首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The most sparsely populated county in Wales is where you will find Britain’s happiest place, say researchers, as Powys tops the
The most sparsely populated county in Wales is where you will find Britain’s happiest place, say researchers, as Powys tops the
admin
2010-10-28
56
问题
The most sparsely populated county in Wales is where you will find Britain’s happiest place, say researchers, as Powys tops the list of 273 districts, with Edinburgh apparently the most miserable place in Britain. Eight of the top 10 districts with the highest levels of well-being are in Scotland or the north of England. However, the research results suggested that the differences between areas were due to personal circumstances rather than physical location.
The study, by a team from the Universities of Sheffield and Manchester, used data from the. British Household Panel Survey, which questioned a representative sample from 5 000 households about their sense of well-being. The researchers were able to draw up a map of happiness down to district level across England, Scotland and Wales. Although the sample for each district was small, the team believes the findings are of interest from an academic point of view.
Two former coal-mining communities in Wales were found to be less happy than the rest of the UK. But when factors such as employment, health and educational qualifications were taken into account, there were only very small differences between areas. The team found that the area of Brecknock, Montgomery and Radnor in Powys was the happiest place. Manchester came second, followed by West Lothian. Macclesfield, Nottingham and Falkirk were all in the top 10. The London borough of Sutton was one of the few places in the south of England to do well. Edinburgh was bottom of the list and Swansea and Doncaster also did poorly.
Researcher Dr Dimitris Ballas, a senior lecturer in Geography from the University of Sheffield, said factors such as social cohesion seemed to be more important than location. "One of the advantages of ourmethod is that it takes into account both people and places. For instance, with unemployment we can say that people who are unemployed are on average happier in an area of high unemployment compared to being unemployed in an area where everyone else around you has a job."
Another important factor in determining happiness was the length of time that a person spent living in a place. Staying in an area for five years or longer was an important indicator of well being, said the scientists.
According to Dr Ballas, the state of interpersonal relationships was also seen as highly important, And this was more often the case in areas which were there was less inequality between people. "From what I’ve seen so far, my view is that if an area is more socially cohesive it, increases your chances of having good quality of interpersonal relationships and a good social network."
What can you learn from the example of unemployment?
选项
A、The sense of happiness of the Unemployed people partly depends on where he stays.
B、Generally speaking, unemployed people are happier than those who have jobs.
C、In an area where everyone has a job, it’s easy to get unemployed.
D、Unemployed people usually stay in an area of high unemployment.
答案
A
解析
推理判断题 。该句意为“以失业者做例子,如果他处在一个失业率高的环境里,感觉就比呆在一个周围的人都有工作的环境里要好受一点。”由此可见,A “失业者的心理感受是与他所在环境有一定关系的”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c0z7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Entertainment.B、Socialadherence.C、Communication.D、ReligiousrituaD
Fastfoodhasgrownremarkable,notonlyintheUnitedStates,butalsoaroundtheworld.Restaurantchainsrepresentamulti-bi
Byencouragingcommunicationamonghigh-techcompanies,theFBIhopestoreducetheimpactofInternetcrime,__________________
A、Becausetheycan’taffordto.B、Becausetheyprefertheapartmentsneartheirworkplace.C、Becauseamobilehomeismoreconve
Earthquakesareprobablyoneofthemostfrighteninganddestructivehappeningsofnaturethatmanexperiences.Theyhavecaused
A、Becauseit’sprohibitedbythegovernment.B、Becauseit’smoreinefficientthanotheralternativefuels.C、Becauseitwilldes
A、Shehadhervacationthere.B、Shetookadivingcoursethere.C、Shewasthereonafieldtrip.D、Shevisitedamarineexhibiti
A、Aplatformworker.B、Acomputer.C、Thecommandspot.D、Amachine.D预览选项可知,本题考查人物身份,问题针对who提问。问题询问的是谁一直检查Victoria铁路线的车票。根据文中提到
A、Anna,thecook.B、AnnaandLinda.C、Anna,Lindaandthecook.D、Anna,Lindaandthevisitor.B从选项看,问题可能涉及到一个或几个人。男的说,安娜,价钱做的菜做
A、Rape.B、Burglary.C、Aggravatedassault.D、Smuggling.D文中提到"crimesthatareclassifiedbytheFBIasmostserious--rape,murder,
随机试题
洞庭青草,近中秋,________。(《念奴娇.过洞庭》
已注册登记的小型载客汽车有下列哪种情形,所有人不需要办理变更登记?
简述政府与国家的关系。
背景某超高层建筑工程,工期较紧,外幕墙与室内精装修同时进行施工,采用四台SCD200/200G型高速施工电梯运输人员及材料。电梯安装位置与各楼层搭设过桥连接,并设置相应的安全防护措施。电梯拆除后再进行相应位置的幕墙封闭。装饰装修由某
下列关于船舶吨税的表述中,错误的是()。
简述学生产生不良行为的原因。
行政监督分为政府自我监督和行政外部监督,下列哪一项属于政府自我监督?
在社会学习论看来,学习的机制主要有()。
下列关于法律与政治的一般关系的命题中,不能成立的是()。
占
最新回复
(
0
)