首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the UN wanted to increase the water use in the world. B、Because the UN wanted to attract people’s attention to the wat
A、Because the UN wanted to increase the water use in the world. B、Because the UN wanted to attract people’s attention to the wat
admin
2012-10-30
61
问题
Everywhere, water use is increasing. Humans already use 54 percent of all the fresh water in rivers, lakes and underground. There are some estimates that this rate will reach 70 percent by 2050. The United Nations is organizing a series of events to increase concern about water issues. U. N. officials have declared 2003 the International Year of Fresh Water. A goal of the campaign is to build support for policies to use water more wisely. Another goal is to get more people to use water in ways that will not hurt the environment.
The world population is more than 6000 million people. More than 1000 million lack safe drinking water. More than 2000 million suffer from diseases linked to dirty water. And, more than 2000 million live without 7 waste-treatment systems. Water was one of the issues discussed at the U.N. Summit of 2000. Leaders said they would work to cut the number of people without safe drinking water in half by 2015. Officials renewed that goal at the Summit on Sustainable Development, in Johannesburg, South Africa. They also promised to cut in half the number of people without safe systems to treat waste by 2015. Soon, the World Water Forum will meet in Kyoto, Japan. Officials plan to release the first U.N. report on world water development. This report will examine the world’s water problems. And it will offer suggestions on ways to meet future water demands. Experts say international reaction to the U.N. report will be an important test of the political desire to solve the water crisis.
选项
A、Because the UN wanted to increase the water use in the world.
B、Because the UN wanted to attract people’s attention to the water problems.
C、Because the UN estimated that fresh water would be used up by 2025.
D、Because the UN estimated that the environment might be damaged within a few years.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bZ57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledWhatDoPart-timeJobsBringtoUs.Youshouldwriteatlea
Theviewoveravalleyofatinyvillagewiththatched(草盖的)roofcottagesaroundachurch;adrivethroughanarrowvillagestree
A、Germany.B、Holland.C、France.D、England.D细节题。本文介绍美国种族歧视的现象。听短文之前,通过浏览选项得知本题问的是地点,听的时候要对地点特别敏感,一听到“Theso-calledwhitemenwho
ThereisprogresstowardapossibletreatmentforlungdiseasessuchasSARS(severeacuterespiratorysyndrome).Researchers
A、Somethingiswrongwithhercar.B、Thecostofthefuelishigh.C、It’scheaptotakebus.D、Shethinkspublictransportation
I’mafraidthatyouhavetoalteryour______viewsinlightofthetragicnewsthathasjustarrived.
A、Banking.B、Foodbusiness.C、Transportation.D、Automobileindustry.B选项表明,本题考查行业类型。由短文中提到的ThefoodbusinessisbyfarAmerica’s
Theairporthadtocloseowingtobeing______lessthan1,000feetthismorning.
A、Theywantedtosavemoney.B、Theydecidedtoopenastore.C、Theycouldn’taffordexpensivethings.D、Theywantedtobuygifts
A、InNewYork.B、Inabank.C、Nearaprison.D、Inthecountryside.D事实题。本文讲述一个善良的司机如何机智地制服越狱犯的故事。本题问的是地点。一听到“Onewinterevening
随机试题
当堂对勘,席所言皆不妄。(《席方平》)对勘:妄:
西药和中成药可以分别开具处方,也可以开具在同一张处方上。()
引起手足搐搦发作时总血钙浓度一般低于()。
水痘的传染期是
下列关于发生腹部损伤的描述,不正确的是
胡先生,50岁,主诉头痛、发热、乏力、全身酸痛、恶心。面色潮红、皮肤干燥、发烫,呼吸音粗糙,体温38.5℃。此病的主要资料内容是
齐某系一名刑满释放人员。某日撬门入室行窃,当其将微型彩电、录像机等放入提包准备离开时,房主刘某开门进屋,齐某见状扔下提包企图逃走,刘某拦在门口并喊:“抓贼”,齐某冲上前把刘某打昏在地,夺门而逃。齐某的行为构成什么罪?
有利于水泥稳定土基层裂缝的防治措施有()。
行政处罚决定书的送达人将行政处罚决定书送交当事人时,当事人不在场的,应当在()日内依照民事诉讼法的有关规定,将行政处罚决定书送达当事人。
Ozoneisaformofoxygen.Itisfoundintheairwebreatheandintheupperatmosphere.NeartheEarth,ozoneintheairisa
最新回复
(
0
)