首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Ranch.It was near Los Angeles in California.A few years later Hollywood was one of the famous places in the world.At the beginni
Ranch.It was near Los Angeles in California.A few years later Hollywood was one of the famous places in the world.At the beginni
admin
2011-01-01
78
问题
Ranch.It was near Los Angeles in California.A few years later Hollywood was one of the famous places in the world.At the beginning of the 20th century there was a big farm called Holly—wood.From the 1910’s to the 1950’s。Hollywood was the film center of the world.
Every family knew the names of its film stars--Charlie Chaplin,Greta Garbo,Bergman and hundreds more.
The reason why people went to Hollywood to make films was the sun.At first,people made films in New York on the east coast of the United States.
But then they heard about Los Angeles,where there are 350 days of the sun every year.As they made all the films by sunlight,the west coast was a much better place to work.Also near Hollywood you can find mountains and sea and desert.They did not have to travel far to make any kind of film.
When TV became popular,Hollywood started making films for television.Then in the 1970’S they discovered people still went to the cinema to see big expensive films.Nowadays they are still making films in Hollywood and people see them all over the world.
Who was not mentioned(提到)as a film star in the passage?
选项
A、Charlie Chaplin
B、Marily Monroe
C、Bergman
D、Greta Garbo
答案
B
解析
文章第二段提到的人名有Charlie Chaplin,Greta Garbo,Bergman,没有B 选项。所以答案选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cEzD777K
本试题收录于:
中学英语题库教师公开招聘分类
0
中学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Ranch.ItwasnearLosAngelesinCalifornia.AfewyearslaterHollywoodwasoneofthefamousplacesintheworld.Atthebeginni
Ranch.ItwasnearLosAngelesinCalifornia.AfewyearslaterHollywoodwasoneofthefamousplacesintheworld.Atthebeginni
Afamousteacherwasspeakingtothestudentsatourschool.Hebeganhislessonbyholdingupa¥100bill.Thenhesaidtothe
Afamousteacherwasspeakingtothestudentsatourschool.Hebeganhislessonbyholdingupa¥100bill.Thenhesaidtothe
Afamousteacherwasspeakingtothestudentsatourschool.Hebeganhislessonbyholdingupa¥100bill.Thenhesaidtothe
Afamousteacherwasspeakingtothestudentsatourschool.Hebeganhislessonbyholdingupa¥100bill.Thenhesaidtothe
Afamousteacherwasspeakingtothestudentsatourschool.Hebeganhislessonbyholdingupa¥100bill.Thenhesaidtothe
随机试题
下列关于扁平型组织结构优点的陈述中,不正确的是()
用含氯消毒剂干粉加入排泄物中,使含有效氯()
急性喉气管支气管炎时一般不出现
肾病综合征患儿,禁盐两个月,近三天频繁呕吐,水肿未消退,嗜睡,血压下降,惊厥2次,诊断可能为
对宗地价格的评估,估价方法选择不当的是()。
关于高压喷射注浆加固地基施工的基本工序,说法正确的是()。
经营者和消费者进行交易,应当遵守()的原则。
检查软件产品是否符合需求定义的过程称为()。
Shopperswhohaveflockedtoonlinestoresfortheirholidayshoppingarelosingprivacywitheverymouseclick,accordingtoa
Man:How’syournewjob?Woman:It’squiteallright,butit’lltakemesometimetolearntheropes.Question:Whatdoesthewo
最新回复
(
0
)