首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
McGraw receives daily text messages from Seventeen magazine about fashion, including tips about what to wear to the prom. She pl
McGraw receives daily text messages from Seventeen magazine about fashion, including tips about what to wear to the prom. She pl
admin
2015-04-10
57
问题
McGraw receives daily text messages from Seventeen magazine about fashion, including tips about what to wear to the prom. She planned to take the magazine’s suggestion to wear a brightly colored outfit and be prepared for "dress malfunctions. " "When the texts recommend a certain look that sounds good, I will try it out, but it doesn’t always mean buying something," the 17-year-old Laguna Niguel resident said.
Yakking teens and phones have been inseparable for decades. The difference today is that teens use their cellphones for a lot more than just talking. It has become a palm-size entertainment and information center increasingly consuming their time and attention. Advertisers are realizing that if they want to reach teens, they need their numbers—literally.
Hearst Magazines, for instance, has developed nine different mobile sites across different magazines, including Seventeen and Cosmo Girl. Cosmo Girl’s site contains information on horoscopes, gossip, fashion, career advice and beauty tips, alongside promotions from retail giant J. C. Penney Co. and cosmetics maker Clinique Laboratories. Teens can also send a text message when they see a product they like in the magazine and sometimes receive a free sample.
Teens don’t seem to mind the text messages they receive from the retailers. Tsunder said only 4% of people who sign up for the texts ask to stop getting them. And Miller said 2% to 4% of those who see or receive ads on mobile phones click on them to find out more information. On the Internet via computers, so-called click-through rates are generally closer to 0. 01%.Some teens do mind, however, if advertisers bug them too overtly, said Alyson Hyder, media director for California at Avenue A/Razorfish, a digital marketing firm. "They will be quick to turn on the backlash," Hyder said. That’s why "brands that target the teen audience are looking at more authentic ways to insert themselves into the
conversation
, as opposed to advertising. "
When Kiwibox. com, an online teen magazine, launches a service to send teens text messages with horoscopes and celebrity alerts this year, they’ll include a short advertisement at the end sponsored by different brands such as Sparq Inc. , a company that designs workout training programs for aspiring athletes, and Paramount Pictures. But it can be a thin line between the type of product pitches that teens will accept on their mobile phones and those they won’t.
The word "conversation"(Line 8, Paragraph 4)probably implies that
选项
A、advertisers need to talk to teenagers.
B、all brands can improve through chatting with consumers.
C、consumers have their rights to avoid advertisements’ interference.
D、a survey should be carried out before products are launched.
答案
C
解析
第四段第八行的conversation暗含的意思可能是:[A]广告商需要和青少年交谈。[B]所有的品牌都可以通过与消费者聊天得以改善。[C]消费者有权免受广告的骚扰。[D]把产品投入市场之前都应做一项调查。[C]“消费者有权免受广告的骚扰”可以从文章中一些广告商的策略推出;[A]不属于推理的内容;[B]是对文章内容的误读;[D]是没有根据的推断。故选[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cJ74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
InAmericaandEuropemagazinepublishershaveacommonheadache:totalcirculationiseitherflatordecliningslightlyaspeop
Onepersonoutofthreewhograduatedfromuniversityinthepastsixyearsisinajobrequiringonlytheskillsofaschool-le
ImagineaBriton’snewyearresolutions:hevowstostopsmoking20cigarettesaday,andabandonhisdailybottleofclaretand
TheRepublicanpresidentialcandidateRickSantorumrecentlysetoffadebatewhenheattackedAmerica’scollegesas"indoctrinat
YoungmumsshoppingintheCopleyMallindowntownBostonlastmonthfoundthemselvesbeingquestionedabouttheiruseofsoapb
Devil,V8,Anal,Christ;theseareamongthebabynames【C1】______byNewZealand’sdepartmentofinternalaffairs,whorecently【C
Devil,V8,Anal,Christ;theseareamongthebabynames【C1】______byNewZealand’sdepartmentofinternalaffairs,whorecently【C
Wherecultureisconcerned,inMadridvarietyreigns.Withmodernartcenters【B1】______fromdiscardedfactoriesandtraditional
ImagineaBriton’snewyearresolutions:hevowstostopsmoking20cigarettesaday,andabandonhisdailybottleofclaretand
随机试题
下列哪项疾病咳出的痰分层
根据五行相生规律,金的“母”行为
普通混凝土小型空心砌块龄期至少()天的才可施工。
Mr.Williswantstoscanallofhisolddocumentsandtransfertheimages______hiscomputerforsafekeeping.
根据有关旅游法规,旅行社应当与其聘用的导游依法订立劳动合同,支付劳动报酬,并为其投保人身意外险。()
心理学家邓克尔设计了一个“蜡烛实验”。在桌子上有三个硬纸盒,盒里分别装着图钉、火柴和蜡烛。要求被试用桌子上的这些物品将蜡烛固定在木纸墙上。解决的方法很简单:把纸盒钉在墙上,再以它为台基竖立蜡烛。但许多被试不会这样解决问题,因为他们把装着东西的纸盒当作容器,
现在网络上会对一些社会热点问题进行讨论,对此现象。你有什么看法?
如果线性表中最常用的操作是在最后一个元素之后插入一个元素和删除第一个元素,则采用()存储方式最节省运算时间。
在设置自动启动窗体时,不用定义窗体的()。
Wemustleavethepartyatexactly9:00______we’llbelateforwork.
最新回复
(
0
)