首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ian Johnstone missed his girlfriend so much that he flew back to Britain from Australia to ask her to marry him. The problem is
Ian Johnstone missed his girlfriend so much that he flew back to Britain from Australia to ask her to marry him. The problem is
admin
2012-04-07
57
问题
Ian Johnstone missed his girlfriend so much that he flew back to Britain from Australia to ask her to marry him. The problem is she did the same in the opposite direction. He and Amy Dolby even managed to miss each other when they sat in the same airport waiting room in Singapore at the same time to wait for connecting flights.
After an 11000-mile flight across the globe, Dolby was greeted by Johnstone’s astonished flatmate asking what she was doing there "It was as though someone was playing a cruel joke on us," she told The Times. “He is the most romantic(浪漫的) person I have ever known. I think our problem is that we are both quite impulsive(易冲动的) people. We are always trying to surprise each other. "
Johnstone, a 27-year-old construction worker, had taken a year off to travel round Australia. But he was missing Dolby, a 26-year-old secretary, so much that he got a job on a Sydney building site and started saving for a surprise. He then flew home to Britain and went to her apartment armed with an engagement(订婚) ring and flowers. “I really missed Amy and I’d been thinking about her all the time. I thought she was winding me up when she phoned me from Australia," he said.
Johnstone then asked Dolby to marry him on the phone. "I didn’t know whether to laugh or cry, but I accepted," she said.
The phrase "winding me up" in Paragraph 5 probably means ______.
选项
A、getting anxious to see me
B、saying goodbye to me
C、playing a joke on me
D、trying to cheer me up
答案
C
解析
同句理解题。由上下文的描述可知,Johnstone并不知道Amy到澳大利亚找自己去了,故他接到后者从澳大利亚打回来的电话时,最合理的反应就是很惊讶,以为后者在跟他开玩笑(play a joke)。第二段最后一句描述了Amy在澳大利亚得知Johnstone回英国时的反应:It was as though someone was playing a cruel joke on us(好像是有人跟我们开了个残酷的玩笑),也可印证这一点。事实上,wind sb. up是个习语,指“哄骗”,即deceive。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cEwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Itisnotwidelyknownthat______.Withoutairprotection,thesun’srays______.
Accordingtotheauthor,themainproblemofourenvironmenttodayis______.Thepassageismainlyabout______.
Accordingtotheauthor,themainproblemofourenvironmenttodayis______.Theauthor’smainpurposeinwritingthispassage
Thattownwasnolongerthesleepylittlevillage______.
Apreschoolteacherteachesthechildren______.Accordingtothepassage,whatistheschoolhouse-on-wheels?
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Whichofthefollowingispeople’snormalresponsetothemovies
I’mmoreofahostthanaguest.Ilikepeopletostaywithmebutdonotcareaboutstayingwiththem,andusuallysayIambus
PeoplewhotravelalotflywithBelAir,becausetheyknowtheywillgetwhattheywant.Theywanttogoquickly,andsafel
Whatisthemainpurposeofthispassage?Thepassagesuggeststhatthepresent-dayproblemwithregardtocomputersis______.
随机试题
Thepricewasveryreasonable:Iwouldgladlyhavepaid______heasked.
需要HBV辅助才能增殖的病毒为
感染风疹病毒后最严重的后果是
7~12μm的微粒静脉注射后第一个能贮留的靶位是
皮下斑点隐隐稀少,色淡红,压之不退,伴诸虚症状,此为皮疹高出皮肤,时现时隐,搔之连片,此为
下列对企业所得税法规定的税收优惠政策的表述中,正确的有()。
Whichofthefollowingdoesnotbelongtothepost-listeningactivities?
一旦抚育者离开,儿童就会表现出类似哭闹行为,称为()。
依据材料1,从认识论上分析说明危难之中见精神。依据材料2,从价值观上分析说明危难之中见精神。
WherewillJean’ssistercomefrom?
最新回复
(
0
)