首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When a rare disease ALD threatened to kill the four-year-old boy Lorenzo, his parents refused to give up hope. Doctors explained
When a rare disease ALD threatened to kill the four-year-old boy Lorenzo, his parents refused to give up hope. Doctors explained
admin
2015-02-09
56
问题
When a rare disease ALD threatened to kill the four-year-old boy Lorenzo, his parents refused to give up hope. Doctors explained that there was no cure for ALD, and that he would probably die within three years. But Lorenzo’s parents set out to prove the doctor’s wrong.
The parents devoted themselves to keeping their son alive and searching for a cure. But doctors and the families of other ALD patients often refused to take them seriously. They thought the efforts to find a cure were a waste of time, and drug companies weren’t interested in supporting research into such a rare disease.
However, the parents still refused to give up and spent every available hour in medical libraries and talking to anyone who would help. Through trial and error(反复实验), they finally created a cure from ingredients(调料)commonly found in the kitchen. The cure, named "Lorenzo’s Oil", saved the boy’s life. Despite the good results, scientists and doctors remained unconvinced. They said there was no real evidence that the oil worked and that the treatment was just a theory. As a result, some families with ALD children were reluctant to try it.
Finally, the boy’s father organized an international study to test the oil. After ten years of trials, the answer is: the oil keeps ALD children healthy.
Doctors said that Lorenzo might die within three years because______.
选项
A、they had never treated the disease before
B、Lorenzo was too young to be cured
C、no cure had been found for ALD
D、ALD was a rare disease
答案
C
解析
细节题。由文章首段第二句Doctors explained that there was no cure for ALD,and that he wouldprobably die within three years.(医生解释说当前还没有治愈ALD的方法,因此他很可能在3年内死亡。)可推知答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/brUC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencangreatlyincreasetheirchildren’slanguagedevelopme
PriscillaOuchida’s"energyefficient"houseturnedouttobeahorribledream.Whensheandherengineerhusbandmarriedafew
Althoughheisabsolutelyconvincedthattheplanwillwork,I’mstillabitskeptical______thefeasibility(可行性)ofit.
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefriendships,whattheyexpected【56】friends,whattheywer
Ourstudentsarefreetostudy______intereststhem.
Tousitseemssonaturalthattoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinve
Herecomesthenews______anewhighbuildingisgoingtobebuiltinouruniversity.
Takeanumbrellawithyou_____itshouldrain.
—Willyoupleasetellmethewaytotherailwaystation?—______
Iamsorryto______yousomuchtrouble.
随机试题
CocoChanel,aFrenchwoman,isveryfamousforhersuccessinthefashionworld.ThelifeofCocoChanelisaclassicrags-to-r
某产妇,产后8小时,产妇仍不能自行排尿,宫底脐上,宫底下方扪及囊性包块,表明有尿潴留。下列处理哪项不妥( )。
良性病毒不但会占用系统CPU资源,也会破坏系统数据,会使系统瘫痪。()
根据企业所得税法相关规定,下列关于同期资料的表述中,正确的有()。
某公司处置一台旧设备,取得价款100万元,发生清理费用5万元,支付相关税费5万元。该设备原值为200万元,已提折旧60万元。假定不考虑其他因素,处置该设备影响当期损益的金额为()万元。
19世纪德国经济学家、统计学家恩格尔提出了著名的恩格尔系数,如果恩格尔系数为60%以上则生活水平为:
已知r(α1,α2,α3)=2,r(α2,α3,α4)=3,证明a1能由a2,a3线性表示;
证明:D=
已知y=x2sin2x,求y(50).
HOWTOBookBookingopensforBeckettShortson8September.BYTELEPHONEForcreditcard(信用卡)bookings.Callsare
最新回复
(
0
)