首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The colors of clothing. B、The individual taste on clothing. C、The idea of psychology of clothing. D、The clothing fashion. C细节题
A、The colors of clothing. B、The individual taste on clothing. C、The idea of psychology of clothing. D、The clothing fashion. C细节题
admin
2016-06-19
33
问题
W: What are those books in your hand?
M: Nothing particular. Just something about color of clothes and human psychology.
W: Oh, that. I heard you’ve read a lot about that.
M: Yeah. A couple of books and several courses about it.
W: So you really believe that clothes carry a kind of message for other people and that what we put on is in some way a reflection of what we feel?
M: Oh yes, very much so.(5)People are beginning now to take seriously the idea of a kind of psychology of clothing, to believe that there is not just individual taste in our clothes but also a thinking to express something we may not even be aware of ourselves.
W: But surely this has always been the case. We all dress up when we want to impress someone,(6)such as for a job interview with a prospective employer.
M: (6)True, but that’s a conscious act. What I’m talking about is more of a subconscious thing. Take for example the student who is away from home: (7)if he tends to wrap himself up more than the others, this is because he is probably feeling homesick. Similarly, a general feeling of insecurity can sometimes take the form of overdressing in warmer clothes than are necessary.
W: Can you give any other examples of this kind?
M: Yes.(8)I think people who arc sociable and outgoing tend to prefer brighter or more dazzling colors — yellows, bright reds, and so on. And aggressive clothes might indicate an aggressive personality or attitude to life.
W: Do you think the care — or lack of it — over the way we actually wear our clothes has anything to tell us?
M: Yes, indeed. The length, for example, of a man’s trousers speaks volumes about his awareness of his own image. Or, if his trousers are hanging down, this probably means he’s absorbed by other things.
W: Oh, very interesting. Tell me more about it.
M: OK.
Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.
5. What are people now beginning to take seriously about clothing according to the man?
6. What does the man think of the act of dressing up for a job interview?
7. What may it reflect if a student tends to wrap himself up more than the others?
8. What sort of clothes do sociable and outgoing people often prefer?
选项
A、The colors of clothing.
B、The individual taste on clothing.
C、The idea of psychology of clothing.
D、The clothing fashion.
答案
C
解析
细节题。男士提到:People are beginning now totake seriously the idea of a kind of psychology of clothing…从中可知C正确,即人们开始把着装心理学的想法当回事。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bgG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
A、10.B、4.C、3.D、1.C短文说,Johnson全家用了三年的时间攒够了里程数才换了免费机票。故答案是C。四个选择是数字,初步猜测题目问的可能与数字细节有关,边听边做好笔记。
Chinahasoutlinedanewapproachtoforeigninvestment,withplannerssayingtheywillnowfocuslessonattractinglargeamoun
Chinahasoutlinedanewapproachtoforeigninvestment,withplannerssayingtheywillnowfocuslessonattractinglargeamoun
A、ThepersonwhoisaddictedtotheInternet.B、Thepersonwhoreadseverylabelofthegoods.C、Thepersonwhowantstobuyfru
A、Sortthemail.B、Answerthemail.C、Readthemagazines.D、Fileimportantinformation.A作者建议我们一收到邮件便马上进行分类整理。
A、AssigningLeontoanewposition.B、FindingareplacementforLeon.C、ArrangingforRodney’svisittomorrow.D、Findingasolut
A、TryingtogetMarktotalkabouthisproblem.B、HelpingMarkrelaxandbemorecomfortableinagroup.C、Waitingfifteenminut
A、Theyneedtoturnupahead.B、Shedoesn’tknowwhereStateStreetis.C、Therewasnoleftturnatthelastintersection.D、The
随机试题
"Scienceandeverydaylifecannotandshouldnotbeseparated."ThosewerethewordsutteredbypioneeringBritishscientistRos
继承开始后,关于如何办理具体继承事宜,以下表述正确的是:()
有关珠蛋白生成障碍性贫血的叙述,正确的是
患者,男,65岁。胸闷刺痛,痛有定处,恶心呕吐,口中黏腻,头晕目眩,心悸气短面部青暗,舌体胖大,舌质紫暗,苔白腻脉弦滑。其治法是
代谢综合征主要包括
A.3小时B.4小时C.6小时D.7小时E.8小时初产妇,第一产程活跃期停滞是指进入活跃期后宫口不再扩张超过
关于恶露,下述哪种说法不正确
根据《刑法》的规定,纳税人采取擅自销毁账簿的手段,不缴或少缴应纳税款,偷税数额占应纳税额的10%以上不满30%,并且偷税额在1万元以上不满10万元的,处()有期徒刑或者拘役,并处偷税数额1倍以上5倍以下罚金。
现作统计中常用的人均可支配收入由四部分构成。分别是工资性收入、转移性收入、经营性收入和财产性收入。财产性收入一般是指家庭拥有的动产(如银行存款、有价证券等)、不动产(如房屋、车辆、土地、收藏品等)所获得的收入。它包括出让财产使用权所获得的利息、租金、专利收
不同的人对退休持不同的态度。有些人认为退休后可以好好享受晚年的生活。但真的退下来了,他们则有点失望。看到自己就要被抛到废物堆里,他们不甘认命,设法另找事干来发挥自己的余热,以继续得到收入。另一些人则对一生中这样一个重大变动早有准备。他们一生为工作操劳,现在
最新回复
(
0
)