首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
admin
2011-05-26
23
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed food, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods. Foods which do not contain chemical additives(添加剂) and which have not’ been affected by chemical fertilizers, widely used in farming today.
(79)
Natural foods, for example, are vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic (有机的) matter.
In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures(牧场). Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are farms, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food, they also lay eggs which lack important’ vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non-essential food ! Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if it is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be addictive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is to provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals and no fiber.
(80)
It is significant that nowadays fiber is considered to be an important part of a healthy diet.
In white bread, for example, the fiber has been removed. But it is present in unrefined flour and of course in vegetables. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantifies of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis is placed on the eating of whole meal bread and more vegetables by modem experts on "healthy eating".
The best title for this passage is ______.
选项
A、People’ s Growing Interest in Natural Foods
B、Natural Foods and Healthy Diet
C、Harmful Effects of Sugar
D、The Importance of Fiber in Foods
答案
B
解析
归纳概括题。为文章选题目应根据文章内容来定。文章第一段讲人们越来越注重健康饮食,其表现就是逐渐对天然食物感兴趣;接下来的两段详细介绍天然食物;最后两段谈健康饮食的另外两个方面——一个是糖的问题,另一个是植物纤维的问题。总之,作者始终在围绕着健康饮食和天然食物这两个话题。所以本篇文章最好的题目就是B (健康饮食和天然食物)。其他三个选项都只谈到文中涉及的一个方面,因此都不能起到概括全文的作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bvqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mostpeople______.New-bornbabies______.
HumanityisanewexperimentonplanetEarth.Formostofitshistory,lifeonEarthwasrestrictedtothesea.Livingthingsbe
Ifproductfails,thecustomerswillprobablyselectanotherproductandmaybecome______angryatthemanufacturerthattheyn
ItisgoingbesometimebeforeIcanrecovermyfull______(strong).
Largemoderncitiesaretoobigtocontrol.Theyimposetheirownlivingconditionsonthepeoplewhoinhabitthem.City-dweller
Whentheshipwascaughtinastrongstormatthesea,thecaptain______adangersignal.
All______isacontinuoussupplyofthebasicnecessitiesoflife.
Baconandscrambledeggs______thestandardAmericanbreakfast.
ChristineEvertLloydisanAmericantennischampionandoneofthetopwomenplayersintheworld.Sheisnotedforherstrong
随机试题
A、Ithasbecomewidespread.B、Itisnotnecessaryforlife.C、IthasbeenaroundsincetheGardenofEden.D、Therearebothgood
处方正文的审查主要有以下方面()
生产经营单位主要负责人在本单位发生重大生产安全事故时,( ),给予降职、撤职的处分,对逃匿的处15日以下拘留;构成犯罪的,依照刑法有关规定追究刑事责任。
风险加权资产不包括()。
针对时间序列的水平分析指标有()。
(2011年)某公司股票的当前市价为10元,有一种以该股票为标的资产的看跌期权.执行价格为8元,到期时间为三个月,期权价格为3.5元。下列关于该看跌期权的说法中,正确的是()。
浣花溪记钟惺出成都南门,左为万里桥。西折纤秀长曲,所见如连环、如块,如带,如规,如钩;色如鉴、如琅歼,如绿沉瓜,窈然深碧,潆回城下者,皆浣花溪委也。然必至草堂,而后浣花
(2010年福建.春.97)请选择你认为最为合理的一项,来填补所给数列的空缺项,使之符合原数列的排列规律:
A、 B、 C、 B图片中为三种交通工具,因此只要听清句中出现的交通方式状语bybus即可知选[B]。
Theproblemofchildrenviolencehasbeendiscussedthoroughlyinthewakeoflastweek’stragedyinArkansas.Somediscussions
最新回复
(
0
)