首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The intelligence test used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Bi net. In 1905, Binet was asked by the
The intelligence test used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Bi net. In 1905, Binet was asked by the
admin
2011-04-26
37
问题
The intelligence test used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Bi net. In 1905, Binet was asked by the French Ministry of Education to develop a way to identify those children in French schools who were too "mentally deficient (不足的)" to benefit from ordinary schooling and who needed special education. The tests had to distinguish those who were merely be hind in school from those who were actually mentally deficient.
The items that Binet and his colleague Theophile Simon included on the test were chosen on the basis of their ideas about intelligence. Binet and Simon believed intelligence includes such abilities as understanding the meaning of words; solving problems, and making commonsense judgements. Two other important assumptions also shaped Binet’ s and Simon’ s work. (1) that children with more intelligence will do better in school and (2) that older children have a greater ability than younger children.
Binet’ s first test consisted of thirty tasks. They were simple things most children learn as a re ;suit of their everyday experiences. The tasks were arranged in groups, according to age. Binet decided which tasks were appropriate for a given age group by giving them first to a large number of children of different ages. If more than half of the children of a given age passed a test, it was considered appropriate for that age group.
How did Binet decide which task to include on his first test?
选项
A、He first worked out thirty tasks for mentally deficient children.
B、He first gave all the tasks to many children both younger and older.
C、He first gave the tasks to many children he thought appropriate.
D、He first gave some of the tasks to different groups of children.
答案
B
解析
文章第二段倒数第二句的意思是,Binet通过将事先设计好的测试题发给不同年龄的学生以确定哪些测试题对某年龄段的学生适合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c3qC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mostpeople______.Weliveinaright-handedworld.Itmeans______.
Insteadofresearchingandwritingtheirpapers,somestudents______.TheresultsfromtheInternetservice______.
Manypeoplefindhomegardening______.Theamountofmoneyyouspendonyourgarden______.
Thefirstsailorpretendedtobeillbecausehewantedto______.Whenthecaptainknewasailorwasill,he______.
Thesmartboyansweredeveryquestion______(intelligence).
TheEuropeanUnioncountrieswereonceworriedthattheywouldnothave______suppliesofpetroleum.
Theyworked______thecostoftheholidayanddecidediftheycouldaffordit.
Television—thatmostattractivemoderntechnology,markedbyrapidchangeandgrowth—ismovingintoanewerawhichpromisesto
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoal(目标)of
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoal(目标)of
随机试题
认真阅读下面材料,仔细分析,联系现实生活,看能引出何种观点,然后任选一个角度,写一篇700字左右的论说文,题目自拟。有一句格言说:“谦虚与怀疑是富有的淘金者的左手和右手,作为一个富有的淘金者,不仅要用他的左手,也要用他的右手。”
8周妊娠,难免流产,首选的治疗是
下列关于慢粒白血病急性变的叙述,不恰当的是
下列哪项不是外科疾病总的发病机制
对证券价格波动原因解释是:对价格与所反映信息内容偏离的调整的学派是基本分析流派。()
某企业拟采购一批原材料,价值10000元,供应商规定的付款条件如下:(1)立即付款,价格9630元。(2)第20天付款,价格9750元。(3)第40天付款,价格9870元。(4)第60天付款,价格10000元。要求:假设银行短期贷款的利
在某地暴恐案件处置中,为抓捕穷凶极恶的暴恐分子,特警队员们周密部署、全方位立体配合,在海拔3000多米、沟壑纵横的深山中千里追击,连续战斗。他们不畏艰险、不惧牺牲,在雪地中埋伏、在冰水中潜行、在山石缝隙中穿过,经过近两个月的顽强拼搏,最终将暴恐分子剿灭,保
甲与乙共谋达成分工配合杀害丙的计划,按照计划,甲从前门进入丙家追杀丙,丙欲从后门逃跑之时,被守候在此的乙一刀捅死。甲、乙的共同犯罪形式是()
【S1】【S2】
A、Itisverycommercial.B、Itisveryinsecure.C、Itisverynoisy.D、Itisveryunfriendly.B[听力原文]Whatdoesthespeakerthink
最新回复
(
0
)