首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、No one knows for sure when they came into being. B、No one knows exactly where they were first made. C、No one knows for what pu
A、No one knows for sure when they came into being. B、No one knows exactly where they were first made. C、No one knows for what pu
admin
2019-03-12
60
问题
No one knows for sure just how old kites are. In fact, they have been in use for centuries. 25 centuries ago, kites were well known in China. These first kites were probably made of wood. They may even have been covered with silk, because silk were used a lot at that time. Early kites were built for certain uses. In ancient China, they were used to carry ropes to cross rivers. Once across, the ropes were tied down and wooden bridges would hang for them. Legend tells of one general who flew musical kites over the enemies’ camp. The enemy fled, believing the sounds to be the warning voices of angels. By the 15th century, many people flew kites in Europe. Marco Polo may have brought the kite back from his visit to China. The kite has been linked to great names and events. For instance, Benjamin Franklin used the kite to prove that lightning is electricity. He flew the kite in the storm. He did this in order to draw lightning from the clouds. He tied a metal key and a strip of silk to the kite line. The silk ribbon would stop the lightning from passing through his body. Benjamin’s idea was first laughed at. But later on, it enlightened the invention of the lightning rod. With such grand history, kite flying is sure to remain an entertaining and popular sport.
16. What does the speaker say about kites?
17. What did ancient Chinese use kites to do?
18. Why did Benjamin Franklin fly a kite in the storm?
选项
A、No one knows for sure when they came into being.
B、No one knows exactly where they were first made.
C、No one knows for what purpose they were invented.
D、No one knows what they will look like in the future.
答案
A
解析
短文开篇便提到“没有人知道风筝问世多久了”,后面接着说道,数百年前人们就开始使用风筝,2,500多年前风筝在中国非常出名。由此可知,人们不确定的是风筝是何时问世的,因此A)为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bp47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thecustomermadeithimself.B、Thecustomerwasmakingtrouble.C、Thecustomershouldhavechecked.D、Theshopwillberespon
A、103.B、32.C、95D、63D本题考查对数字信息的捕捉。根据录音“TheUnitedStatesledmestandingsat‘lastyear’sAthensOlympicswith35goldplaceme
A、Itshouldbeonthebeach.B、Itshouldhaveaswimmingpool.C、Itshouldbequiet.D、Itshouldbeinthedowntown.A本题考查事物特征。从
A、10yearsago.B、3yearsago.C、In1999.D、In2001.A细节推断题。由Thiswillbethemeeting’s10thyear可知,这是第10次举行论坛,也就是第一次论坛的举办时间为10年
CreativeBookReportIdeasA)Areyouatalossforcreativebookreportideasforyourstudents?Ifyes,thenthisarticlewill
A、Atthebeginning.B、Inthemiddle.C、Neartheend.D、Justaftertheend.C判断推测题。短文开头指出Wearerapidlynearingtheendofthisc
Keepinghealthyrequiresaconsciouseffort.Youmakechoicesaboutthefoodsyoueat,just【C1】______youmakechoicesaboutgett
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
A、HecutMathew’shairexactlyasMathewlikedit.B、HecutMathew’shairbetterthantheoldhairdresser.C、HecutMathew’sh
A、Theytendtostaywithinshoutingorrunningdistanceoftheirparents.B、Theyshouldbeawareofthepotentialrisksinthep
随机试题
城市基础设施的自然垄断性具体表现有【】
临床上确定中药用量的主要依据是()
形成附有上颌切牙的上颌骨的面突是
电影院观众厅的疏散门应采用:(2012年第38题)
在其他因素不变的情况下,企业采用积极的收账政策,可能导致的后果是()。
我国某汽车公司并购了某一发达国家的汽车公司。该发达国家具有发达的金融市场,能够进行所有的传统金融交易和现代金融衍生品交易。该汽车公司并购中的运作行为和并购后的运营模式是:(1)为了补充并购资金的不足,从国内商业银行取得了5年期浮动利率的美元贷款;(2)被并
“卡尔多.希克斯改进”是经济学家提出的一个描述收入分配和资源配置状态的经济模型,旨在确立一项衡量经济政策和行为成功与否的标准。其特点是,在一种变革中,获益者得到的利益足以弥补利益受损失者的损失。他要求一项经济政策能够从长远提高全社会的效率。根据上述定义,下
TheAncientOlympicGames古代奥林匹克运动会Accordingtohistoricalrecords,thefirst(1)OlympicGamescanbetracedbackto776BC.
DrWhitecheckedthepatient’ssignscarefullybeforemakinghisstatement.
Thegraduateshada(cheer)______farewellpartybeforeleavingthecollege.
最新回复
(
0
)