首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Imagine an animal that becomes frozen in cold weather. Then, when it gets warmer, the animal simply unfreezes and goes back to i
Imagine an animal that becomes frozen in cold weather. Then, when it gets warmer, the animal simply unfreezes and goes back to i
admin
2014-12-31
60
问题
Imagine an animal that becomes frozen in cold weather. Then, when it gets warmer, the animal simply unfreezes and goes back to its normal life. Although this may sound like something from a science-fiction movie, it is exactly what happens to the wood frog over winter and spring. When winter begins, the frog, which is found throughout much of Canada, buries itself in leaves and dirt. As the ground begins to freeze, so does the frog’ s body.
Normally, if a living creature is frozen, the cells inside its body are destroyed, leading to death. How, then, does the wood frog survive? The secret lies in the fact that although the water between the cells in the frog’ s body becomes frozen, the water inside the cells does not freeze. Before the winter begins, the frog stores starch in its body. As the weather gets colder, the drop in temperature causes the frog’ s body to change this starch into glucose. This glucose, in turn, lowers the temperature at which the liquid inside the frog’s cells freezes. As a result, the cells do not freeze even at very low temperatures, allowing the frog to stay alive. Some wood frogs stay in this frozen state— with their hearts stopped completely—for months without harm.
Now researchers are hoping to adapt the wood frog’ s secret to help them preserve human organs for transplants. Currently, after organs are removed from a donor’ s body, they are packed in a special liquid and kept very cold. However, they cannot be frozen because the ice would damage the cells in the organs. For this reason, the organs must be used quickly. If doctors had a way to preserve organs longer, they would have more time to find the best matches among people waiting for organ transplants.
There is still a lot about the wood frog that scientists do not understand. They still have to work out, for example, exactly how the frog is able to unfreeze itself and what actually restarts the frog’s heart when the weather becomes warmer. What is clear, however, is that lessons learned by studying this tiny creature could be of great benefit to humans in the near future.
Which of the following is true?
选项
A、The wood frog needs starch in order to stop the cells in its body from dying.
B、Researchers are trying to find a way to transplant the organs of wood frogs.
C、Wood frogs use the glucose in their cells to unfreeze their bodies at the end of winter.
D、Scientists are now using the process that takes place in a wood frog’s body to prepare human organs for transplant.
答案
A
解析
细节题。根据短文第二段对wood frog这种特殊能力的描述以及the frogstores starch in its body和This glucose…lowers the temperature…可知选项A正确.选项C错误:根据短文倒数第二段中researchers are hoping to adapt…help thempreserve human organs for transplants,由此可排除B、D。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bxq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootballplayers,theNationalCollegiateAthleticAssociat
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootballplayers,theNationalCollegiateAthleticAssociat
Someanimalsarewidelyusedinexperiments______(尽管有些人对此表示反对).
A、Becauseshedoesn’twanttorelyonherrelativestoomuch.B、Becauseshehasn’tgraduatedfromuniversityyet.C、Becauseshe
A、Itisabestsellerfortheaverageperson.B、Itiswrittenforthosewhostudytheuniverse.C、Itisreadmostlybyhisfollow
ThePeakTimeforEverythingCouldyoupackmoreintoeachdayifyoudideverythingattheoptimaltime?Agrowingbodyof
ThePeakTimeforEverythingCouldyoupackmoreintoeachdayifyoudideverythingattheoptimaltime?Agrowingbodyof
A、Johnhasnoexperienceatall.B、Johnhasacharmingpersonality.C、Johnwassoluckythathegotthejob.D、Thereweresoman
A、Heisusedtothecoldweather.B、Heexpectedtheweathertobewarmer.C、HehasneverlikedtheweatherinApril.D、Hedidn’t
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU.S.societyinmanyways.Manyin-homejobsthatuse
随机试题
下列选项中的诗句填入《到京师》一诗画横线处,恰当的一项是()。城雪初消荠菜生,角门深巷少人行。_________,此是春来第一声。
下列不属于急性盆腔炎手术指征的是
走行于下肢内侧后缘的经脉是( )。走行于上肢外侧中线的经脉是( )。
油品装卸码头设置的装卸甲、乙类油品的泊位,与明火或散发火花地点的防火间距不应小于()m。
下列各项中,属于我国税款征收方式的有( )。
甲公司拥有乙公司60%的股份,2003年1月1日甲公司对乙公司投资账面价值1500万元。乙公司所有者权益为2500万元。2003年度,乙公司改组为股份公司并溢价发行股票,致使甲公司拥有乙公司股份降为40%,乙公司发行股票后所有者权益为10000万元。则甲公
根据合同法的相关规定,对履行地点没有约定或者约定不明确的,可以协议补充;不能达成补充协议的,按照合同有关条款或者交易习惯确定。如果按照以上方法仍不能确定的,则按下列方法处理。下列说法正确的有()。
使用VC6打开考生文件夹下的源程序文件modil.cpp,但该程序运行时有错,请改正程序中的错误,使程序输出的结果为:i=5i=10i=15i=20注意:错误的∥********error********语句在的下
Generally,acomputerisanydevicethatcanperformnumericalcalculations.Currently,【1】,thetermusuallyrefers【2】anelectr
Thenewmanageris____________(口才好而且有风度).
最新回复
(
0
)