首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
British physicist Dr. Jess Wade has written 270 Wikipedia pages for trailblazing female scientists in an effort to get every wom
British physicist Dr. Jess Wade has written 270 Wikipedia pages for trailblazing female scientists in an effort to get every wom
admin
2020-01-09
88
问题
British physicist Dr. Jess Wade has written 270 Wikipedia pages for
trailblazing
female scientists in an effort to get every woman "who has achieved something impressive in science to get the prominence and recognition they deserve".
Completing the feat in less than a year, Wade, a postdoctoral researcher in the field of plastic electronics at Imperial College London’s Blackett Laboratory, said she needed to " change things from the inside" to encourage more girls to participate in science, according to The Guardian.
" Wikipedia is a really great way to engage people in this mission because the more you read about these sensational women, the more you get so motivated and inspired by their personal stories," Wade told the publication.
Wade told HuffPost that she " decided at the beginning of this year" that she’d make one page an evening. "In reality, I’ve made more than that, because sometimes there are just too many awesome people, and it would be too much of an injustice not to get their stories out, ASAP," she told HuffPost.
As a female Ph. D. student, Wade realized she was a minority in her program — a feeling that became the catalyst for her speaking out at school and encouraging younger women to get involved in science, technology, engineering or math. Wade became particularly fixated on revising the messaging surrounding women in science.
For example, "9 percent is not enough" is a tagline of a 2016 campaign by the Institution of Engineering and Technology. " If I heard something was only 9 percent of girls when I was at school I would’ve been, ’Like, no,’" Wade told The Guardian.
Additionally, Wade noticed that many of the initiatives designed to boost women’s participation, at least in the U. K. , have "little or no evaluation as to whether the projects had achieved their aims".
" There’s so much energy, enthusiasm and money going into all these initiatives to get girls into science," Wade told the publication. "Absolutely none of them is evidence-based and none of them work. It’s so unscientific, that’s what really surprises me. "
How many Wikipedia pages did she write every day?
选项
A、One page every evening.
B、Less than one page every evening.
C、More than one page every evening.
D、270 pages every evening.
答案
C
解析
细节题。定位到第四段。这里提到了她写维基百科的频率。根据文章的描述,她本来是想每天写一页,但是发现杰出女性太多,因此所写的数目远远超过了这个数目,因此应该选择[C],[D]是她目前写完的总数,其他选项都不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bzY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Einstein,likeothergreatphysicistsbeforehim,workedoutnewtheoriesthatchallengeour______conceptoftheuniverse.
Youshouldn’thavewritteninthe______sincethebookbelongstothelibrary.
EveryspringmigratingsalmonreturntoBritishColumbia’sriverstospawn.Andeveryspringnewreportsdetailfreshdisasters
EveryspringmigratingsalmonreturntoBritishColumbia’sriverstospawn.Andeveryspringnewreportsdetailfreshdisasters
EveryspringmigratingsalmonreturntoBritishColumbia’sriverstospawn.Andeveryspringnewreportsdetailfreshdisasters
Scientistsoftenstruggletocommunicatethefindingsofresearch.Oursubjectmattercanbetechnicalandnoteasilydigestedb
Scientistsoftenstruggletocommunicatethefindingsofresearch.Oursubjectmattercanbetechnicalandnoteasilydigestedb
Scientistsoftenstruggletocommunicatethefindingsofresearch.Oursubjectmattercanbetechnicalandnoteasilydigestedb
Scientistsoftenstruggletocommunicatethefindingsofresearch.Oursubjectmattercanbetechnicalandnoteasilydigestedb
随机试题
欧阳修在《五代史伶官传序》中提出王朝兴衰的主要因素是()
简述消防控制室的设备配置。
关于债券的提前赎回条款,以下说法中,正确的是()。
一个长方体水箱,从里面量长30厘米,宽25厘米,高40厘米,水箱里放有一个边长为20厘米的正方体铁块,水箱起初装满水,后来放出16400立方厘米的水,这时水位的高度是()厘米。
一、注意事项本题本由给定资料与作答要求两部分构成。二、给定资料1.近来,关于“世遗”的话题相当热门:2011年6月底,杭州西湖成功加入世界遗产名录;而意大利威尼斯则在担心“失去灵魂”。据《每日电讯报》报道,意大利主要古迹保护组织“
货币的本质体现在它的职能上,职能有很多种,其中基本职能是( )。
下列地理现象表现为由赤道到两极地域分异规律(纬度地带性)的是:
•Lookatthechartsbelow.Theyshowthesalesofeightcompanies’twotop-sellingproductsoverathree-yearperiod.•Whichcha
Languageisfantasticallycomplex.Itsbuilt-inmeansofcombiningandrecombining(nesting)ofitsvariouslevelshave【M1】______
Inthissection,youwillheararadiotalk.Thetalkwillbereadonlyonce.Forquestions21-30,completethenoteswhichsum
最新回复
(
0
)