应当在()到达受要约人。
StacyhadrecentlymovedfromNewYorkCitytoStoneybrook,Connecticut.Itwas【C1】______forhertomakenewfriendsbutshefin
袋中有1个红球、2个黑球与3个白球。现有放回地从袋中取两次,每次取一个球。以X,Y,Z分别表示两次取球所取得的红球、黑球与白球的个数。(Ⅰ)求P(X=1|Z=0};(Ⅱ)求二维随机变量(X,Y)的概率分布。
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnoticeableeffectonourliveseveryday.Oneismeteoro
What’sthewomen’sopinionofthemovie?
Somepeoplefeelthattelevisionshouldgiveless______tosport.
最新回复
(
0
)