首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Poor Internet connectivity in the country. B、Expensive Internet-ready mobile phones. C、The lack of schools and work places. D、
A、Poor Internet connectivity in the country. B、Expensive Internet-ready mobile phones. C、The lack of schools and work places. D、
admin
2020-06-06
23
问题
[23]South Africa is the richest country in Africa: it is also one of the most modern and technologically advanced. It has some of the best rail, road and communication systems in Africa. Yet more than two-thirds of South African adults have never used the Internet.
The South African Network Society recently reported that only 34% of South African adults use the Internet. That is about 12 million people.
Three-quarters of the country’s Internet users live in cities. Most of them use cell phones to get on the Internet. The rest go to Internet cafes or use the Internet at school or work.
Indra de Lanerolle is with the South African Network Society. He says there are many reasons why so few South Africans use the Internet. Cost is one of them.
"We do have expensive costs and cost is a big limitation to Internet use. It stops some people from using the Internet at all, and the other thing is it stops people from using it very much. So unless we can do much better than 1 in 3 connected, increasingly that’s going to be a real disadvantage for the country."
[24]Poor Internet connectivity in rural South Africa and the high prices of Internet-ready mobile phones have also kept the poor disconnected. Most schools and work places in rural South Africa, where the majority of the country’s people live, have no Internet connection.
And many areas of the country do not have Internet cafes. Sam Gina lives in Johannesburg: he has never been on the Internet.
"At home I don’t have it. Laptop is too expensive for me. Now I am using a phone that doesn’t have Internet."
Wilson Ayong is a Cameroonian citizen who operates an Internet cafe in Johannesburg. He says the prices at Internet cafes are too high for many South Africans.
South African Network Society’s Mr. de Lanerolle says Internet access in the country is improving. He says a new generation of Internet users from the country’s middle class is quickly entering an area once reserved for the rich.
His belief is supported by reports that show Internet usage and access in South Africa has increased by more than 100% in the last five years.
23. What do we know about South Africa?
24. What keeps the poor people in South Africa from using the Internet?
25. What will be the future development of Internet use in South Africa?
选项
A、Poor Internet connectivity in the country.
B、Expensive Internet-ready mobile phones.
C、The lack of schools and work places.
D、Difficult access to Internet cafes.
答案
B
解析
选项均为名词性短语,且选项均为消极含义的内容,推测题目可能跟弊病、问题或不良影响相关。题目问是什么阻碍了南非的穷人上网,即南非穷人不能上网的原因。录音中间部分提到可以上网的手机价格很高(high prices of Internet-ready mobile phones)是导致南非穷人上网难的一个原因(kept the poor disconnected),B项“昂贵的可上网手机”是该处录音原文的同义表达,故为答案。录音中提到的另一个原因是农村地区的网络连接力很弱,A项错在“整个国家”(in the country)这个范围。根据录音,还有一个原因是学校和工作场所这些多数人生活的地方没有网络,而不是C所说的缺乏学校和工作场地。录音虽然提到了网吧收费很贵,但并不等同于D项所说的“网吧难以进入”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cEP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Childrenwhosemindswandermighthavesharperbrains,researchsuggests.Astudyhasfoundthatpeoplewhoappeartobecon
America’smostpopularnewspaperwebsitetodayannouncedthattheeraoffreeonlinejournalismisdrawingtoaclose.TheNewY
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnPELessonsinUniversitiesbycommentingonwhether
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledWhydoSeniorHighSchoolStudentsStudyAbroad?Yous
A、Theykeepacloseeyeoneverystudent.B、Whattheydoisimportantforeducation.C、Allthattheydoisveryhelpfulforpare
A、Verynormalinthe21stcentury.B、Absolutelycorrectforever.C、Profoundlywrongfornow.D、Rattierabsurdinthe19thcentur
A、Visitthestories’settingplaces.B、Lookforallthedetailsaboutthestories.C、Haveafurthertalkwithpersonsinvolved.
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
A、Smallquarrelsdonotharmtheirhealth.B、Smallquarrelsaregoodforacloserelationship.C、Theyknowtheycouldcountone
It’swellestablishedthatsmokingcigarettes,especiallylargequantitiesofthem,isbadforyourhealth.Butanewstudyshow
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)