首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For years, doctors advised their patients that the only thing taking multivitamins does is give them extensive urine(尿). After a
For years, doctors advised their patients that the only thing taking multivitamins does is give them extensive urine(尿). After a
admin
2015-01-26
49
问题
For years, doctors advised their patients that the only thing taking multivitamins does is give them extensive urine(尿). After all, true vitamin deficiencies are practically unheard of in industrialized countries. Now it seems that those doctors may have been wrong. The results of a growing number of studies suggest that even a modest vitamin shortfall can be harmful to your health. Although proof of the benefits of multivitamins is still far from certain, the few dollars you spend on them is probably a good investment.
Or at least that’s the argument put forward in the New England Journal of Medicine. Ideally, said Dr. Walter Willett and Dr. Meir Stampfer of Harvard, all vitamin supplements would be evaluated in scientifically rigorous clinical trials. But those studies can take a long time and often raise more questions than they answer. At some point, while researchers work on figuring out where the truth lies, it just makes sense to say the potential benefit outweighs the cost.
The best evidence to date concerns folate(叶酸), one of the B vitamins. It’s been proved to limit the number of defects in embryos(胚胎), and a recent trial found that folate in combination with vitamin B12 and a form of B6 also decreases the re-blockage of arteries after surgical repair.
The news on vitamin E has been more mixed. Healthy folks who take 400 international units daily for at least two years appear somewhat less likely to develop heart disease. But when doctors give vitamin E to patients who already have heart disease, the vitamin doesn’t seem to help. It may turn out that vitamin E plays a role in prevention but cannot undo serious damage.
Despite vitamin C’s great popularity, consuming large amounts of it still has not been positively linked to any great benefit. The body quickly becomes saturated with C and simply excretes(排泄)any excess.
The multivitamins question boils down to this: Do you need to wait until all the evidence is in before you take them, or are you willing to accept that there’s enough evidence that they don’t hurt and could help?
If the latter, there’s no need to go to extremes and buy the biggest horse pills or the most expensive bottles. Large doses can cause trouble, including excessive bleeding and nervous system problems.
Multivitamins are no substitute for exercise and a balanced diet, of course. As long as you understand that any potential benefit is modest and subject to further refinement, taking a daily multivitamin makes a lot of sense.
It has been found that vitamin E______.
选项
A、should be taken by patients regularly and persistently
B、can effectively reduce the recurrence of heart disease
C、has a preventive but not curative effect on heart disease
D、should be given to patients with heart disease as early as possible
答案
C
解析
事实细节题。文章第三段提及“It may turn out that vitamin E plays a role in prevention but cannotundo serious damage”,选项C中提及维生素对于心脏病的作用——preventive but not curative effect,与文章内容一致。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/btLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Inthesecondhalfofeachyear,manypowerfulstormsareborninthetropicalAtlanticandCaribbeanseas.Of【1】,onlyaboutha
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommunitywasdeclaredadoptedTuesdaydespiteopposition
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
Heatexhaustionisaconditioncausedby______tosunlightoranotherheatsourcewhichoftenresultsindehydrationandsaltdep
Youshouldhaveputthemilkintheicebox;Iexpectit______undrinkablebynow.
Doctorshavelongknownthatlungcancer,whichkills160,000Americanseachyear,takesaheaviertollamongblackAmericans,part
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvocabulary,thefunctionofwhichispartlytodesigna
Thedangerofmisinterpretationisgreatest,ofcourse,amongspeakerswho,actuallyspeakdifferentnativetongues,orcomefro
随机试题
弥漫性轴索损伤
上消化道出血病人的粪便可呈
梁某已八十多岁,老伴和子女都已过世,年老体弱,生活拮据,欲立一份遗赠扶养协议,死后将三间房屋送给在生活和经济上照顾自己的人。梁某的外孙子女、侄子、侄女及干儿子等都争着要做扶养人。这些人中谁不应作遗赠扶养协议的扶养人?
开发建设项目投资估费中应考虑项目所负担的各种税金和地方政府或有关部门征收的费用。各项税费应根据当地有关法规标准估算。()
以下有关索赔的说法中,正确的有()
我国甲公司与加拿大乙公司签订出口服装销售合同,拟采取空运方式,甲公司承担将货物运至目的地的运费但不负责保险,根据《INCOTERMS2010》,应采用的贸易术语是()。
下图示意我国某城市用地选择方案,河流西侧是老城区,东侧是规划中的新区。该地主导风向为东北风。据此回答问题。新增规划的四块地中,适合建化学工业园区的是()。
人民检察院应当自接到公安机关提请逮捕后的3日以内,作出批准逮捕或者不批准逮捕的决定。()
函数在x=π处的()
A、Sunny.B、Cloudy.C、Rainy.D、Windy.A选项表明,本题考查天气状况,听音时应留意体现天气状况的语句。短文结尾处提到,明天的天气干燥并且阳光明媚(brightwithsunnyspells,spell意为“(某种天气
最新回复
(
0
)