首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you’re thinking about relocating for a new job, there’s a good chance you may have to cover your own moving costs, even if yo
If you’re thinking about relocating for a new job, there’s a good chance you may have to cover your own moving costs, even if yo
admin
2013-09-24
46
问题
If you’re thinking about relocating for a new job, there’s a good chance you may have to cover your own moving costs, even if you’ve got a job offer.
When you search for openings on the major job boards lately, lots of the ads say: "No relocation assistance is provided. " For those positions that do offer to pay moving costs, the payments are often capped, sometimes below $10 000. With the typical corporate relocation costing about $60 000 for homeowners and $18 000 for renters, such an expense can cause economic hardship for job seekers. That is, if you’re lucky enough to even get a job offer when applying for jobs in other towns, states or countries.
Some employers aren’t even looking at out-of-town applicants these days because there are so many great candidates right in their own backyards, recruitment experts said. Some don’t want to deal with an employee who might not be able to sell their home to move, thanks to the dismal(惨淡的)housing market. That’s bad news for job seekers looking to relocate to a region with more job opportunities. "A lot of people are landlocked(内陆的)because companies want to pay less, not more, to bring in new talent," said Nancy Keene, director at recruiting firm Stanton Chase.
When the economy is strong, employers sometimes go to great lengths to find the best talent no matter where they live. Before the recession, that meant lucrative relocation packages that covered moving expenses, house-hunting trips, and even money toward selling a house or buying a new one, especially for executive-level employees.
But now, such perks(津贴)are being cut just like so many other employee benefits. An October poll conducted by the Society for Human Resource Management found that 19 percent of companies had cut employee benefits in the last six months because of the economy. Among those: 17 percent eliminated corporate-relocation programs entirely; 25 percent froze corporate-relocation programs; 58 percent reduced corporate-relocation programs.
And that means more job seekers who want to move to accept a new position are on their own. "We see a huge trend of people moving for jobs but paying for their own relocation," said Kimberly Smith, owner of corporate housing company AvenueWest Corporate Housing. Many of those individuals who are also homeowners are becoming "accidental landlords", she said, because they are forced to rent out their home.
The problem many job seekers have to face when relocating for a job is that______.
选项
A、most companies offer very limited relocation assistance
B、most companies are far away from where they live
C、it costs them a lot of money to relocate after getting a job
D、they have to spend a lot of time on moving house
答案
C
解析
细节推断题。根据文章首段可知,很多人换工作时可能要自己支付一笔不小的搬家费用,由此可知C)“在得到一份工作后,求职者要花很多钱搬家”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bTc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、tea.B、milk.C、water.D、coffee.D细节考核题。当作者在想她祖父的时候,她喝着什么?...thinkingaboutGrandpapawithloveinmyheartandacupofcoffe
Generouspublicfundingofbasicsciencewould______considerablebenefitsforthecountry’shealth,wealthandsecurity.
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethenineteenthcentury,scien
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethenineteenthcentury,scien
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixedabilityteaching.Onthecontrary,boththeirknowledgeand【B1】______
Thefirstmoving-picturetheaterwasprobablytheworkofHarryDavis,Pittsburgh’smostprosperousshowman.In1904,herented
Thefirstmoving-picturetheaterwasprobablytheworkofHarryDavis,Pittsburgh’smostprosperousshowman.In1904,herented
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinessesalonedeprivedsoftwarepublishersof$1.6billion
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinessesalonedeprivedsoftwarepublishersof$1.6billion
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinessesalonedeprivedsoftwarepublishersof$1.6billion
随机试题
德育过程是由相互制约的四个因素构成的。这四个因素分别是:教育者、_______、_______和德育方法等。
下列关于胃液分泌抑制性调节的叙述中,哪一项是错误的
下列有关剖宫产术后患者的护理,不正确的是
A.肾上腺素B.去甲肾上腺素C.吗啡D.氨茶E.异丙肾上腺素临床上常用作强心药的是
某总承包单位将一医院的通风空调工程分包给某安装单位,工程内容有风系统、水系统和冷热(媒)设备。设备有7台风冷式热泵机组,9台水泵,123台吸顶式新风空调机组,1237台风机盘管、42台排风机,均由业主采购。通风空调工程的电气系统由总承包单位施工。通风空调设
货币的时间价值是由时间创造的,因此,所有的货币都有时间价值。()
某市本年度物业服务合同到期管理服务的物业面积为100万m2,新签订合同接管面积为150万m2,上年物业服务合同期跨入本期继续管理服务的物业面积为50万m2,本年接管后又退出的物业管理服务的物业面积为70万m2,则对该市本年度物业管理服务面积进行统计为(
虚拟局域网可以将网络结点按工作性质与需要划分为若干个______。
intheendmother’ssister
Sallywasabitshy,buttheteacherfoundherquite______discussingarecentfilmwithothers.
最新回复
(
0
)