首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Within fifteen years Britain and other nations should be well on with the building of huge industrial architectures for the recy
Within fifteen years Britain and other nations should be well on with the building of huge industrial architectures for the recy
admin
2010-09-10
52
问题
Within fifteen years Britain and other nations should be well on with the building of huge industrial architectures for the recycling of waste. The word rubbish could lose its meaning because everything which goes into the dumps would be made into something useful. Even the most dangerous and unpleasant wastes would provide energy if nothing else.
The latest project is to take a city of around half a million residents and discover exactly what raw materials go into it and what go out. The aim is to find out how much of these raw materials could be provided if a plant for recycling waste were built just outside the city. This plant would recycle not only metal such as steel, lead and copper, but also paper and rubber as well.
Another new project is being set up to discover the best ways of sorting and separating the rubbish. When this project is completed, the rubbish will be processed like this: first, it will pass through a powerful fan to separate the lightest elements from the heavy solids; after that grounders and rollers break up everything that can be broken. Finally, the rubbish will pass under magnets (磁铁), which will remove the bits of iron and steel; the rubber and plastic will then be sorted out in the final stage.
The first full-scale giant recycling plants are, perhaps, fifteen years away. Indeed, with the growing cost of transporting rubbish to more distant dumps, some big cities will be forced to build their own recycling plants before long.
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、There will be no rubbish after the plants have been built.
B、Recycling plants will be in great need in some big cities.
C、The plants can only process paper and rubber but not steel or copper.
D、We don’ t have a very good way of sorting and separating the rubbish.
答案
C
解析
细节题。对四个选项分别进行定位。根据第二段最后一句“This plant would recycle not only metal such as steel,lead and copper,but also paper and rubber as well.”可判断选项 C有误,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bV87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Notonlyteachersbutalsoparentsareresponsibleforthecareereducation.B、Inhighschool,studentsknowmorespecificinf
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicAWelcomeSpeech.Youshouldwriteatleast120wo
Healthfoodisageneraltermappliedtoallkindsoffoodsthatareconsideredmorehealthfulthanthetypesoffoodswidelyso
A、Beginning.B、Intermediate.C、AdvancedD、Professional.B
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionaboutWhatWouldHappenIfThereWereNoPowerinthreeparagra
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest:"Ifyouwanttobehappyforafewhours,gotogetdrunk;
A、Inthemorning.B、Duringlunch.C、Intheafternoon.D、Duringdinner.A题目问学校广播的安排是在什么时候。女士和男士说,学校广播已经同意男士在第二天上午7点宣布自己的年度计划。可见校广
In1993,NewYorkStateorderedstorestochargeadepositonbeverage(饮料)containers.Withinayear,consumershadreturnedmi
A、Theroomtheyaregoingtomoveinto.B、Theyardoftheiroldhouse.C、Thequalityofthefurnituretheybought.D、Thefeeling
A、Heisannoyedbyher.B、Heagreeswithher.C、Heexpressesnoopinion.D、Hedisagreeswithher.B观点态度题。题目问男士对女士的感受有何看法。女士说她上个月
随机试题
患者男,47岁。因“颈部疼痛半年加重3天”来诊。患者诉半年前无明显诱因出现颈部疼痛,头颈部活动受限,未行治疗,3天前劳累后上述症状加重,出现右上肢麻木,以右手拇指和示指明显,咳嗽时手指的麻木症状加重,并伴有头昏和枕部疼痛。颈椎病中不适合采用颈椎的旋转手
AlthoughAprildidnotbringustherainsweallhopedfor,andalthoughtheCentralValleydoesn’tgenerallyexperiencetheatm
患者男性,16岁,因持续高热1周来诊,临床怀疑伤寒沙门菌感染。治疗首选下列哪种药物
患者,女,24岁。症见食量不多、气虚痰多、腹胀便溏。证属脾胃虚弱,宜选用的中成药是
房地产权属登记包括()。
下列关于基金销售宣传的说法,正确的是()。
中大型会议采用大小方形和半圆形的会场布局,是为了突出()
Althoughshehadsignedapledgeofabstinencewhilebeinganadolescent,FrancesWillardwas35yearsoldbeforeshechosetob
A、Itisdestroyingtherobotsindustryatlarge.B、Itisawayofservingtheusers.C、ItisawasteofGoogle’smoney.D、It’sn
CigaretteLabels,WillTheyWork?A)TheFoodandDrugAdministration(FDA)—whichhaschosennineimagestobeplacedprominen
最新回复
(
0
)