首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
admin
2009-01-05
58
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively areas such as attention and memory. This is true regardless of age.
People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in. And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.
Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives." The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information," says James Fazard, associate director of the National Institute on Aging." Most of us don’ t need that kind of skill. Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness." Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.
Gene Cohen, acting director of the same institute, suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups. Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age, but older people need to keep mentally active as well. Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted." The point is, you need to do both," Cohen says." Intellectual activity actually influences brain-cell health and size."
What is the passage mainly about?
选项
A、How biochemical changes occur in the human brain.
B、Why people should receive special mental training as they age.
C、How intellectual activities influence brain health.
D、Why people should keep active not only physically but also mentally.
答案
D
解析
主旨题。本题询问的是本文的主题思想。文章通篇讨论的是为什么在保持身体活力的同时,还必须保持大脑的活力,即告诉人们保持大脑健康的重要性。作者首先指出,人在用脑时,大脑会处于兴奋状态,这时大脑在诸如注意力和记忆力等属于认知领域的能力会有效地得以发挥。接着,作者谈及勤于动脑的重要性。勤于动脑的人即使到了老年,仍能保持心理健康。最后,作者指出,老年人不仅要坚持锻炼身体,而且要勤于动脑,只有这样才能保持身心健康,提高生活质量。尤其是在文章最后一段,作者通过Gene Cohen的话指出老年人应参加个人或集体的体力和脑
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/beBK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Forpeoplesufferingfromdepression,theadviceisusuallythesame:seekhelp.Thissimple-soundingdirective,moreover,is【M1
Stoppingcigarettesmokinghasbecomeabigproblemforallgovernments.Indemocraticcountries,theeconomicstrengthofthe
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsaferbehavior,suchasagreeingnottogetdrunk(23per
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsaferbehavior,suchasagreeingnottogetdrunk(23per
Whilemanynationshaveagingpopulations,Japan’sdemographiccrisisistrulydire,withforecastsshowingthat40percentof
Pub-talk,themostpopularactivityinallpubs,isanativedialectwithitsowndistinctivegrammar.Thereareveryfewrestr
FollowingareagraphshowingthecurrentsituationofsmartphonepenetrationintheUKandanexcerptonthefuturetrendofsm
Eveniftheyproducednootherpositiveresult,theattacksontheLondonUndergroundhavecompelledEuropeansofallfaithsto
Thefollowingtwoexcerptsareaboutwhetherdonationsbycelebritiesshouldbemademandatory.Thereareenthusiasticsupporter
(1)GeorgeWilliams,oneofScottsdale’slastremainingcowboys,hasbeenraisinghorsesandcattleonhis120acresfor20years
随机试题
A.吸潮B.晶型转变C.水解D.氧化E.风化含有不饱和碳链的油脂、挥发油的药物易()。
A.抗精神病作用B.镇吐作用C.体温调节失灵D.锥体外系反应E.催乳素分泌增加氯丙嗪阻断结节—漏斗部D2受体引起
地籍测量与普通地形测量比较,无须重点测量的要素是()。
某工程划分为6个施工段,甲、乙两个相邻施工过程在各施工段上的流水节拍分别为3天和1天,当每个施工过程采用一支施工队伍时,甲、乙施工过程之间的流水步距为()天。
【2015浦发银行】把社会主义本质概括为“解放生产力,发展生产力,消灭剥削,消除两极分化,最终达到共同富裕”的中国共产党人是()。
i是虚数单位,=_______。
【2014辽宁鞍山】一个人能够明辨是非,迅速而合理地采取决定和执行决定方面的意志品质是意志的()。
查询学生选修课程成绩小于60分的学号,正确的SQL语句是
A、 B、 C、 D、 E、 A
TheoldBlacklivedwithhiswife.Jacklivedwithhismotherbeforeheworkedinthevillage.
最新回复
(
0
)