首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Chrysanthemum and the Sword(《菊与刀》)describes clearly how the Japanese lived and thought in the 1930s and 1940s. The book deve
The Chrysanthemum and the Sword(《菊与刀》)describes clearly how the Japanese lived and thought in the 1930s and 1940s. The book deve
admin
2014-10-28
37
问题
The Chrysanthemum and the Sword(《菊与刀》)describes clearly how the Japanese lived and thought in the 1930s and 1940s. The book developed from research into Japanese society conducted for the American leadership, civilian and military, during the Second World War.
Benedict describes social customs and traditions found in Japan at the outbreak of WWII. For instance, Japanese love bathing and the eldest male gets to go first and women having their period go last; everyone uses the same water, but this is no worse than everyone sharing a pool because bathers wash before getting into the tub. Another tradition is that women usually control the family purse with the husbands handing over their wages to their wives and getting an allowance. This is still largely true today.
For over ten years I avoided this book because it was written by someone who had never been to Japan and also because I avoid books that "explain" the Japanese. So when I picked up a copy lying around at a coffee shop and began skimming, I was very surprised at how insightful it was. Benedict was unable to do her research in Japan because of the war, so she obtained all her material from interviews with Japanese POWs(战俘)and also with second generations Japanese-Americans in American concentration camps(集中营).
It is still worth reading today. Things have changed in Japan, as they have everywhere else in the world, but her people are still basically the same.
Benedict, the writer of the Chrysanthemum and the Sword______.
选项
A、had spent two years in Japan
B、never interviewed second generations Japanese-Americans
C、obtained all her materials from interviews with Japanese POWs
D、wrote the book for American leadership, civilian and military
答案
D
解析
事实细节题。题目询问关于《菊与刀》的作者本尼迪克特,哪个选项是正确的。本题答案可以从文章首段第二句得到。选项D(为美国领导层、民众和军方写成此书)与此句意思属于同义表述,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bpMK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Ifwehaveaholidayforsailingandfishing,weshouldgoto______.InMallorcawecanhirecarsandbicyclestoseeandappr
DearMs.Sunners,ItwasapleasurespeakingwithyouregardingemploymentopportunitiesattheUniversityofOmaha.Aswasd
ManyAmericanwomenareearningmoneyoutsidetheirhomestoday.Amongwomenwhoareeighteentosixty-fouryearsold,fiftyper
IwishIcouldattendyourbirthdayparty.Iknowitwillbelotsoffun.Unfortunatelymyparentshavealreadyinvitedseveral
A------railwayB------railtrackC------railwaysystemD------expresstrainE------throughtrainF------stoppingtrainG------ex
A、Heworkedlatelastnight.B、Hehadaterribleaccident.C、Hemissedthebus.D、Hehelpedasickperson.DW:Youarelatefor
A、Shedoesn’tcareaboutit.B、Shewillhavearest.C、Sheisworking.D、ShehatestowatchTV.C这是考查推断能力。关键在于女士说,我要工作。正确答案应是C。
______thestormtheshipwouldhavereacheditsdestinationontime.
______hadJanereachedtheairportwhentheplantookoff.
Hisconclusionwasconsideredamistakeinthefirstplace.Later,however,ittobetrue.
随机试题
中共八大提出社会主义改造完成以后,我国社会的主要矛盾是无产阶级同资产阶级之间的矛盾。()
某汽车租赁公司有200辆同型号的汽车。每辆车的日租金为100元时可全部租出;当每辆车的日租金增加5元时,未租出的汽车就会多4辆,租出的车每天需要维护费20元。每辆车的日租金为多少时,租赁公司的日收益最大?()
在Excel的A2单元格中输入“=3^2”,然后将其复制到A3单元格,A3单元格中显示的是()
高热量、高脂肪的食品是典型的西方国家的饮食。自1980年以来,中国人越来越多地食用高热量、高脂肪的食品,心脏病和糖尿病的发病率也提高了,但中国人的平均预期寿命却从20世纪80年代初的68岁增长为73岁,而且仍在不断提高。如果以下陈述为真,哪一项最有助于解释
实验中要解决8个问题,每个问题分别配置A、B、C三个容量不同的量杯,要求被试使用它们量出一定量的水。前5个问题均可通过“B减A减2C”得以解决;后3个问题尽管可以采用“A加C”这种更简便的方法,但被试仍沿用“B减A减2C”。该实验体现的影响问题解决的因素是
在收回划拨国有建设用地使用权之时,出现以下()情形时,需要对土地使用权人给予适当补偿。
拆除城市规划区内国有土地上的非公益事业房屋的附属物,其补偿方式是()。
按照《中华人民共和国建筑法》的规定,施工现场安全由( )负责。
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
WhatisthepurposeofMrs.Harris’visittotheheadmaster?
最新回复
(
0
)