首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Britain’s east midlands were once the picture of English countryside, alive with flocks, shepherds, skylarks and buttercups—the
Britain’s east midlands were once the picture of English countryside, alive with flocks, shepherds, skylarks and buttercups—the
admin
2011-02-11
52
问题
Britain’s east midlands were once the picture of English countryside, alive with flocks, shepherds, skylarks and buttercups—the stuff of fairytales. In 1941 George Marsh left school at the age of 14 to work as a herdsman in Nottinghamshire, the East Midlands countryside his parents and grandparents farmed. He recalls skylarks nesting in cereal fields, which when accidentally disturbed would fly singing into the sky. But in his lifetime, Marsh has seen the color and diversity of his native land fade. Farmers used to grow about a ton of wheat per acre; now they grow four tons. Pesticides have killed off the insects upon which skylarks fed, and year-round harvesting has driven the birds from their winter nests. Skylarks are now rare. "Farmers kill anything that affects production, "says Marsh." Agriculture is too efficient."
Anecdotal evidence of a looming crisis in biodiversity is now being reinforced by science. In their comprehensive surveys of plants, butterflies and birds over the past 20 to 40 years in Britain, ecologists Jeremy Thomas and Carly Stevens found significant population declines in a third of all native species. Butterflies are the furthest along—71 percent of Britain’s 58 species are shrinking in number, and some, like the large blue and tortoiseshell, are already extinct. In Britain’s grasslands, a key habitat, 20 percent of all animal, plant and insect species are on the path to extinction. There’s hardly a corner of the country’s ecology that isn’t affected by this downward spiral.
The problem would be bad enough if it were merely local, but it’s not: because Britain’s temperate ecology is similar to that in so many other parts of the world, It’s the best microcosm scientists have been able to study in detail. Scientists have sounded alarms about species’ extinction in the past, but always specific to a particular animal or place—whales in the 1980s or the Amazonian rain forests in the 1990s. This time, though, the implications are much wider. The Amazon is a "biodiversity hot spot" with a unique ecology. But in Britain, "the main drivers of change are the same processes responsible for species’ declines worldwide, "says Thomas. The findings, published in the journal Science, provide the first clear evidence that the world is in the throes of a massive extinction. Thomas and Stevens argue that we are facing a loss of 65 to 95 percent of the world’s species, on the scale of an ice age or the meteorite that may have wiped out the dinosaurs 65 million years ago.
If so, this would be only the sixth time such devastation had occurred in the past 600 million years. The other five were associated with one-off events like the ice ages, a volcanic eruption or a meteor. This time, ecosystems are dying a thousand deaths from over fishing and the razing of the rain forests, but also from advances in agriculture. The British study, for instance, finds that one of the biggest problems is nitrogen pollution Nitrogen is released when fossil fuels burn in cars and power plants, but also when ecologically rich heath-lands are plowed and fertilizers are spread. Nitrogen-rich fertilizers fuel the growth of tall grasses, which in turn overshadow and kill off delicate flowers like harebells and eyebrights.
Even seemingly innocuous practices are responsible for vast ecological damage. When British farmers stopped feeding horses and cattle with hay and switched to silage, a kind of preserved short grass, they eliminated a favorite nesting spot of corncrakes, birds known for their raspy nightly mating calls; corncrake populations have fallen 76 percent in the past 20 years. The depressing list goes on and on.
Many of these practices are being repeated throughout the world, in one form or another, which is why scientists believe that the British study has global implications. Wildlife is getting blander. "We don’t know which species are essential to the web of life so we’re taking a massive risk by eliminating any of them," says David Wedin, professor of ecology at the University of Nebraska. Chances are we’ll be seeing the results of this experiment before too long.
Which of the following statements is TRUE of Jeremy Thomas and Carly Stevens’s surveys?
选项
A、They reported the results of the surveys to the government.
B、There were no such comprehensive surveys done before.
C、The surveys show more plant species are extinct.
D、Other ecologists will do more surveys based on theirs.
答案
B
解析
推断题。由题干中的Jeremy Thomas and Carly Stevens定位至第二段。首句指出:Anecdotal evidence of a looming crisis in biodiversity is now being reinforced by science.这里的anecdotal(含逸事趣闻的)表明这些证据都是听来的。此外,第三段第二、三两句指出:以前的科学家们仅仅把研究局限于某一种动物或某一具体地点,这次,研究的领域更为广泛。据此可以推断以前没有人做过如此全面的研究,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cGYO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
TheChurchofEnglandistheEnglishbranchoftheWesternChristianChurch,whichcombines______and______traditions.
InrecentyearsAmericansocietyhasbecomeincreasinglydependentonitsuniversitiestofindsolutionstoitsmajorproblems.
Inareactionagainstatoo-rigid,overrefinedclassicalcurriculum,someeducationalphilosophershaveswungsharplytoanes
Thecommunists’preoccupationwitheconomicgrowthandtheirwholeattitudetowardseconomicprogresshavebeenshapedbyMarx’s
JosephMachlissaysthatthebluesisanativeAmericanmusicalandverseform,withnodirectEuropeanandAfricanantecedents
这时,潮水越来越大了,天边一根银色的线条,一会儿变成黑色,一会儿又变成白色,渐渐地排山倒海般由远向近而来。由于夜静,这潮水确实是比白天的大,真如千军万马,两个人面对面讲话都听不到。不知道由于心理作用还是事实如此;夜潮的潮头也高,排列也整齐,潮水到镇海宝塔下
TheuniquenessoftheJapanesecharacteristheresultoftwo,seeminglycontradictoryforces:thestrengthoftraditionsandse
TheuniquenessoftheJapanesecharacteristheresultoftwo,seeminglycontradictoryforces:thestrengthoftraditionsandse
A、Thisattackhappened10daysafterthesuicidesbombingsinLondon.B、Allthevictimsinjuredweresenttothenearbyhospital
HowtoConductEmploymentInterviewsGenerallyspeaking,thepurposeofemploymentinterviewsarethree-fold:a.tomatchac
随机试题
其他检查证实为恶性骨转移瘤,而骨显像表现为正常,多提示
以下癌症疼痛治疗过程中,属于二阶镇痛药的是()。
在输注对血管刺激性强的化疗药物当出现外渗现象时,下列处理方法不正确的是
接收机门限电平测试是()设备的必测项目。
下列关于集权与分权相结合型财务管理体制的说法中,正确的有()。
根据契税法规规定,下列行为中,应按规定计算缴纳契税的有()。
李大爷因中风住院治疗,出院回家后,执意一个人居住。女儿放心不下,为李大爷申请了社区居家养老服务。社会工作者通过李大爷的女儿了解到,李大爷中风前是社区志愿服务团队的骨干,经常参加各类社区活动。现在,李大爷虽生活上基本能自理,但身体状况大不如从前,经
下列关于民事案件调解的说法中,错误的是()。
Theannouncementistogiveinformationabout______.Theexhibitionisheld______.
InhisnewbookCreativeIntelligence,BruceNussbaumarguesthatcreativityisanundervaluedskillthatanyonecancultivate.
最新回复
(
0
)