首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s a parlor game in publishing circles to speculate how long it will take before e-books constitute a majority of the industry
It’s a parlor game in publishing circles to speculate how long it will take before e-books constitute a majority of the industry
admin
2014-09-30
44
问题
It’s a parlor game in publishing circles to speculate how long it will take before e-books constitute a majority of the industry’s sales in the US. But no one doubts that that is where the market is headed. Last week, the Association of American Publishers announced that in January, for the first time, monthly e-book sales had overtaken hard covers. Paperbacks remain in the lead, for now.
E-books are by far the fastest-growing segment of the otherwise sluggish(反应迟缓的), recession-plagued publishing business. In 2010 e-book sales jumped 164% , to $441 million. "The acceleration has been quick and dramatic, and in some ways the uptake may get faster if physical outlets for books, like Borders stores, disappear faster than expected," says Michael Cader, founder and editor of trade e-newsletter Publishers Lunch.
After Borders, the second largest bookstore chain in the country, declared bankruptcy last month, the question arose as to whether the popularity of e-books had caused its demise. While industry experts say it was only part of the reason for the Ann Arbor, Mich. -based chain’s collapse, its poor showing in the e-book arena certainly accelerated the former retailing powerhouse’s fall. In contrast, rival Barnes&Noble sells its own popular e-reader, the Nook, and has long maintained B&N. com, which features a vibrant store that has seen its e-book sales take off. Still, both chains are light-years behind Amazon, creator of the Kindle, by far the best-selling e-reader in the market.
Despite the growing popularity of e-books, they pose a challenge for publishers. The industry still makes over 90% of its revenue from print. That means major publishers like Random House have had to maintain their print business while at the same time growing their digital side. " The trick is not that the digital isn’t profitable," says Cader. "Digital at its current level makes few or none of the costs of running a print business go away. " That means big warehouses, broad sales forces and extensive systems. The hope, of course, is that in time, digital will be cheaper to produce, but currently, publishers face a big expense in converting to digital. What’s more, publishing has always been based on economies of scale, and with a reduction of the number of paper books, printing is becoming more expensive.
So are print books going to disappear? That’s not in the cards—at least not yet, say experts. "Formats to which lots of people are attached often take a longer time to go away," says Cader. He compares publishing to the music business, in which CD sales have dropped significantly but not ended. And books were around a long time before CDs. Also, certain genres aren’t practical as e-books. "It doesn’t make sense yet for digital cookbooks, travel books, information books and textbooks," says McQuivey.
What poses a challenge for publishers though e-books are becoming more popular?
选项
A、The shortage of technical support.
B、The big expense in converting to digital.
C、The little profit obtained from e-books.
D、The difficulty in evaluating the market.
答案
B
解析
细节辨认题。第四段主要论述电子书对出版商提出的挑战。该段倒数第二句提到,出版商希望将来生产数字图书的成本会降低,但是目前出版商在转向数字图书的过程中面临一笔巨大的花费。由此可见出版商所面临的挑战是转向电子书所需要的一大笔费用,因此答案为B)。A)“缺少技术支持”和D)“市场评估困难”,原文没有明确提及,故排除;C)“从电子书中获利很少”,该段第四句中,Cader说问题的关键并不是数字图书不赚钱,该项不符合原文内容,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bXm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheInternetandcellphonesarebringingpeopletogether,not【C1】______usapart—atleast,accordingtoanewsurveyrecentlyby
Takingacoffeebreakatworkmayactuallyhinderemployees’abilitytodotheirjobsandundermineteamworkinsteadofboosting
Researchershavefoundthatpeople’smentalabilitiespeakat22beforebeginningtodeterioratejustfiveyearslater.Theresu
A、Byincreasingtheflowofblood.B、Bytakinginmorenutrition.C、Bydigestingfoodmorequickly.D、Byusingenergyinourbod
A、Shefellasleepbeforetheprogramended.B、Sheespeciallyenjoyedtheendoftheprogram.C、Shemissedthebeginningofthep
A、Thenetworkofbusinessangels.B、Thelocationofthecompany.C、Thebusinessowner’spersonality.D、Thecompany’sadvertiseme
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(kindergarten)through12.Someofthe$4billio
A、Violence.B、Artificialbackground.C、Comicelements.D、Fashionablecostumes.A短文中提到,好莱坞电影中的一个主要部分是暴力,故答案为A)。
WilltheOlympicsLeaveaLegacyofGoodHealth?TheOlympiclegacy(传承)haspromisedtocreatea"healthier,happier,moreac
SydneyOperaHousemustbeoneofthemostrecognizableimagesofthemodernworld—uptherewiththeEiffelTowerandtheEmpire
随机试题
下列能体现循序渐进教学原则的是()。
审美理解
以下说法中正确的有
儿童胰腺的特点是
所有者权益体现的是所有者在企业中的剩余权益,其确认和计量主要依赖于资产、负债等其他会计要素的确认和计量。()
“夫善游者溺,善骑者堕,各以其所好,反自为祸”。这句话的哲学寓意是()。
访谈法最适合了解外显行为,而通过外显行为,可以发现行为背后的原因。()
听说这次进面试的考生,有的在到处托关系、走后门。据说你也在托关系。是吗?
A=ChangLingB=DingLingC=EmperorQianLong’sTombMaintaininganimperialtraditionthatoriginatedfromthe
A、Morethantwenty-oneyearsold.B、Morethantwenty-twoyearsoldC、Momthattwenty-threeyearsold.D、Morethantwenty-fourye
最新回复
(
0
)