首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
British psychologists have found evidence of a link between excessive Internet use and depression, a research has shown. Lee
British psychologists have found evidence of a link between excessive Internet use and depression, a research has shown. Lee
admin
2016-08-25
58
问题
British psychologists have found evidence of a link between excessive Internet use and depression, a research has shown.
Leeds University researchers, writing in the Psyckopathology journal, said a small proportion of Internet users were classed as Internet addicts and that people in this group were more likely to be depressed than non-addicted users.
The article on the relationship between excessive Internet use and depression, a questionnaire-based study of 1,319 young people and adults, used data gathered from respondents to links placed on UK-based social networking sites.
The respondents answered questions about how much time they spent on the Internet and what they used it for: they also completed the Beck Depression Inventory—a series of questions designed to measure the severity of depression.
The six-page report, by the university’s Institute of Psychological Sciences, said 18 of the people who completed the questionnaire were Internet addicts.
"Our research indicates that excessive Internet use is associated with depression, but what we don’t know is which comes first—are depressed people drawn to the Internet or does the Internet cause depression?" the article’s lead author, Dr. Catriona Morrison, said. "What is clear is that, for a small part of people, excessive use of the Internet could be a warning signal for depressive tendencies."
The age range of all respondents was between 16 and 51 years, with a mean age of 21.24. The mean age of the 18 Internet addicts, 13 of whom were males and five females, was 18.3 years. By comparing the scale of depression within this group to that within a group of 18 non-addicted Internet users, researchers found the Internet addicts had a higher incidence of moderate to severe depression than non-addicts. They also discovered that addicts spent proportionately more time browsing sexually pleasing websites, online gaming sites and online communities.
"This study reinforces the public speculation(推测)that over-engaging in websites that serve to replace normal social function might be linked to psychological disorders like depression and addiction, Morrison said. "We now need to consider the wider societal implications of this relationship and establish clearly the effects of excessive Internet use on mental health."
Internet addicts are people who ______.
选项
A、use the Internet more than enough
B、feel depressed when using the Internet
C、seldom connect to the Internet
D、feel depressed without the Internet
答案
A
解析
第2段是对第1段的解释说明,第2段提到的Internet addicts和depression之间的关系相当于第1段提到的excessive Internet use和depression之间的关系,由此对等关系可知Internet addicts应为“过度使用互联网的人”。因此,本题应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bhY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AFewAspectsofAmericanLifeTravelA)It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Becauseschool
Averyinterestingandimportantdevelopmentinscienceisadevicecalledlaser.Alaserisamachinewhichproducesalightbe
Thetwoeconomistscalltheirpaper"MentalRetirement,"andtheirfindingshavearousedtheinterestofbehavioralresearchers.
Intheearly20thcentury,fewthingsweremoreappealingthanthepromiseofscientificknowledge.Inaworldstrugglingwithr
HowDoYouSeeDiversity?A)Asamanager,Tiffanyisresponsibleforinterviewingapplicantsforsomeofthepositionswithher
Therearepeoplewhoareespeciallyattractedtothenotionof"climbingtheladder"soastoincreasetheirstatus,financialp
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(ANWR)tohelpsecureAmerica’senergyfuture?PresidentBushcer
WhatDoWeKnowAboutMilkyWayGalaxy?A)Ourgalaxyisagiganticagglomerationofstarsandplanetswhosenumberswillprobabl
A、Recommendhertohisnewcompany.B、Givehersomeadviceonherwork.C、Getherpromotedtobethemanager.D、Writeheralett
Itseemsindividualcancercellssendoutthesamedistresssignalsaswounds,trickingimmunecellsintohelpingthemgrowinto
随机试题
计算机的发展趋势是______。
张某,男27岁。近两个月来,忙于成人大专考试复习。3天前右侧期门处赤热作痒,继而作痛,昨日痛增,难以入寐,烦躁口苦。检查:皮肤带状红疹,间有数个小疱疹。舌红,脉弦数。
甲状腺危象的治疗,首先选用的药物是( )
进口中国的某类化工产品2015年占中国的市场份额比2014年有较大增加,经查,两年进口总量虽持平,但仍给生产同类产品的中国产业造成了严重损害。依我国相关法律,下列哪一选项是正确的?(2015年卷一43题)
卫星通信系统,按距离地面的高度可分为()。
【背景资料】某高速公路段上有一座主跨为2×30m预应力混凝土T形截面简支梁桥,采用预制吊装,后张法施工。在现场施工中,当T形截面简支梁构件达到规定强度时,进行张拉。张拉过程中按设计要求在两端同时对称张拉,预应力张拉采用应力控制,同时以伸长值作为校核。实际
对于中长期贷款,不需要考虑的内容包括()。
有如下程序:#includeusingnamespacestd;classInstrument{public:virtualvoidDisplay()=0;};classPi
Themainpurposeofwritingthesethreetextsis______.FromOutlook,youcangetagreatdealofinformationabout______.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledDueAttentionShouldBeGiventotheStudyofChinese.
最新回复
(
0
)