首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Have you eaten too much over the holidays? You should try fidgeting for a while. Those people around you might not like it, but
Have you eaten too much over the holidays? You should try fidgeting for a while. Those people around you might not like it, but
admin
2020-02-11
10
问题
Have you eaten too much over the holidays? You should try
fidgeting
for a while. Those people around you might not like it, but scratching (moving your nails against a part of your body) and twitching (moving suddenly and quickly when you don’ t want to) are important ways of burning up calories.
American researchers have found that some people’ s squirming(continuously turning your body when nervous) and wiggling (moving in small movements, especially from side to side) equal several miles of slow running each day.
The scientists, basing the National Institute of Health’ s laboratory in Phoenix, Arizona, are studying why some people get fat and others stay slim.
In one study, each of 177 people spent 24 hours in a room in the institute where the amount of energy was measured by their oxygen and carbon dioxide levels. By the end of the day, some people had burned up 800 calories in toe-tapping (moving the front part of your feet up and down) , finger-drumming (hitting your fingers continuously and lightly against something hard) and other nervous habits. However, others had burned up only 100 calories.
The researchers have found that slim women fidget more than fat women, but there is no significant difference among men. Heavy people burn up more energy when they fidget than thin people do.
Which of the following can be used to explain the meaning of "fidgeting" (Para. 1) ?
选项
A、Scratching and twitching.
B、Squirming and wiggling.
C、Slow running.
D、Moving one’ s body nervously.
答案
D
解析
通读全文可知,文中提到了很多fidgeting的动作:scratching,twitching,squirming,wiggling,toe-tapping,finger-drumming。根据第四段第二句“…and other nervous habits.”并结合常识可知,这些都是人在紧张时做出的习惯动作。由此可推知,fidget意为“烦躁,坐立不安”。四个选项中D项与其意思最接近。A、B两项都属于D项;C项是一种运动。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c2xC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Theboyislearning______atCambridgeUniversity.
A、Touristandguider.B、Waiterandcustomer.C、Patientanddoctor.D、Managerandworker.C
______ontimeaccordingtotheinstruction,thesepillswillbequiteeffective.
A、Friends.B、Colleagues.C、Bossandstaff.D、Husbandandwife.A
WhenLilycamehomeat5p.m.yesterday,hermother______dinnerinthekitchen.
—Igotanotherpairofshoesyesterday.NowIhavenoroomforonemorepair.—Awomancanneverhave______manyshoes.
Thewideuseofcomputersis______oftheinformationage.
PeopleoftensaythattheEnglishman’shomeishiscastle.Theymeanthatthehomeisveryimportantandpersonal.Mostpeoplei
随机试题
Thisspecialschoolacceptsalldisabledstudents,______educationallevelandbackground.
与颈椎及颈髓扫描参数不符的是
老年妇女,在过马路时,不慎跌倒,然后勉强爬起,但主诉腰痛,难于直立步行。体检:L5腰椎有轻压痛。该病例如明确诊断急需做何种检查
根据流变学性质,可将非牛顿流体的流动分为()
患儿男,5岁,猩红热病后20天,出现眼睑水肿,尿呈茶色,血压130/100mmHg,护士考虑该患儿可能发生了
下列关于工程质量检验评定制度的叙述中,不正确的是()。
会计职业道德的调整对象是()。
某普通住宅项目的建设单位委托招标代理机构,采用公开招标的方式办理该项目的招标事宜。公布招标信息后,在投标截止时间内,收到A、B、C、D、E、F共6家施工企业的投标文件,施工企业G的投标文件晚了一天送,已向招标人作出书面解释。各施工企业均按招标文件的规定提供
脑科学的研究表明,在人脑的发育中存在“关键期”,即人在发展过程中,某一方面在某一阶段发展得最快,比如,3岁以前是动作发展的“关键期”,1~3岁是语言发展的“关键期”,4岁左右是感知图形的“关键期”。在这一时期,脑在结构和功能上都具有很强的适应和重组的能力,
Hemusthavehadanaccident,orhe______herethen.
最新回复
(
0
)